«Μπαλωθιές» και στο σeξ ρίχνουν οι Κρητικοί – Πρώτοι σε όλα τα Βαλκάνια

Rate this post

Οι κάτοικοι του Ηρακλείου της Κρήτης φαίνεται να είναι οι πιο σeξουαλικά ενεργοί Έλληνες, αφήνοντας πίσω τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς.

[fb_button]
fotografisi-montela-ellada-570Το Ηράκλειο της Κρήτης κατάφερε να ανακηρυχθεί ως η πόλη με τους πιο σeξουαλικά δραστήριους κατοίκους, αφήνοντας πίσω όχι μόνο τις δύο ελληνικές μεγαλουπόλεις, αλλά το Βουκουρέστι, το Βελιγράδι και πόλεις από πέντε ακόμα χώρες. Πως προέκυψε όμως ότι είναι σeξουαλικά δραστήριοι περισσότερο από τους υπόλοιπους;


  Η Durex έκανε τον διαγωνισμό «Durex Loveville» και μετρούσε τις πωλήσεις προφυλακτικών σε 13 πόλεις από πέντε χώρες. Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο και τελικά ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο. Το Ηράκλειο της Κρήτης ήρθε πρώτο στην κατάταξη και ήδη από τον Μάιο, όπως επίσης και κάθε μήνα ήταν πρώτο στις πωλήσεις προφυλακτικών χωρίς κανένας να μπορέσει να το ξεπεράσει.

  Η Ελλάδα κατέλαβε επίσης την δεύτερη και την τρίτη θέση στον διαγωνισμό, με την Λάρισα και την Αθήνα αντίστοιχα. Οι κάτοικοι στο Ηράκλειο της Κρήτης χάρηκαν πολύ για τις επιδόσεις τους και ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι.

  Η τελική κατάταξη του διαγωνισμού:


   Ηράκλειο, Ελλάδα
   Λάρισα, Ελλάδα
   Αθήνα, Ελλάδα
   Λευκωσία, Κύπρος
   Βουκουρέστι, Ρουμανία
   Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
   Πάτρα, Ελλάδα
   Κωστάντζα, Ρουμανία
   Κλουζ, Ρουμανία
   Ιάσιο, Ρουμανία
   Σόφια, Βουλγαρία
   Βελιγράδι, Σερβία
   Τιμισοάρα, Ρουμανία

   «Μπαλωθιές» και στο σeξ ρίχνουν οι Κρητικοί – Πρώτοι σε όλα τα Βαλκάνια

   One Response

   1. Domenic Loader 4 ώρες ago