Πιο αδύνατη από ποτέ η Νανά Καραγιάννη [photo]

Rate this post

Δυστυχώς μετά απο αυτή την εικόνα που βλέπουμε η Νανά Καραγιάννη φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις διατροφικές διαταραχές.

  [fb_button]1 (1)Κρίμα…

  Η νεαρή δημοσιογράφος σοκάρει με τις αναρτήσεις της στο facebook

  Έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά για την ίδια και για την κατάσταση της υγείας της. Δημοσιεύματα την ήθελαν μάλιστα να είναι σε «καλό δρόμο» και να ξεπερνάει το πρόβλημά της.

  Ωστόσο, οι τελευταίες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει σε μέσo κοινωνικής δικτύωσης κάθε άλλο παρά αυτό δείχνουν.

  9

  Η Νανά Καραγιάννη, δίνει εδώ και αρκετά χρόνια μάχη με τη νευρική ανορεξία, όμως δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα βάρους. Αντίθετα, η δημοσιογράφος δείχνει να είναι πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά.

  2 (1)

  8 (1)

  Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που έχει ξεσπάσει δημόσια με αφορμή δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ένα βήμα πριν τον θάνατο. Όμως η Νανά Καραγιάννη τόνιζε πάντα: « Είμαι εδώ και παλεύω».

  7

  Χωρίς να γίνεται αντιληπτό αν έχει επίγνωση του προβλήματός της ή όχι, η Νανά Καραγιάννη φροντίζει να ενημερώνει τους φίλους της στο διαδίκτυο για το πώς κυλούν οι μέρες της.

  6

   

   

  Ανεβάζει φωτογραφίες της στο Facebook στις οποίες απαθανατίζεται άλλοτε στην παραλία, άλλοτε στην ξαπλώστρα της και άλλοτε σε παραλιακά ταβερνάκια.

  5


   Ωστόσο, αν και η αποστεωμένη εικόνα της είναι σοκαριστική, η Νανά φαίνεται πως έχει πιστό κοινό από το οποίο αποσπά αρκετά like στις αναρτήσεις της.

   4 3
   [fb_button]
   Υ.Γ.Καλό κουράγιο έχεις ακόμη δύναμη…

   πηγη

   Πιο αδύνατη από ποτέ η Νανά Καραγιάννη [photo]