Νησιά Τσάνελ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη αράχνη της Ευρώπης! (video)

Rate this post

Αν στον ύπνο σου βλέπεις ακόμα εφιάλτες από τη διάσημη ταινία τρόμου «Αραχνοφοβία», δεν θα ήθελες σε καμία περίπτωση να είσαι στη θέση αυτού του άνδρα στο Jersey των αυτόνομων Channel Islands.

  [fb_button]
  bbb90f3e4d332e221f003bdda274e168_XLΑυτός ο άνδρας ωστόσο, όχι μόνο δεν το έβαλε στα πόδια, όπως θα ήταν η φυσιολογική αντίδραση ενός φυσιολογικού ανθρώπου που ανακάλυπτε μια γιγάντια αράχνη στο υπόστεγό του, αλλά αποφάσισε να γίνει… ενοχλητικός!

  Και ναι, αυτά τα μακριά λευκά πράγματα είναι κυνόδοντες! Και ναι, όπως θα παρατηρήσετε στην αριστερή τρύπα στο 0.33 του βίντεο, εκεί μέσα υπάρχει ακόμη ένα τρομακτικό πλάσμα!
  «Χάιδευα απαλά τον ιστό της για να την κάνω να βγει έξω και να την τραβήξω βίντεο ώστε να το δημοσιεύσω σε μια σελίδα για την άγρια ζωή στο Facebook. Δε της έκανα κακό», έγραψε ο χρήστης Angryrhyno που ανέβασε το βίντεο στο YouTube.
  Η αράχνη είναι μια fiorentina segestria, γνωστή και ως tube-web. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι η μεγαλύτερη… Ευρωπαία και λατρεύει τη Μεσόγειο!
  Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το νησιωτικό σύμπλεγμα Channel Islands που βρίσκεται στο θαλάσσιο πέρασμα μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας, είναι ένας από τους φορολογικούς παραδείσους του πλανήτη και δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι κάτοικοί του διατηρούν μεν την αγγλική υπηκοότητα, ωστόσο δεν εκπροσωπούνται στο αγγλικό κοινοβούλιο, ενώ έχουν δικό τους νόμισμα, αντίστοιχο της αγγλικής λίρας (1 προς 100 περίπου πένες).

   Νησιά Τσάνελ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη αράχνη της Ευρώπης! (video)

   6 Σχόλια

   1. Malinda Hemken 4 μήνες ago
   2. 聊天機械人 4 εβδομάδες ago
   3. 醫學美容 富里酸 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 美妝熱 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago