Όδηγος επιβίωσης άνεργου: Πως θα τρως τζάμπα φαγητό… χωρίς να χαλάσεις ούτε ένα ευρώ!

Rate this post

Μετά από μια έρευνα βρήκα αρκετές λύσεις για να τρως τζάμπα στην Ελλάδα. Μόνο που πρέπει να είσαι λίγο ζαμανφού κατάσταση…

  [fb_button]free foodΤι εννοώ όταν λέω ζαμανφού; Να είσαι εντελώς φευγάτο άτομο.. και να μη ντρέπεσαι καθόλου. Στην επαρχία η κοινωνία είναι μικρή, και όσο να είναι οι “Κατίνες”βρίσκονται παντού. Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη είναι μεγάλες πόλεις, και φυσικά δεν σε ξέρει κανείς. Ας δούμε λοιπόν.. με ποιους τρόπους μπορούμε να φάμε τζάμπα χωρίς να δώσουμε ούτε ένα ευρώ.

  α) Φαΐ καλό θα φάμε στους γάμους. Το μπριζολάκι και οι πατάτες τηγανιτές τις καταβροχθίζουμε αμέσως. Ζητάμε πάντα περίσσευμα, σ΄έναν γάμο.. οι καλεσμένοι πρέπει να μένουν πάντα ικανοποιημένοι. Τα ορεκτικά τα τρώμε χωρίς να τρώμε πολύ ψωμί, γιατί θα φουσκώσουμε. Η σόδα βοηθά στη χώνεψη, και συνεχίζουμε την μάσα.Πολλοί θα ρωτήσουν και με το δίκιο τους, κάτσε ρε φίλε.. δεν έχουμε κάλεσμα πως θα πάμε;Σε όλους τους γάμους δεν ζητάνε καλέσματα, μπορείς να κάτσεις όπου θες και να φας.

  β) Συσσίτια εκκλησίας: Χμ.. ικανοποιητικό φαγητό. Στα συσσίτια της εκκλησίας ζητούν δυστυχώς κάποια στοιχεία προσωπικά. Μετά από αυτή την διαδικασία, θα έχεις ένα μεσημεριανό και ένα βραδινό φαγητό τζάμπα.

  γ) Μνημόσυνα και κηδείες: Εδώ θα πρέπει να τσεκάρεις τις κολώνες της ΔΕΗ με τα καρφιτσωμένα χαρτιά που γράφουν μνημόσυνα και κηδείες. Θα τα βρείτε έξω από τα νεκροταφεία και τις γειτονιές. Λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλοί σερβίρουν μόνο καφέ και παξιμάδια. Επίσης, μοιράζουν γλυκά, μπακλαβά, τσουρεκάκι και κόλλυβα. Τα κόλλυβα να τα αποφεύγετε να τα τρώτε, γιατί πολλοί έχουν πάθει δηλητηριάσεις κατά καιρούς.

  δ) Εγκαίνια μαγαζιών: Η χαρά ενός ανθρώπου που ανοίγει ένα μαγαζί.. γίνεται και δική σου χαρά που θα φας τον περίδρομο. Κανείς δεν πρόκειται να σε διώξει από τα εγκαίνια μαγαζιών. Άρα θα φας τσάμπα και πολύ καλά μάλιστα. Στα περισσότερα εγκαίνια οι λιχουδιές στα τραπέζια είναι πεντανόστιμες.

  ε) Ομιλίες πολιτικών αρχηγών στα ξενοδοχεία; Προτιμάτε μικρά κόμματα. Στα μεγάλα, ίσως να σας ζητήσουν κάποια πρόσκληση. Όταν γίνονται ομιλίες από τα κόμματα για τις πολιτικές εξελίξεις πηγαίνουμε για να φάμε. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω από το φαΐ. Στα περισσότερα ξενοδοχεία σερβίρουν στο ακροατήριο καφέ, τσάι, χυμούς και φυσικά τοστάκια με φιλέτα σολομού.


   Εκεί δεν έχει ντροπές, αν δεν φας πρώτος τα τραγανά τοστάκια θα στα φάνε οι άλλοι, που έχουν έρθει και αυτοί για τον ίδιο λόγο. Αφού χορτάσεις καλά, μπορείς να την κάνεις, γιατί θα ξενερώσεις με τις μπούρδες που θα αραδιάζουν οι πολιτικοί αρχηγοί.

   Φυσικά το άρθρο είναι χιουμοριστικό ή μήπως όχι τόσο για κάποιους….;[fb_button]

   Όδηγος επιβίωσης άνεργου: Πως θα τρως τζάμπα φαγητό… χωρίς να χαλάσεις ούτε ένα ευρώ!

   11 Σχόλια

   1. Taryn Hartsell 4 μήνες ago
   2. Charlyn Gaetano 4 μήνες ago
   3. Shawnna Sensenig 3 μήνες ago
   4. videos de survivalcraft 2 2 μήνες ago
   5. 醫學美容 電波消脂 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   6. 膨脹麻醉抽脂 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 SCULPTRA 塑然雅 3 εβδομάδες ago
   8. 自體脂肪 2 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 快速 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago
   10. 醫學美容 雙效 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago