Οργασμoς χωρίς σωματική επαφή! Δείτε 4 τρόπους για να το καταφέρετε (video)

Rate this post

Η κορύφωση της σeksουαλικής επαφής ή της αυτοϊκανοποίησης είναι αδιαμφισβήτητα η στιγμή του oργασμού, τόσο για την γυναίκα, όσο και για τον άντρα.

  [fb_button]
  orgasmos-xwris-epafh_proklitiko.grΕίναι ένα τόσο δυνατό συναίσθημα που όλοι οι άνθρωποι το αναζητούν.

  Γνωρίζατε όμως ότι το σεks ή και η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι οι μοναδικοί τρόποι για να φτάσετε σε oργασμό;
  Δείτε 4 διαφορετικούς τρόπους που μπορεί να έχετε oργασμό!
  Με τη σκέψη

  Πρόκειται για μία τεχνική που αναπτύχθηκε πιο έντονα την δεκαετία του 1980, όταν και υπήρξε η πρώτη κρίση εξάπλωσης του AIDS και οι άνθρωποι είχαν τρομοκρατηθεί όσον αφορά την σeksουαλική επαφή. Η αναζήτηση για oργασμική εμπειρία χωρίς σeξ, οδήγησε την Barbara Carellas, μια πρώην performer στις σκηνές του Broadway στη Ν. Υόρκη, να αναπτύξει μια μέθοδο να φτάνει σε oργασμό μόνο με τη σκέψη! Ανακάλυψε ότι ο συνδυασμός της βαθιάς αναπνοής, της φαντασίας, των eρωτικών ήχων, και της εκούσιας συμπίεσης των πυελικών μυών, θα μπορούσε να προκαλέσει μια οργασμική αίσθηση σε όλο το σώμα – ακόμα και για τους άνδρες.

  Όταν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Rutgers την έβαλαν να εφαρμόσει την τεχνική της καθόσον την είχαν συνδέσει σε μαγνητικό τομογράφο, διαπίστωσαν ότι ο oργασμός μέσω της σκέψης ενεργοποιεί τα ίδια τμήματα του εγκεφάλου, όπως ο κανονικός oργασμός μέσω του σeks. Στο βίντεο (στο τέλος του κειμένου) μπορείτε να δείτε το τεστ που έκανε η Barbara στο πανεπιστήμιο Rutgers και το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Strange Seκs» του αμερικανικού δικτύου TLC.
  Ερεθισμός στο πέλμα

  Αν και είναι κάτι σπάνιο, μια 55χρονη γυναίκα από την Ολλανδία είχε μέχρι και 6 οργασμούς την ημέρα οι οποίοι ξεκινούσαν από το αριστερό της πέλμα! Δεν χρειαζόταν καν να νιώσει κάποια σeξουαλική διέγερση για να ξεκινήσει ένας δυνατός oργασμός σε όλο της το σώμα ο οποίος ξεκινούσε από το αριστερό της πέλμα. Αν και μαγνητικές τομογραφίες του εγκεφάλου και το ποδιού της, δεν έδειξαν ανωμαλίες, οι ερευνητές βρήκαν σε μια άλλη δοκιμή ότι τα νεύρα μεταξύ του αριστερού και δεξιού ποδιού της ήταν διαφορετικά. Μετά την χορήγηση ενός αναισθητικού με ένεση στο νωτιαίο νεύρο που μεταφέρει τις αισθητικές πληροφορίες από το πόδι, σταμάτησε πλέον να έχει οργασμούς από αυτή την απίστευτη αιτία.
  Σωματική άσκηση

  Αυτοί οι oργασμοί συμβαίνουν, όταν οι γυναίκες κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού και ειδικά της πυελικής περιοχής. Έρευνα που διεξήχθη από ερευνητές στο Κέντρο Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, έδειξε ότι οι γυναίκες που έκαναν συγκεκριμένες ασκήσεις, όπως επιτόπια αναρρίχηση με σχοινί, άρση βαρών, κολύμβηση και ακόμη και μερικές στάσεις γιόγκα, ήταν σε θέση να έρθουν σε oργασμό. Οι περισσότερες συμμετέχουσες δήλωσαν ότι ήταν σε θέση να το καταφέρουν και το 44% είπε ότι είχε βιώσει 11 ή και περισσότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια μιας άσκησης!


   Αν και οι ερευνητές δεν ήταν ακριβώς σίγουροι για το πώς προκλήθηκαν οι οργασμοί, η θεωρία είναι ότι ορισμένες ασκήσεις προκαλούν αυξημένη ροή αίματος στον κόλπο, ενώ, επίσης, ασκούν πίεση στην κλειτoρίδα.
   Γέννα
   Σε μια έρευνα που συμμετείχαν μαίες οι οποίες είχαν βοηθήσει σε πάνω από 206.000 γεννήσεις, βρέθηκε ότι υπήρχαν 668 γεννήσεις στις οποίες οι μητέρες που γεννούσαν ένιωσαν μικρό oργασμό, ενώ 9 από αυτές είχαν πλήρη, δυνατό oργασμό.

   Προφανώς, αυτό συμβαίνει επειδή το μωρό διεγείρει τις ίδιες περιοχές του κόλπου, που θα έπρεπε κανονικά να διεγερθούν μέσω της σeksουαλικής επαφής. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο είναι ακόμα πιο συχνό, κάτι που θα φαινόταν στην έρευνα αν είχαν ερωτηθεί οι ίδιες οι μητέρες και όχι οι μαίες.

   oργασμός χωρίς σωματική επαφή! Δείτε 4 τρόπους για να το καταφέρετε (video)

   8 Σχόλια

   1. Cris Kunter 4 μήνες ago
   2. Deeann Luciano 4 μήνες ago
   3. 防染暈 1 μήνα ago
   4. 醫學美容 獨家IELLIOS療程 4 εβδομάδες ago
   5. 精雕五官 Juvederm 透明質酸 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 去暗瘡印 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago