Ουγκάντα: Διαμαρτυρίες ανδρών για τα… πολύ μικρά προφυλακτικά

Rate this post

Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της μετάδοσης του ιού του AIDS οι τοπικές αρχές διανέμουν δωρεάν προφυλακτικά, αλλά δεν… τους κάνουν …

  [fb_button]
  Ουγκάντα Διαμαρτυρίες ανδρών για τα... πολύ μικρά προφυλακτικά– «Οι άνδρες με μεγάλο μόριο έχουν δικαίωμα σε μεγαλύτερα προφυλακτικά», υποστηρίζει τοπικός αξιωματούχος

  Μπορεί πολλοί να είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το μέγεθος δε μετράει, αλλά στην περίπτωση ανδρών από την Ουγκάντα, αυτός ο ισχυρισμός καταρρίπτεται.

  Τη στιγμή που ο ιός του AIDS έχει ήδη προσβάλει το 7% του πληθυσμού, δηλαδή περίπου 1,4 εκατ. ανθρώπων, εκ των οποίων 200.000 παιδιά, οι τοπικές αρχές επιχειρούν να εκπαιδεύσουν τους πολίτες στη χρήση προφυλακτικού.

  Παρά τις καλές προθέσεις, όμως, και παρά τη δωρεάν διανομή προφυλακτικών, οι αρμόδιοι δε φρόντισαν να μελετήσουν σωστότερα την ανατομία των ανδρών στην περιοχή.
  Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν ότι τα προφυλακτικά που διανέμονται δωρεάν είναι πολύ μικρά, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τις τοπικές αρχές να τους προμηθεύσουν με άλλα μεγαλύτερου μεγέθους.

  «Κάποιοι νέοι διαμαρτυρήθηκαν, γιατί τα προφυλακτικά είναι πολύ μικρά και εξαιτίας του μόριού τους δυσκολεύονται να το φορέσουν», δήλωσε ο βουλευτής Μεράρντ Μπίτεκ, στο δίκτυο Ntv Ugand News.

  Ο βουλευτής, μάλιστα, εξήγησε πως πολλές φορές το προφυλακτικό σπάει κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής καθώς δεν είναι αρκετά μεγάλο και επισήμανε πως «οι άνδρες με μεγάλο μόριο έχουν δικαίωμα για μεγαλύτερα προφυλακτικά».

   Ουγκάντα: Διαμαρτυρίες ανδρών για τα… πολύ μικρά προφυλακτικά

   6 Σχόλια

   1. Rachele Moren 4 μήνες ago
   2. Harvey Plumlee 4 μήνες ago
   3. prepping 101 food storage 2 μήνες ago
   4. 醫學美容 雛菊 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容-舒壓-節食-cosmetic-wiki 2 εβδομάδες ago