Σάλος για την παράταση της θητείας του Παπούλια λόγω πολέμου!

Rate this post

1 (1)Γύρευε τι άλλες ατιμίες έχουν στο αρρωστημένο μυαλό τους ορισμένοι κυβερνητικοί παράγοντες για να παρατείνουν το βίο της κατοχικής κυβέρνησης.

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη απ’ την Κυριακάτικη KONTRA NEWS για το νέο σχέδιο εκτροπής που εισηγείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να επιμηκύνει την παράταση της θητείας της ετοιμόρροπης κυβέρνησης, μπλοκάροντας την εκλογή προέδρου, με πρόσχημα την αντιμετώπιση κρίσιμων εθνικών θεμάτων.

Πρόκειται για μια καθεστωτική και αντισυνταγματική πρωτοβουλία, η οποία βέβαια δεν έχει καμιά τύχη γιατί θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Δείχνει όμως τους επικίνδυνους σχεδιασμούς της μνημονιακής κυβέρνησης, προκειμένου να αποφύγει με κάθε τρόπο τις εκλογές και την βέβαιη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Μετά την απόπειρα δημιουργίας μαύρου ταμείου για την εξαγορά βουλευτών την οποία τίναξε στον αέρα η αποκάλυψη της Κυριακάτικης KONTRA NEWS, έρχεται η σειρά της αποκάλυψης των νέων υποχθόνιων σχεδίων εκτροπής.

Το σύνολο των συνταγματολόγων επισημαίνει ότι παράταση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να γίνει μόνο σε καιρό πολέμου και οποιαδήποτε απόπειρα διασταλτικής ερμηνείας του συντάγματος που θα βαφτίζει την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις πολεμική κατάσταση συνιστά εκτροπή. Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι το γεγονός ότι κυβερνητικοί παράγοντες διακινούν τέτοια σενάρια δείχνει το μέγεθος της απόγνωσης και του πανικού που τους διακατέχει το ενδεχόμενο προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία. Άλλωστε οι ίδιοι παράγοντες της δημόσιας ζωής καταρράκωσαν κάθε έννοια νομιμότητας ψηφίζοντας με ένα άρθρο και καθ’ υπόδειξιν της τρόικας νόμους οι οποίοι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις συνταγματικές διατάξεις.


  Τι λένε βουλευτές και συνταγματολόγοι

  Φραγμό» στις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις, για «παράταση» του βίου του Προέδρου της Δημοκρατίας, που αποκάλυψε η «Κυριακάτικη Kontranews», θέτουν βουλευτές και συνταγματολόγοι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να περάσουν.

  Με δηλώσεις τους στην «Kontranews», βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και ανεξάρτητοι, κάνουν λόγο για κινήσεις απελπισίας της συγκυβέρνησης, που, όμως, θα πέσουν στο κενό, ενώ από την πλευρά των συνταγματολόγων τονίζεται ότι η σχετική διάταξη του Συντάγματος είναι ξεκάθαρη και δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδια.

  Γιώργος Κατρούγκαλος Συνταγματολόγος – Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

  «Το Σύνταγμα προβλέπει στο άρθρο 30 ότι σε περίπτωση πολέμου η θητεία του Προέδρου παρατείνεται. Όταν όμως το Σύνταγμα αναφέρεται σε πόλεμο δεν ευνοεί προφανώς ούτε ένταση στα εθνικά θέματα ούτε καν ακόμη και ένα θερμό επεισόδιο.

  Προϋποθέτει να έχει εμπλακεί η χώρα σε πόλεμο οπότε ενεργοποιούνται και μια σειρά άλλες διατάξεις».

  Ηλίας Νικολόπουλος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Παντείου Πανεπιστημίου

  «Είναι σαφές ότι η παράταση της θητείας του Προέδρου προβλέπεται αποκλειστικά και μόνο λόγω πολέμου. Επίσης, προβλέπεται ότι αν δεν έχει εκλεγεί Πρόεδρος και συμπληρωθεί η πενταετία μπορεί να παραταθεί η θητεία του υπάρχοντος».

  Βύρων Πολύδωρας Πρόεδρος Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό

  «Επειδή ο κύριος Βενιζέλος είναι καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου νομίζει ότι είναι δικαίωμά του οι συνταγματικές παραδοξολογίες. Μαζί με την καταβύθισή τους, αυτογελοιοποιούνται κιόλας. Δεν είναι ανάγκη να πειραματίζονται ούτε λεκτικά με εκδοχές συνταγματικής εκτροπής».

  Νότης Μαριάς Ευρωβουλευτής

  Η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα πιει το πικρό ποτήριο της ήττας στις εκλογές που θα γίνουν λόγω αδυναμίας συγκέντρωσης των 180 βουλευτών που απαιτούνται για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

  Οι όροι και οι προϋποθέσεις για ενδεχόμενη παράταση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας καθορίζονται με σαφήνεια από το Σύνταγμα και δεν χωρά στην περίπτωσή τους καμία παρερμηνεία.

  Κάθε προσπάθεια περί του αντιθέτου θα βρει απέναντι τον ελληνικό λαό που θα προστατεύσει το Σύνταγμα σύμφωνα με το άρθρο 120.

  Δημ. Τσουκαλάς Βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ

  «Η Κυβέρνηση πάνω στον πανικό της μπορεί να σκέπτεται τα πάντα. Μέσα στον πανικό ότι μπορεί να μην συγκεντρώσει τους 180 είναι ικανή για όλα. Ένα είναι σίγουρο, θεωρώ, ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι ίδιοι και η πολιτική της υποτέλειας που ακολουθούν θα είναι πλέον παρελθόν».

  Βασίλης Καπερνάρος Ανεξάρτητος Βουλευτής

  «Δεν μπορεί η Κυβέρνηση να παίζει με τα εθνικά μας θέματα, ιδιαίτερα όταν έχει στις τάξεις της έναν Βενιζέλο με τέτοιες εισηγήσεις. Άλλωστε οι εισηγήσεις του ήταν πάντοτε αυτού του είδους».

  Γιάννης Μπαλάφας Μέλος

  Π. Γ. ΣΥΡΙΖΑ

  «Η Κυβέρνηση οφείλει στο ζήτημα του Κυπριακού και των τουρκικών προκλήσεων, να αποφεύγει οποιαδήποτε ενέργεια, να επιδείξει αποφασιστικότητα και να κινηθεί μέσα σε σ’ ένα πνεύμα αυτοσυγκράτησης».

  Γιάννης Αμοιρίδης Μέλος Ε.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ.

  «Ξέρουν κάτι για τη χώρα που δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι; Εκτός αν η ανησυχία για τη χώρα είναι αποκλειστικό προνόμιο».

  Βασίλης Οικονόμου Επικεφαλής

  «Δημοκρατικός Σύνδεσμος»

  «Δεν μπορεί να υπάρξει παράταση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας για κανένα λόγο πόσω μάλλον για θέματα εθνικής σημασίας. Από κει και μετά έχει την ωριμότητα η Βουλή και οι βουλευτές να αξιολογήσουν την κρισιμότητα των καταστάσεων και να τοποθετηθούν».

  Χρυσούλα Γιαταγάνα Ανεξάρτητη Βουλευτής

  «Είναι δικά τους επιχειρήματα για να παραμείνουν στην εξουσία. Δεν παρατείνεται η θητεία του Προέδρου. Απλά πιέζουν για να βρουν βουλευτές και να ψηφίσουν Πρόεδρο».

  Παναγιώτης Μελάς Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ.

  «Η Κυβέρνηση ας κοιτάξει το λαό και τα προβλήματά του, ας δει την οικονομική και κοινωνική εικόνα. Αυτό προτρέχει».

  Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ.

  Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και από κοντά οι βαστάζοι τους βλέπουν να φθάνει το τέλος του και γίνονται ακόμη πιο αδίστακτοι. Δεν βρίσκουν σωσίβιο πουθενά και γι’ αυτό δεν έχουν κανένα φραγμό. Προσπαθούν να διασωθούν από την εξουσία παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μετετράπη σε εγκληματική οργάνωση. Στην Αμερική το οργανωμένο έγκλημα λέγεται μαφία, στην Ιταλία καμόρα και στην Ελλάδα θέλουν να το λένε κυβέρνηση. Μετά το ναυάγιο της πρώτης επιλογής για την παράταση του πολιτικού τους βίου διά της εκλογής Προέδρου μέσω κουμπαρά ήρθε η δεύτερη απόπειρα του διαβόητου συνταγματολόγου Βενιζέλου διά του περιορισμού των «300» ώστε να χρειασθούν 170 βολικοί και τώρα έρχεται η τρίτη όπως αποκάλυψε η «Κυριακάτικη kontranews» χείρον της πρώτης. Ε… αυτό θα σημαίνει χούντα και κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Πρέπει να παραιτηθούμε όλοι οι βουλευτές για να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και τη Δικαιοσύνη.

  Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι πρέπει να πάρουν σήμερα κιόλας την απάντηση από το σύνολο της αντιπολίτευσης. Η παραίτηση αποτελεί μονόδρομο αλλά και ασφαλή δρόμο που οδηγεί στην προσφυγή στην κρίση του κυρίαρχου λαού.

  Το δημοσίευμα της Κυριακάτικης kontranews

  Επειδή με κανένα τρόπο δεν μπορεί, η αμαρτωλή συγκυβέρνηση, που είναι συνυπεύθυνη για την τραγωδία που ζει σήμερα ο λαός και ο τόπος να βρει τους 180, γιατί κανένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές δεν θα ήθελε να χρεωθεί τη ρετσινιά ότι πουλήθηκε για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γεγονός που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, στις οποίες, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, το μεν ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου ή δε Ν.Δ. θα υποστεί συντριβή, αφού η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. έχει υπερβεί τις 10 μονάδες, ψάχνουν λοιπόν αγωνιωδώς για να βρεθεί κάποια λύση, έστω και αν αυτή θα αγγίζει τα όρια της νομιμότητας ή ακόμα και της αντισυνταγματικότητας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες μας από πάρα πολύ έγκυρη πηγή, μαθαίνουμε ότι ο Βενιζέλος έχει ήδη εισηγηθεί και πιέζει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ, επικαλούμενοι ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

  Αν αυτό αποτολμηθεί θα πρόκειται για τεράστιο πραξικόπημα με απρόβλεπτες εθνικές συνέπειες!..

  Η πληροφορία είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και επικίνδυνη για τη δημοκρατία, το λαό και τον τόπο, γιαυτό και υποχρεωνόμαστε να τη δημοσιεύσουμε. Καλούμε δε τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να την διαψεύσουν αμέσως και κατηγορηματικά και να μην την αφήσουν ούτε μια μέρα να σέρνεται.

  Γιατί αυτή την εποχή ελλοχεύουν πάρα πολλοί κίνδυνοι και στην ευρύτερη περιοχή μας παίζονται πάρα πολλά ύποπτα και περίεργα παιχνίδια και δεν αποκλείεται κάποιοι ανεγκέφαλοι, να δημιουργήσουν ακόμα και καμιά μικρή ψευτοσύρραξη, νομίζοντας ότι έτσι θα «βοηθήσουν» την κυβέρνηση να εφαρμόσει τα σχέδιά τους και κυρίως για να μην χάσουν τα χρήματά τους οι δανειστές, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και ικανοί για τα πάντα.

  Θα πρέπει να τονιστεί ότι το Σύνταγμα, στο άρθρο 30 προβλέπει παράταση της θητείας του Προέδρου μόνο αν η χώρα βρίσκεται σε… «πόλεμο». Βεβαίως, μπορεί να βρεθούν κάποιοι ψευτοσυνταγματολόγοι και να επεκτείνουν τον ορισμό του «πολέμου» όπως πολύ συχνά το κάνουν τα τελευταία χρόνια, ψηφίζοντας ένα σωρό αντισυνταγματικούς νόμους.


   Τι προβλέπει το Σύνταγμα

   • Η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να παραταθεί σε περίπτωση πολέμου ή μη εκλογής εγκαίρως νέου Προέδρου.

   • Εάν η Βουλή έχει διαλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλεται ώσπου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Βουλή και μέσα σε είκοσι ημέρες, το αργότερο.

   • Εάν η διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου δεν περατωθεί εγκαίρως, ο ήδη Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του και μετά τη λήξη της θητείας του ώσπου να αναδειχθεί νέος Πρόεδρος.

   • Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κωλύεται για οποιονδήποτε λόγο να ασκήσει τα καθήκοντά του πέρα από τριάντα ημέρες συγκαλείται υποχρεωτικά η Βουλή, ακόμη και αν αυτή έχει διαλυθεί, για να αποφασίσει με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του συνόλου των μελών της, αν συντρέχει περίπτωση εκλογής νέου Προέδρου. Σε καμία περίπτωση η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο από έξι συνολικά μήνες, αφότου άρχισε η αναπλήρωσή του που προκλήθηκε από αδυναμία του.

   • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που παραιτείται πριν από τη λήξη της θητείας του δεν μπορεί να λάβει μέρος στην εκλογή που επακολουθεί εξαιτίας της παραίτησής του.

   • Σε περίπτωση πολέμου, η προεδρική θητεία παρατείνεται έως τη λήξη του[fb_button]

   πηγη

   Σάλος για την παράταση της θητείας του Παπούλια λόγω πολέμου!

   281 Σχόλια

   1. furtdso linopv 2 έτη ago
   2. furtdso linopv 2 έτη ago
   3. Nolan Bedgood 1 έτος ago
   4. 名牌 1 έτος ago
   5. 獨家IELLIOS療程 1 έτος ago
   6. important site 1 έτος ago
   7. 2 fashion show love nikki 1 έτος ago
   8. News 1 έτος ago
   9. House & Home Improvement 1 έτος ago
   10. Home Improvement 1 έτος ago
   11. make money online typing 1 έτος ago
   12. Jobs & Career 1 έτος ago
   13. Jobs & Career 1 έτος ago
   14. bass fishing tips june 1 έτος ago
   15. House & Home Improvement 1 έτος ago
   16. News 1 έτος ago
   17. Fashion 1 έτος ago
   18. News 1 έτος ago
   19. Information Technology 1 έτος ago
   20. buy house 1 έτος ago
   21. Law & Legal 1 έτος ago
   22. Law & Legal 1 έτος ago
   23. Shopping And Fashion 1 έτος ago
   24. dmca 1 έτος ago
   25. health acne 1 έτος ago
   26. dmca 1 έτος ago
   27. Nail Salon Scottsdale 1 έτος ago
   28. health cosmetic surgery 1 έτος ago
   29. Travel 1 έτος ago
   30. Health 1 έτος ago
   31. online casino games 1 έτος ago
   32. Fashion For Passion 1 έτος ago
   33. film streaming 1 έτος ago
   34. anal 1 έτος ago
   35. ipadku 1 έτος ago
   36. film streaming 1 έτος ago
   37. News 1 έτος ago
   38. Technology 1 έτος ago
   39. Dmca 1 έτος ago
   40. Technology 1 έτος ago
   41. Technology 1 έτος ago
   42. Technology 1 έτος ago
   43. Dmca 1 έτος ago
   44. Games Online 1 έτος ago
   45. Dmca 1 έτος ago
   46. top film streaming 1 έτος ago
   47. New technology 1 έτος ago
   48. film streaming vk 1 έτος ago
   49. Law Firms 1 έτος ago
   50. streaming vf 1 έτος ago
   51. Modern Music 1 έτος ago
   52. News 1 έτος ago
   53. stream complet 1 έτος ago
   54. Shopping Online Sites 1 έτος ago
   55. digital marketing agency 1 έτος ago
   56. w88top.com 1 έτος ago
   57. Website & Web Design 1 έτος ago
   58. stream complet 1 έτος ago
   59. W88 Thailand 1 έτος ago
   60. health articles 1 έτος ago
   61. computer & technology 1 έτος ago
   62. shrimp recipes 1 έτος ago
   63. computer & technology 1 έτος ago
   64. computer & technology 1 έτος ago
   65. computer & technology 1 έτος ago
   66. online payment 1 έτος ago
   67. sewa hiace jakarta 1 έτος ago
   68. Home Improvement 1 έτος ago
   69. xxx 1 έτος ago
   70. Bangkok 1 έτος ago
   71. News 1 έτος ago
   72. applied art 1 έτος ago
   73. health dental care 1 έτος ago
   74. News 1 έτος ago
   75. Free Mining Bitcoin 1 έτος ago
   76. Business Engineering 1 έτος ago
   77. News 1 έτος ago
   78. health insurance tips 1 έτος ago
   79. Home Improvement 1 έτος ago
   80. home based business ideas 1 έτος ago
   81. Home Improvement 1 έτος ago
   82. Home Improvement 1 έτος ago
   83. Home Improvement 1 έτος ago
   84. jewelry collection 1 έτος ago
   85. www..w88club 1 έτος ago
   86. online shopping 247 1 έτος ago
   87. stream complet 1 έτος ago
   88. plumbing system 1 έτος ago
   89. Web Design 1 έτος ago
   90. Fashion 1 έτος ago
   91. Home Improvement 1 έτος ago
   92. best hgh 1 έτος ago
   93. Art Entertainment 1 έτος ago
   94. Art Entertainment 1 έτος ago
   95. Travel & Tour 1 έτος ago
   96. Health 1 έτος ago
   97. computer pc 1 έτος ago
   98. health and fitness 1 έτος ago
   99. Law and Legal 1 έτος ago
   100. Law and Legal 1 έτος ago
   101. sports games 1 έτος ago
   102. Home Improvement 1 έτος ago
   103. DOTA 2 1 έτος ago
   104. painting 1 έτος ago
   105. intelleral 1 έτος ago
   106. Business and Finance 1 έτος ago
   107. Travel 1 έτος ago
   108. automobile 1 έτος ago
   109. Health 1 έτος ago
   110. Business 1 έτος ago
   111. nail salons scottsdale az 1 έτος ago
   112. be wedding organizer 1 έτος ago
   113. Pets 1 έτος ago
   114. boating community 1 έτος ago
   115. satta matka 1 έτος ago
   116. Utoptens.com 1 έτος ago
   117. Business 1 έτος ago
   118. vitamins 1 έτος ago
   119. FPS adventure games 1 έτος ago
   120. Pets 1 έτος ago
   121. financial news today 1 έτος ago
   122. travel agency 1 έτος ago
   123. business 1 έτος ago
   124. Travel 1 έτος ago
   125. Dating 1 έτος ago
   126. college 1 έτος ago
   127. better health 1 έτος ago
   128. Legal 1 έτος ago
   129. Travel & Leisure 1 έτος ago
   130. Travel & Leisure 1 έτος ago
   131. Travel & Leisure 1 έτος ago
   132. Technnology 1 έτος ago
   133. Travel & Leisure 1 έτος ago
   134. Technnology 1 έτος ago
   135. Business & Finance 1 έτος ago
   136. Technnology 1 έτος ago
   137. Health 1 έτος ago
   138. Technnology 1 έτος ago
   139. Health And Fitness 1 έτος ago
   140. Fashion & Shopping 1 έτος ago
   141. Home Improvement 1 έτος ago
   142. Home Improvement 1 έτος ago
   143. Shopping And Fashion 1 έτος ago
   144. Home Improvement 1 έτος ago
   145. Automotive 1 έτος ago
   146. Health And Fitness 1 έτος ago
   147. Pets 1 έτος ago
   148. Health And Fitness 1 έτος ago
   149. your site 1 έτος ago
   150. Business & Finance 1 έτος ago
   151. Business & Finance 1 έτος ago
   152. Seo 1 έτος ago
   153. grouphash paying hyip 1 έτος ago
   154. Arts 1 έτος ago
   155. Real Estate 1 έτος ago
   156. Business & Finance 1 έτος ago
   157. Home Improvement 1 έτος ago
   158. Health And Fitness 1 έτος ago
   159. Business & Finance 12 μήνες ago
   160. Business & Finance 12 μήνες ago
   161. Sports 12 μήνες ago
   162. timeshare 2005 12 μήνες ago
   163. scuba diving emoji 12 μήνες ago
   164. Home Improvement 12 μήνες ago
   165. Travel & Leisure 12 μήνες ago
   166. Shopping And Fashion 12 μήνες ago
   167. Business & Finance 12 μήνες ago
   168. Automotive 12 μήνες ago
   169. House & Home Improvement 12 μήνες ago
   170. Business & Finance 12 μήνες ago
   171. Business & Finance 12 μήνες ago
   172. Business & Finance 12 μήνες ago
   173. Business & Finance 12 μήνες ago
   174. Business & Finance 12 μήνες ago
   175. home improvement stores 12 μήνες ago
   176. sale car 12 μήνες ago
   177. science and technology 12 μήνες ago
   178. Business & Finance 12 μήνες ago
   179. Games 12 μήνες ago
   180. Automotive 12 μήνες ago
   181. Starting A Business 12 μήνες ago
   182. modern technology 12 μήνες ago
   183. business plan 12 μήνες ago
   184. homeopathic medicine 12 μήνες ago
   185. Henry Fishman 12 μήνες ago
   186. american cuisine 12 μήνες ago
   187. adaptive education 12 μήνες ago
   188. pc article 12 μήνες ago
   189. college 12 μήνες ago
   190. Business 12 μήνες ago
   191. drywall repair 12 μήνες ago
   192. Fashion 12 μήνες ago
   193. music and audio 12 μήνες ago
   194. Fashion 11 μήνες ago
   195. travel 11 μήνες ago
   196. cat training 11 μήνες ago
   197. bass 11 μήνες ago
   198. dinner recipes 11 μήνες ago
   199. Automotive 11 μήνες ago
   200. Computer & Technology 11 μήνες ago
   201. Law & Legal 11 μήνες ago
   202. abstract art 11 μήνες ago
   203. australian cuisine 11 μήνες ago
   204. Tutorials 11 μήνες ago
   205. Travel 11 μήνες ago
   206. Automotive 11 μήνες ago
   207. Car & Automotive 11 μήνες ago
   208. Car & Automotive 11 μήνες ago
   209. Car & Automotive 11 μήνες ago
   210. Car & Automotive 11 μήνες ago
   211. Car & Automotive 11 μήνες ago
   212. puzzle games 500 pieces online 11 μήνες ago
   213. Business Plan 11 μήνες ago
   214. scuba diving d-rings 11 μήνες ago
   215. home based business options 11 μήνες ago
   216. Travel Websites 11 μήνες ago
   217. Tourism 11 μήνες ago
   218. Tourism 11 μήνες ago
   219. operating system 11 μήνες ago
   220. Healthy 11 μήνες ago
   221. Fashion and Shopping 11 μήνες ago
   222. Technology 11 μήνες ago
   223. mountain 10 μήνες ago
   224. business article 10 μήνες ago
   225. Home Repairs 10 μήνες ago
   226. Garden 10 μήνες ago
   227. Business Reviews 10 μήνες ago
   228. Family Resort 10 μήνες ago
   229. find this 10 μήνες ago
   230. Property Management 10 μήνες ago
   231. Business News 10 μήνες ago
   232. Entertainment 10 μήνες ago
   233. Stevie 9 μήνες ago
   234. Fashion 9 μήνες ago
   235. Cary 9 μήνες ago
   236. Burt 9 μήνες ago
   237. Fashion 9 μήνες ago
   238. Fashion Shop 9 μήνες ago
   239. Zita 9 μήνες ago
   240. Adolph 9 μήνες ago
   241. Aron 9 μήνες ago
   242. klik disini 9 μήνες ago
   243. Merrill Broden 8 μήνες ago
   244. Dominick 7 μήνες ago
   245. Kathryne Steigman 7 μήνες ago
   246. Roseanne 7 μήνες ago
   247. Andria 6 μήνες ago
   248. Mariano 6 μήνες ago
   249. Technology 6 μήνες ago
   250. Business Company 5 μήνες ago
   251. Real Estate Websites 5 μήνες ago
   252. Donte 5 μήνες ago
   253. visit site 5 μήνες ago
   254. reincarnation definition 5 μήνες ago
   255. Paul 4 μήνες ago
   256. Wayne 4 μήνες ago
   257. Benito Ulatowski 3 μήνες ago
   258. Caroll Wolden 3 μήνες ago
   259. John Deere Service Manuals 3 μήνες ago
   260. click for more 3 μήνες ago
   261. doorwin windows and doors 2 μήνες ago
   262. Cinthia Mcdavitt 1 μήνα ago
   263. go to this site 4 εβδομάδες ago