Ελένη Φουρέιρα: Πέφτει στα πατώματα επί σκηνής και προκαλεί εγκεφαλικά!

Rate this post

Ποια Beyonce; Η εγχώρια εκδοχή της σούπερ σeξι Αμερικανίδας τραγουδίστριας ακούει στο όνομα Ελένη Φουρέιρα και προκαλεί «ταχυκαρδίες» με κάθε εμφάνισή της στην πίστα…

  [fb_button]

  peftei-sta-patomata-i-foureira-totasaki-1

  Το κορίτσι του Γιώργου Σαμαρά στο τελευταίο «χτύπημά» του εμφανίστηκε με ένα see-through σύνολο που άφηνε λίγα στη φαντασία και έπεσε (στην κυριολεξία) στα πατώματα για τις ανάγκες του εκρηκτικού σόου.

  Το look με see-throught της Ελένης Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη. Για τις ανάγκες της πρεμιέρας της στο πλευρό του Νίκου Βέρτη φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη κολάν που είχε τυπωμένα τα γράμματα του ονόματός της και έφερε την υπογραφή Stelios Koudounaris.

  Το ρούχο σύμφωνα με την espresso συνδύασε τέλεια με ένα εξίσου διάφανο τοπ, το οποίο έδινε στο σύνολο την εικόνα ενιαίας φόρμας. Το total black ντύσιμό της φρόντισε να τονίσει με ένα μεταλλιζέ σακάκι, κάνοντάς το ακόμη πιο εντυπωσιακό.

  Η Ελένη τόσο με την πρώτη όσο και με τη δεύτερη εμφάνισή της με ένα σέξι μίνι φόρεμα απέδειξε περίτρανα για άλλη μία φορά ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ένα από τα πιο λαμπερά fashion icons της ελληνικής μουσικής σκηνής.

   peftei-sta-patomata-i-foureira-totasaki-2

   Πηγή

   Ελένη Φουρέιρα: Πέφτει στα πατώματα επί σκηνής και προκαλεί εγκεφαλικά!

   8 Σχόλια

   1. Johnie Lavear 4 μήνες ago
   2. Anamaria Alarid 3 μήνες ago
   3. 埋線拉提 1 μήνα ago
   4. 醫學美容 遺傳 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 洗面粉 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago