Περίεργες αλήθειες για τις γυναίκες στο σeξ!

Rate this post

Από το φαγητό και το χτύπημα του τηλεφώνου μέχρι τα κοπλιμέντα, το Facebook αλλά και τα διαδικτυακά παιχνίδια, πέντε σπουδαίες αλήθειες φέρνουν τη γυναικεία σeξουαλικότhτα στο προσκήνιο, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ζητήματα!

  [fb_button]
  totasakiΠροτιμώ το παστίτσιο της μαμάς μου…

  Μια βρετανική έρευνα σε δείγμα 5.000 ατόμων έδειξε ότι οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο το φαγητό από ό,τι το σeξ. Πιο συγκεκριμένα, το 25% των γυναικών σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, ενώ μόνο το 10% δήλωσε ότι σκέφτεται το σeξ με παρόμοια συχνότητα. Και το πιο θλιβερό: «Τέσσερις στις δέκα γυναίκες δηλώνουν ότι είναι πάντα σε δίαιτα / ή ανησυχούν μονίμως για το βάρος τους και πάνω από το 60% ομολογεί ότι δεν αισθάνεται άνετα να τρώει μπροστά στο σύντροφό της. Επιπλέον, το 13% των γυναικών ομολόγησε ότι στην παραγγελία που κάνει επιλέγει πιάτα με λιγότερες θερμίδες από ό,τι πραγματικά ήθελε και θα έκανε εάν ήταν μόνη της!

  2. Λέγετε παρακαλώ…
  ..
  Μια δημοσκόπηση της βρετανικής εταιρείας MyPhoneDeals.co.uk κατέδειξε ότι το 25% των γυναικών απαντούν στο τηλέφωνο την ώρα που κάνουν σe ξ! Μία στις τέσσερις γυναίκες, δηλαδή! Οι απαντήσεις τους, μάλιστα, είναι συνήθως σύντομες ή και μονολεκτικές! Ένα ξερό «ναι» ή «όχι» είναι αρκετό, γιατί αν δεν απαντήσω θα ανησυχήσουν όλοι, άσε που μπορεί να είναι κάτι επείγον! Άραγε απαντάνε και στα μηνύματα;

  3. Ένα Like στο Facebook…
  Μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει περισσότερο το Facebook από το σeξ. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το περιοδικό «Cosmopolitan» ανάμεσα σε 2.000 γυναίκες, το 20% απάντησε ότι θα προτιμούσε να στερηθεί το σeξ για μία εβδομάδα παρά το Facebook. Και με αποδείξεις, δηλαδή, το Fecebook εξελίσσεται σε δεινό «εραστή» αλλά και στον πρώτο στη σειρά ανταγωνιστή που κάθε άντρας ο οποίος σέβεται τον εαυτό του πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη!

  4. «Παιχνιδιάρα» κυριολεκτικά…
  Οι γυναίκες που παίζουν παιχνίδια στο Facebook, στο κινητό τηλέφωνο και στον υπολογιστή έχουν καλύτερη σeξουαλική ζωή. Ακόμα καλύτερα, κάνουν συχνότερα σeξ από τις γυναίκες που δεν παίζουν παιχνίδια, επειδή είναι περισσότερο κοινωνικές, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Harris Interactive για λογαριασμό της GameHouse. Και το πιο σημαντικό; 64% των γυναικών που παίζουν διαδικτυακά και λοιπά παιχνίδια είναι παντρεμένες ή μένουν με το σύντροφό τους, ενώ σε μια κλίμακα από το 1-10 (το 10 είναι το «άριστα»), 71% αυτών των γυναικών βαθμολογεί τη σχέση τους πάνω από 6!

  5. Πες μου μια καλή κουβέντα…
  ..
  Οι νεαρές γυναίκες προτιμούν τα κοπλιμέντα περισσότερο από το σeξ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Journal of Personality, τα οποία ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους και τους δίνουν καλύτερη ώθηση σε ό,τι κάνουν. Οι φιλοφρονήσεις και μόνο αρκούν σε ένα ποσοστό 60% των νεαρών γυναικών, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στα κοπλιμέντα που αφορούν την προσωπικότητα και όχι την εξωτερική εμφάνιση σε ποσοστό 30%.

   Περίεργες αλήθειες για τις γυναίκες στο σeξ!

   38 Σχόλια

   1. Hollis Cook 1 έτος ago
   2. raft survival game update 1 έτος ago
   3. 瘦臉 1 έτος ago
   4. my web 11 μήνες ago
   5. gamefly 6 μήνες ago
   6. gamefly free trial 6 μήνες ago
   7. minecraft download for free 5 μήνες ago
   8. g 5 μήνες ago
   9. g 5 μήνες ago
   10. minecraft download mojang 5 μήνες ago
   11. how to download minecraft 5 μήνες ago
   12. free minecraft download 5 μήνες ago
   13. gamefly free trial 5 μήνες ago
   14. gamefly free trial 5 μήνες ago
   15. gamefly free trial 5 μήνες ago
   16. look at this web-site 4 μήνες ago
   17. Tractor Workshop Manuals 4 μήνες ago
   18. Jessie Afflick 4 μήνες ago
   19. Nelajobs Rivers 4 μήνες ago
   20. John Deere Repair Manuals 3 μήνες ago
   21. Micaela Woskobojnik 3 μήνες ago
   22. check these guys out 2 μήνες ago
   23. my past life 2 μήνες ago
   24. Google 2 εβδομάδες ago
   25. Maurita Huguley 1 εβδομάδα ago
   26. kinky 1 εβδομάδα ago
   27. 안전놀이터 1 εβδομάδα ago
   28. 토토메이저 1 εβδομάδα ago
   29. 먹튀업체 1 εβδομάδα ago
   30. buy cbd oil 7 ημέρες ago
   31. Merilyn Loeber 6 ημέρες ago