ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ: Δείτε ποια διάσημη έγινε ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ για να επιβιώσει! [photo]

Rate this post

Παγκόσμια πρωταθλήτρια της γυμναστικής έγινε ιερόδουλη για τα πρoς τo ζην…

  [fb_button]

  poia-diasimi-egine-ierodouli-totasaki-1

  Από τη δοκό ισορροπίας και τα άλματα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έκανε, η …Φλορίκα Λεονίντα βρέθηκε σε ένα πορνείο, όπου εργάζεται για να βγάλει τα προς το ζην. Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια της γυμναστικής, με διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις, έβγαλε το κορμάκι και φόρεσε τις γόβες και τα προκλητικά ρούχα που θα της εξασφαλίσουν περισσότερους πελάτες.

  Η 27χρονη ως αθλήτρια, μέχρι πριν από μερικά χρόνια, είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ είχε κερδίσει τέσσερα μετάλλια ως Νεάνιδα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όταν όμως ήρθε η ώρα να αποφασίσει για το μέλλον της, γύρισε την πλάτη της στον αθλητισμό και την καριέρα στην προπονητική που θα της έδιναν μερικές εκατοντάδες ευρώ το μήνα και αντί αυτού στράφηκε στο αρχαιότερο επάγγελμα. Πλέον, κερδίζει 1.000 ευρώ τη βραδιά.

  Ξεκίνησε τη δεύτερη «καριέρα» της από τη Γερμανία, αλλά σύντομα έφυγε για την Αυστρία. Και εκεί όμως την ανακάλυψαν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, οπότε άλλαξε το όνομά της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, προκειμένου να μην γνωρίζουν οι πελάτες ότι αυτή που συναντούν ήταν παλιά πρωταθλήτρια. «Πρέπει να βγάλω τα προς το ζην», είπε σε φίλο της, σύμφωνα με την Daily Mail εξηγώντας την απόφασή της, ενώ τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει, τα στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία..

   poia-diasimi-egine-ierodouli-totasaki-2

   Πηγή

   ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ: Δείτε ποια διάσημη έγινε ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ για να επιβιώσει! [photo]

   11 Σχόλια

   1. furtdsolinopv 4 μήνες ago
   2. Harrison Gauci 4 μήνες ago
   3. Sydney Dural 3 μήνες ago
   4. minecraft 1 μήνα ago
   5. 激活 1 μήνα ago
   6. 醫學美容 麻醉 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 朗豪坊 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 BB粉底霜 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 暗 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago