Ποιο… μέγεθος θεωρείται «μεγάλο»;

Rate this post

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη The New York Post, οι συγγραφείς του βιβλίου «Don’t Put That in There» (παιδίατροι και ερευνητές της υγείας) αποκαλύπτουν όλους τους μεγάλους μύθους γύρω από το σe eξ!

  [fb_button]megethos-megalo_proklitiko.gr1. Πόσο μεγάλο είναι το… «μεγάλο»;

  Ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο μέσος όρος μεγέθους ενός ανδρικού μoρiου κυμαίνεται ανάμεσα στα 15-18 εκατοστά, οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι τα νούμερα αυτά αποτελούν απλά… εικασίες!

  Για ορισμένους, δε… ευσεβή πόθo, παρά επιστήμη!

  Μια έρευνα που έγινε σε 2.545 άντρες στο Διαδίκτυο, βρήκε ότι ο μέσος όρος μεγέθους ενός πeους σε στύσh ήταν 16,2 εκατοστά με μια απόκλιση 3 εκατοστών.

  Μία άλλη έρευνα, που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Kinsey σε 1.661 Αμερικανούς… κατέβασε το μέσο όρο στα 14,22 εκατοστά, τονίζοντας ότι το μέγεθος καθορίζεται από το πώς προέκυψε η στύσh στον άντρα.

  2. Οι αθλητές δεν πρέπει να κάνουν σee ξ πριν από τους αγώνες

  Μελέτες έχουν δείξει ότι οι αθλητικές επιδόσεις αυξάνονται όταν κανείς κάνει σeeξ! Ο μέσος αριθμός των θερμίδων που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του σeeξ κυμαίνονται από 25 έως 125, υποστηρίζουν οι συγγραφείς του βιβλίου.

  «Αυτό δεν είναι μεγάλο ποσό ενέργειας, ειδικά για έναν αθλητή. Γι’ αυτούς το σeeξ θεωρείται μέτριας έντασης σωματική δραστηριότητα» τονίζουν.

  Επιπλέον, το σee ξ αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης, οδηγώντας σε καλύτερη απόδοση τους αθλητές.

  3. Τα στρείδια και η σeeξουαλική διέγερση

  Πολλοί πιστεύουν ότι τα στρείδια αυξάνουν τη σeeξουαλiκή επιθυμία, ωστόσο οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτό πρόκειται για μια αυτό-διαιωνιζόμενη αυταπάτη.

  «Καμία έρευνα δεν έχει δείξει κάποια σeξουαλική ενίσχυση από την κατανάλωση στρειδιών» αναφέρουν χαρακτηριστικά και επισημαίνουν το εξής: «Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο συστατικό στα στρείδια που θα υπονοούσε την ύπαρξη μιας ικανότητας να… μετατρέπουν τους ανθρώπους σε σeeξουαλικά «τέρατα»».

  4. Γάμος και αuνανισμός

  Οι παντρεμένοι αυτοϊκανοποιούνται λιγότερο; Η άποψη αυτή στηρίζεται στην υπόθεση ότι η «άμεση πρόσβαση» σε ένα σeeξουaλικό σύντροφο μειώνει την ανάγκη για αυτοϊκανοποίηση.

  Όμως η επιστήμη έχει αντίθετη άποψη.

  Σύμφωνα με μια έρευνα, τα ζευγάρια που ζουν κάτω από την ίδια στέγη αυτοϊκανοποιούνται περισσότερο (85% στους άντρες και 45% στις γυναίκες).

  5. Υπάρχει το σημείο G;
  Ενώ πολλές έρευνες υποστηρίζουν την ύπαρξη αυτής της περιοχής στο γυναικείο σώμα, αναφέρουν ακόμη ότι αυτή η περιοχή μπορεί να είναι διαφορετική από γυναίκα σε γυναίκα.


   6. Μεγάλα πόδια, μεγάλα χέρια… μεγάλες αυταπάτες

   Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ένα ζευγάρι μακριών άκρων (πόδια, χέρια) συνοδεύεται και από το ανάλογο… μέγεθος και στο ανδρικό μόρio.

   Ωστόσο, οι επιστήμονες τονίζουν ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να δείχνουν ότι τα μεγάλα πόδια σημαίνουν και… μεγάλο πeος.

   Ποιο… μέγεθος θεωρείται «μεγάλο»;

   9 Σχόλια

   1. Julius Rathman 4 μήνες ago
   2. Darren Mowat 3 μήνες ago
   3. minuteman missile nps 3 μήνες ago
   4. 激光去斑 1 μήνα ago
   5. 醫學美容 雙效冷凍 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago