Πόσο καιρό αντέχει μια γυναίκα χωρίς σeξ; Θα εκπλαγείτε…

Rate this post

Αν έχετε την εντύπωση ότι μια γυναίκα θα κάνει σeξ, απλά και μόνο επειδή πέρασαν μερικές εβδομάδες από την τελευταία σeξουαλiκή της επαφή, ίσως να κάνετε μεγάλο λάθος.

  [fb_button]totasakiΑλλιώς, πώς εξηγείτε τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών το γερμανικό περιοδικό «Petra»;

  Η σeξι Ειρήνη Παπαδοπούλου ποζάρει με μπικίνι και ολόσωμο μαγιό! Πως την προτιμάτε; Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 58% των γυναικών δεν αντέχει στην ιδέα ότι μπορεί να ζήσουν χωρίς τακτικό σeξ.

  Μία στις τρεις γυναίκες παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς να κάνει σeξ ήταν πάνω από 2 χρόνια! Επίσης το 41% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η αποχή της από το σeξ έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο και το 27% τους έξι μήνες.

  Ωστόσο, η αντοχή μιας γυναίκας σε μια παρατεταμένη περίοδο χωρίς σeξουαλiκή επαφή δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει μερικές… παρενέργειες, κυρίως στην ψυχολογική της διάθεση.


   Σύμφωνα με την έρευνα, μετά από τρεις μήνες αποχής από το σeξ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και ενίοτε εριστική συμπεριφορά, ενώ μετά από περίοδο 6 μηνών εμφανίζει έντονο άγχος.

   Η έρευνα επικεντρώθηκε στην σeξουαλiκή επαφή και δεν έλαβε υπόψιν της την αυτοϊκανοποίηση που μπορεί να μειώσει το στρες.

   Πόσο καιρό αντέχει μια γυναίκα χωρίς σeξ; Θα εκπλαγείτε…

   11 Σχόλια

   1. Neal Sorbo 4 μήνες ago
   2. minuteman campground reviews 2 μήνες ago
   3. minecraft 1 μήνα ago
   4. minecraft 1 μήνα ago
   5. minecraft 1 μήνα ago
   6. 使用Facebook Messenger 4 εβδομάδες ago
   7. 營養液 4 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 菅式 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 粗大毛孔. cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago