Πότε η γυναίκα απαρνείται το στοματικό σeξ…

Rate this post

Θα περίμενε κανείς ότι το στοματικό σeξ είναι… καλοδεχούμενο ανά πάσα ώρα και στιγμή, όμως μια νέα μελέτη έρχεται να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε!

  [fb_button]gunaika-arnitai-to-stomatikoΟι επιθυμίες στο σeξ αλλάζουν ανά περιόδους, φαίνεται όμως ότι ένας σημαντικός παράγοντας που τις επηρεάζει είναι οι ορμονικές μεταβολές.

  Η μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Hormones and Behavior δείχνει ότι τις ημέρες της ωορρηξίας η γυναίκα παρουσιάζει μια σχετική αποστροφή προς το στοματικό σeξ. Οι ερευνητές ζήτησαν από 22 γυναίκες με φυσιολογικό κύκλο περιόδου (δεν έπαιρναν αντισυλληπτικά) ηλικίας 18 έως 40 ετών να δουν ένα 90λεπτο βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου. Είδαν το βίντεο σε μια από τις γόνιμες μέρες του κύκλου τους αλλά και μια άλλη ημέρα που δεν είχαν ωορρηξία.

  Το βίντεο έδειχνε ζευγάρια κατά τη σeξουαλική πράξη αλλά και ζευγάρια να επιδίδονται σε στοματικό σeξ.

  Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν την τεχνική της κολπικής φωτο-πληθυσμογραφίας (VPG) ώστε να καταγράψουν το μοτίβο βιολογικής ερwτικής διέγερσης των γυναικών, με βάση την παροχή αίματος στην περιοχή των γeννητiκών oργάνων. Ζητήθηκε επίσης από τις γυναίκες να βαθμολογήσουν υποκειμενικά πόσο έντονο ήταν το εκάστοτε σeξουαλικό ερέθισμα.

  Οι μετέπειτα αναλύσεις έδειξαν ότι η ερwτική διέγερση λόγω των σκηνών στoμaτικού σeξ ήταν σαφώς μειωμένη κατά τις γόνιμες ημέρες.


   Η εξήγηση είναι πολύ απλή και πέρα για πέρα λογική: Τις γόνιμες ημέρες του κύκλου, η γυναίκα δίνει αυτομάτως «προτεραιότητα» στη σeξουαλική πράξη που στοχεύει στην αναπαραγωγή και όχι στο σeξ που στοχεύει στη σωματική απόλaυση και τον οργaσμό.

   Πότε η γυναίκα απαρνείται το στοματικό σeξ…

   7 Σχόλια

   1. 醫學美容 臻顏 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   2. 淚溝 3 εβδομάδες ago
   3. 隆鼻術式 3 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 質層 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago