Πού ζουν οι πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη

Rate this post

Στην –όχι και τόσο βαριά, αλλά αλλόκοτη– εpωτική βιομηχανία υπάρχουν άπειρα περίεργα βίτσια που οπτικοποιούνται και που οι πρωταγωνιστές αναγκάζονται (οικειοθελώς φυσικά), να υποστούν.

beautiful_womanΦαντασιώσεις, φετιχιστικά παιχνίδια, είναι Tο site drprem, που ειδικεύεται στον ρομαντικό τουρισμό, ετοίμασε μια λίστα με τις 12 χώρες στις οποίες μένουν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

Οι γυναίκες σαφώς και είναι η ομορφότερη δημιουργία του Θεού. Η ομορφιά τους παραμένει σε όποιο μέρος και αν βρίσκονται, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ορισμένες περιοχές του πλανήτη όπου η ομορφιά συναντάται σε μεγάλες ποσότητες. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε χώρα, το γυναικείο φύλο μαγνητίζει τα βλέμματα και σαγηνεύει στο πέρασμά του. Παρακάτω ακολουθούν 12 χώρες όπου μπορείτε να θαυμάσετε τις –κατά γενικής ομολογίας– πανέμορφες γυναίκες τους.


  Ουκρανία
  Για δύο πράγματα φημίζεται αυτό το κράτος: τη γυναικεία ομορφιά και τις επιχειρήσεις. Είναι η χώρα με τις νύφες κατά παραγγελία και σε όποια πόλη της και αν βρεθείτε, οι όμορφες υπάρξεις θα σας κλέψουν το μυαλό.

  Σουηδία
  Οι ομορφότεροι άντρες και γυναίκες του πλανήτη θεωρείται ότι ζουν σε αυτήν τη χώρα. Οι γυναίκες εκεί είναι εκθαμβωτικές – ψηλές, ξανθές, με γαλάζια μάτια, έξυπνες, μορφωμένες και φιλικές, αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό μυαλού και εμφάνισης.

  Ταϊλάνδη
  Αυτή η χώρα μπορεί να είναι γνωστή για την κουλτούρα και τη φύση της, όμως εξίσου γνωστή είναι και για τις πανέμορφες και ντροπαλές της γυναίκες. Ρομαντικές, με σκούρο δέρμα, αποπνέουν μια εξωτική αύρα, που πρέπει να τη δείτε για να την καταλάβετε.

  Βουλγαρία
  Αγγελικές υπάρξεις υπάρχουν και σε αυτήν τη μικρή χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, με ανοιχτόχρωμα μάτια και σκούρα μαλλιά, πολύ φιλικό και ρομαντικό χαρακτήρα.

  Ρωσία
  Το κράτος αυτό είναι το σπίτι των ομορφότερων γυναικών του πλανήτη. Μεταξένια επιδερμίδα, γαλάζια μάτια, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και εξυπνάδα συνδυάζονται στις Ρωσίδες.

  Ολλανδία
  Πέρα από την καλή φιλοξενία, για την οποία αυτή η χώρα φημίζεται, είναι γνωστή και για τις όμορφες και ψηλές γυναίκες της, που ξεπερνούν κατά μέσο όρο το 1,72.

  Λίβανος
  Ο αραβικός κόσμος είναι γνωστό ότι έχει πολύ όμορφες γυναίκες και αν θέλετε να δείτε πολλές από αυτές, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον Λίβανο, ώστε να θαυμάσετε τα μαυρισμένα και γεμάτα καμπύλες κορμιά τους, όπως και τα εκπληκτικά μάτια τους.

  Πολωνία
  Τα κορίτσια στην Πολωνία φημίζονται για την ομορφιά, τη χάρη και τη θηλυκότητά τους, ενώ τα λεπτεπίλεπτα κορμιά τους τραβούν τα βλέμματα. Ξέρουν να ντύνονται και να κλέβουν τις καρδιές, ενώ τους αρέσει η παράδοση και ο πολιτισμός. Είναι οι ιδανικές γυναίκες για όσους αναζητάτε την πραγματική αγάπη.

  Ινδία
  Οι Ινδές αγαπούν τη θρησκεία και την παράδοση και ακόμα και οι μοντέρνες μεταμορφώνονται σε πιο παραδοσιακές, φροντίζοντας στοργικά τους άντρες τους. Και μπορεί να καλύπτουν τα κορμιά τους με τεράστια υφάσματα, όμως καταφέρνουν να είναι σeξι ακόμα και με αυτά.


   Βραζιλία
   Οι γυναίκες εκεί είναι γνωστές για τα εκπληκτικά τους κορμιά, ενώ είναι ο τόπος με τους περισσότερους μιγάδες, οπότε γι’ αυτό και υπάρχει τόση ομορφιά ανάμεσα στους ανθρώπους, και κυρίως στο γυναικείο φύλο. Ξανθές, μελαχρινές, έγχρωμες και λευκές, με καμπυλόγραμμα και αθλητικά κορμιά.