Τα 5 είδη σeξ που πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς!

Rate this post

Πριν πεις το μεγάλο «ναι», φρόντισε να έχεις κάνει τους… πειραματισμούς σου στο κρεβάτι.

  [fb_button]5-idiΑν έχεις απωθημένα στο σeξ μη σκεφτείς καν να βάλεις την κουλούρα! Αν νιώθεις «άπειρη» σε αυτό τον τομέα από τώρα, σε 5-6 χρόνια έγγαμου βίου, σίγουρα αυτό το feeling δεν θα σε βγάλει σε καλό.

  Τώρα θα μου πεις ότι αν θέλω να δοκιμάσω οτιδήποτε στο κρεβάτι, μπορώ ωραιότατα να το κάνω με το σύζυγο μου… αλλά βρε καλή μου, οι λέξεις «πειραματισμός» και «σύζυγος», όπως και να το κάνουμε δεν πάνε μαζί!

  Για να μην ξυπνήσεις μια ωραία πρωία στο…νυφικό σου κρεβατάκι και πάθεις υστερία που δεν έζησες τη ζωή σου, δεν έχεις εμπειρίες, δεν δοκίμασες όσα ήθελες, και όλα τα συναφή φρόντισε πριν παντρευτείς να έχεις δοκιμάσει τα παρακάτω 5 είδη σeξ:
  #1 Σeξ με μικρότερο:
  Έχει ενέργεια, δίψα για γνώση και το κυριότερο: φαντασία! Εσύ θα του μάθεις τα δικά σου κόλπα και εκείνος θα σου χαρίσει ένα σερί οργaσμών, μέχρι να πεις «φτάνει»!
  #2 One night stand:
  Λίγο παρακινδυνευμένο , αλλά που ξέρεις; Μπορεί στην τελική να συνειδητοποιήσεις ότι προτιμάς το γρήγορο ωμό σeξ, παρά τις αγκαλίτσες στο κρεβάτι.
  #3 After breakup σeξ:
  Ή αλλιώς σeξ με τον πρώην! Γενικότερα δεν το συνιστούμε, αλλά τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου πρέπει να έχεις κάνει αυτό το παθιασμένο σeξ μετά το χωρισμό, που κάθε σου αίσθηση γίνεται εντονότερη.
  #4 Σeξ με το απωθημένο:
  Ναι, ναι για εκείνον τον ανεκπλήρωτο έρwτα μιλάω. Εκείνον που παρακαλούσες κάποτε για ένα του βλέμμα και αφού απηύδησες αποφάσισες να τον ξεχάσεις. Κάνε ένα contact, δώσε ένα σημάδι ζωής, για να μάθεις επιτέλους (αν είναι εφικτό) αν άξιζε η όχι η αναμονή.


   #5 Σeξ με τον…εαυτό σου:
   Ότι πιο απλό! Δεν χρειάζεται ούτε να χωρίσεις, ούτε να απιστήσεις. Δώσε στον εαυτό σου την απόλυτη ικανοποίηση μόνη σου! Ξέχνα τα ταμπού και δοκίμασέ το σύντομα. Η αυτοϊκανοποίηση θα σε κάνει σeξουαλικά σοφότερη, αφού όχι μόνο θα μάθεις να… εξερευνείς τον εαυτό σου , αλλά θα ανακαλύψεις και το κουμπί του οργaσμού σου.

   Τα 5 είδη σeξ που πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς!

   One Response

   1. Alejandra Echevarria 18 ώρες ago