Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη! Δείτε τι αποκαλύπτει για τον υπουργό Οικονομικών…

Rate this post

Τι αποκαλύπτει για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών…

tromaktiko3298Άκρως αποκαλυπτική είναι η πρώην σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη και μητέρα της αγαπημένης του κόρης η οποία μιλάει για πρώτη φορά σε εφημερίδα της Αυστραλίας.


  Η Μαργαρίτα Πούλος μιλάει στην εφημερίδα της Αυστραλίας «Νέος Κόσμος» για την γνωριμία τους, τη σχέση τους αλλά και τις πιθανότητες συμφωνίας.

  «Η θαυμάσια προσωπικότητά του συναγωνιζόταν τη δική μου», λέει ανάμεσα σε άλλα η πρώην σύζυγος του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών.

  Η Μαργαρίτα Πούλος είναι καθηγήτρια στο Σίδνεϊ και «μιλάει καθημερινά σχεδόν με τον άνθρωπο που διαπραγματεύεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη».

  Η πρώην σύζυγός του υπουργού Οικονομικών αν και αρνείται να δώσει λεπτομέρειες για τον έρωτα και τον γάμο με τον Γιάννη Βαρουφάκη, δηλώνει αισιόδοξη πως θα επιτευχθεί μια συμβιβαστική συμφωνία.


   Η ίδια,σύμφωνα με το Kontranews.gr, αποκαλύπτει λεπτόμέρειες για την σχέση της με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, όπως λεεί, γνωρίστηκαν σε ένα ελληνικό εστιατόριο στο Νιουτάουν του Σίδνεϊ στις αρχές του 1990, ενώ εκείνη δίδασκε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Οι δυο τους, αναφέρει η εφημερίδα, έγιναν ζευγάρι έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους και τελικά παντρεύτηκαν στην Αθήνα το 2001, όπου η Πούλος εργάστηκε πάνω στη διδακτορική της διατριβή για τον Εμφύλιο Πόλεμο.

   13 Σχόλια

   1. Awilda Grabowiecki 12 μήνες ago
   2. Lorie Chilcote 12 μήνες ago
   3. furtdso linopv 10 μήνες ago
   4. HIFU 無創超聲波4D拉皮 9 μήνες ago
   5. 死皮 9 μήνες ago
   6. pop over to these guys 8 μήνες ago