Επανάσταση στην ιατρικη που θα σώσει ζωές: Πρωτοποριακό μηχάνημα της Toshiba κάνει διάγνωση ασθενειών σε 30 δευτερόλεπτα!

Rate this post

Ενα πρωτοποριακό ιατρικo μηχάνημα κατασκεύασε η Toshiba, το οποίο παρουσιάστηκε στο Τόκιο και υπόσχεται να σώσει πολλές ζωές…

  [fb_button]φωτογραφία 2 (1)

  Το μεγαλεπήβολο εγχείρημα της Toshiba έχει το μέγεθος σχεδόν ενός μικρού πλυντηρίου πιάτων και μέσω της τεχνολογίας λέιζερ μπορεί να διαγνώσει προβλήματα στο ήπαρ, στους πνεύμονες, στο στομάχι αλλά και τον διαβήτη. Πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση για την ιατρικη!

   

  Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο ασθενής είναι να φυσήξει στο στόμιο που είναι τοποθετημένο στο μηχάνημα και με την ειδική τεχνολογία, να περιμένει για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι την αναλυτική διάγνωση και τα αποτελέσματα.

   

   

  Οι ερευνητές της εταιρίας, ωστόσο, σκέφτονται να επεκτείνουν την χρησιμότητα της συσκευής και ήδη εργάζονται για αυτό, αφού τα νοσοκομεία της Ιαπωνίας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το υπερσύγχρονο μηχάνημα επανάσταση στην ιατρικη.

   Επανάσταση στην ιατρικη που θα σώσει ζωές: Πρωτοποριακό μηχάνημα της Toshiba κάνει διάγνωση ασθενειών σε 30 δευτερόλεπτα!

   11 Σχόλια

   1. Eloise Gouzy 4 μήνες ago
   2. Krissy Xavier 4 μήνες ago
   3. american preppers forum 3 μήνες ago
   4. bb肌 1 μήνα ago
   5. 晶漾 1 μήνα ago
   6. futbol.run Colin Coosemans 1 ημέρα ago