Πως καρφώνονται οι άνδρες που θέλουν να ρίξουν στο κρεβάτι μια γυναίκα…

Rate this post

Όταν ο Woodrow Wyatt υποστήριζε πως οι άνδρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά, μάλλον ήξερε κάτι παραπάνω…

  [fb_button]
  pws-karfonontai-oi-antres-pou-theloun-totasaki-1Σύμφωνα με τη νέα επιστημονική έρευνα του Πανεπιστημίου της Μεγάλης Βρετανίας, το βλέμμα και η γενικότερη κίνηση των ματιών προδίδουν έναν άνδρα.

  Πως άραγε κοιτούν, όταν θέλουν να σε ρίξουν στο κρεβάτι;

  Ο τρόπος, που κοιτά ένας άνδρας μία γυναίκα αποκαλύπτει πολλά, ωστόσο η έρευνα επικεντρώνεται κυρίως στις πονηρές ορέξεις την στιγμή της οπτικής επαφής, σε αντίθεση με το γυναικείο φύλο που παραμένει συγκρατημένο.

  Η τεκμηριωμένη έρευνα, έγινε από το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν στην Μεγάλη Βρετανία με επικεφαλής τον Dr Kun Guo.

  Ειδικότερα, η μελέτη έδειξε πως οι άνδρες, όταν εστίαζαν το βλέμμα τους σε γυναίκες της ηλικίας τους, επικεντρωνόντουσαν κυρίως σε σημεία όπως το στήθος, την μέση και το ισχίο. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ερευνητές, η επιλογή των συγκεκριμένων περιοχών παίζει το καθένα δικό του ρόλο, για παράδειγμα το γυναικείο στήθος, σηματοδοτεί την γυναικεία ωριμότητα, ενώ τα υπόλοιπα δύο την μητρική ικανότητα.

  Η αξιολόγηση έγινε σε ένα δείγμα 30 ανδρών και γυναικών ηλικίας από 18-23, στους οποίους παρουσίασαν εικόνες ανθρώπων όλων των ηλικιών ακόμη και μικρών παιδιών και θα κατέγραφαν μέσω ενός ειδικού μέσου την αντίδραση των ματιών, ενώ αργότερα τους ζητήθηκε να συμπληρώσουν και ένα ιδιαίτερο ερωτηματολόγιο.


   Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκάλυψαν πως οι άνδρες εστίαζαν το βλέμμα τους στα συγκεκριμένα σημεία κυρίως σε γυναίκες της ηλικίας τους, αντιθέτως στις γυναίκες που δήλωσαν πως είναι παρορμητικές δεν φάνηκε να υπάρχει συσχετισμός με τα δεδομένα που προέκυψαν από την κίνηση των ματιών στις εικόνες.

   Σύμφωνα με την έρευνα οι νεαρές 20χρονες εστίαζαν στα σώματα μικρών παιδιών αλλά και γυναικών άνω των 40 ετών.

   Αποδεικνύοντας πως οι πιο παρορμητικές τείνουν να συγκρίνουν το σώμα τους με άλλων γυναικών.

   Πηγή

   Πως καρφώνονται οι άνδρες που θέλουν να ρίξουν στο κρεβάτι μια γυναίκα…

   11 Σχόλια

   1. Marietta Canard 4 μήνες ago
   2. 全新分店 2 μήνες ago
   3. 健髮 1 μήνα ago
   4. look here 11 ώρες ago