Οταν σάστισαν Σαμαράς και Μέρκελ: Η ερώτηση δημοσιογράφου για τα Σκόπια που έφερε αμηχανία… [video]

Rate this post

Έκπληξη προκάλεσε στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ αλλά και στον Ελληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, η ερώτηση δημοσιογράφου που εργάζεται για το σλαβομακεδονικό τμήμα της Deutsche Welle…

    [fb_button]totasaki,grΚατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν η κα Μέρκελ και ο κ. Σαμαράς, η Γερμανίδα δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο θέμα των Σκοπίων -αποκαλώντας τα Μακεδονία- και τη λύση του ζητήματος της ονομασίας, κάνοντας μάλιστα νύξεις για ευθύνες της Ελλάδος, κατηγορώντας εμμέσως τον πρωθυπουργό ότι μπλοκάρει τη λύση του ονόματος με τη στάση του.

    «Εσείς που είσαστε της Ε.Ε. και δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές αξίες είναι σημαντικές για την Ελλάδα δεν έχετε την αίσθηση ότι μπλοκάρετε την ένταξη της «Μακεδονίας» σε αυτή;» ήταν η ερώτηση που έθεσε η δημοσιογράφος προς τον Ελληνα πρωθυπουργό.

    «Δεν μιλήσαμε για το ζήτημα της ονομασίας της χώρας αυτής. Μιλήσαμε κυρίως για διμερή θέματα» σχολίασε η Γερμανίδα καγκελάριος, αφού πρώτα κοίταξε περίεργα τους συνεργάτες της, και με τη σειρά του ο κ. Σαμαράς σχολίασε πως δεν έχει κάτι να προσθέσει.

      Οταν σάστισαν Σαμαράς και Μέρκελ: Η ερώτηση δημοσιογράφου για τα Σκόπια που έφερε αμηχανία…