Τι είναι τελικά η σκιά που εντοπίστηκε να… κόβει βόλτες στη Σελήνη; [video]

Rate this post

Μια φιγούρα που εντοπίστηκε να περπατά στο φεγγάρι, έχει εκατομμύρια views στο internet και αναζωπύρωσε τις θεωρίες για εξωγήινους που κάνουν… βόλτα στη Σελήνη!

  [fb_button]σκιαΤο video «ανέβηκε» στο YouTube πριν σχεδόν ένα μήνα, στις 18 Ιουλίου και από τότε, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει σάλο!

  Ο χρήστης του YouTube, Wowforreeel, χρησιμοποίησε το Google Moon, μια εφαρμογή με φωτογραφίες από τη NASA, για να κάνει…

  έρευνα σχετικά με τη σκιά μυστήριο που εμφανίζεται να περπατά στην επιφάνεια της Σελήνης, προκαλώντας ποικίλα εριστικά σχόλια.

  Στο examiner.com, αναφέρεται ότι η φιγούρα στο φεγγάρι δεν είναι τίποτα άλλο από τον… Κολοσσό της Ρόδου (!), αφού μοιάζει μια άγαλμα ενός άνδρα, με γιγάντια πόδια ανοιχτά και πιθανώς εκατοντάδες μέτρα μακριά το ένα από το άλλο!

  Όπως τονίζει η Huffington Post δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μια τέτοια… ανωμαλία. Το 1967 δορυφόρος κατέγραψε άλλη μια, η οποία ονομάστηκε The Shard. Μπορεί η ποιότητα εκείνης να μην μοιάζει σε τίποτα με την τωρινή, αλλά προκάλεσε πολλές εικασίες για το τι είδους τεράστιο αντικείμενο θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο μεγάλη σκιά…

   Τι είναι τελικά η σκιά που εντοπίστηκε να… κόβει βόλτες στη Σελήνη;

   10 Σχόλια

   1. Amado Cartez 5 μήνες ago
   2. Margarette Grawburg 4 μήνες ago
   3. Babara Wulfing 4 μήνες ago
   4. survivalist movie youtube 3 μήνες ago
   5. 大波 1 μήνα ago
   6. 泰園 1 μήνα ago