«Σκοτώστε τους Χριστιανούς και σφάξτε τα παιδιά τους»

Rate this post

Tις ανοησίες περί πολυπολιτισμού πληρώνει πλέον και η Αυστραλία. Στην Αυστραλία και δη στο Σίδνεϊ μουσουλμάνοι με την σημαία της Τζιχάντ να ανεμίζει σε αυτοκίνητο, την ίδια σημαία δηλαδή που χρησιμοποιούν τα βαρβαρικά λεφούσια του ΙΚΙΛ, παρέλασαν κατευθυνόμενοι προς χριστιανική εκκλησία ουρλιάζοντας «Σκοτώστε τους Χριστιανούς και σφάξτε τα παιδιά τους»!

  [fb_button]
  isil_65-500x280Η χριστιανική εκκλησία «Η Παναγία του Λιβάνου» στο δυτικό Σίδνεϊ φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των τζιχαντιστών. Οι χριστιανοί που εκείνη την ώρα εκκλησιάζονταν έμειναν να τρέμουν ακούγοντας τις απειλές κατά της ζωής τους και των παιδιών τους.

  Ο ιερωμένος, μάλιστα, δήλωσε πως οι άνθρωποι τρομοκρατήθηκαν από τα λεγόμενα των μουσουλμάνων, αλλά και από τις απειλητικές τους διαθέσεις εναντίον τους. Ενώ με το που έφτασε η αστυνομία στην περιοχή, μαζεύτηκε και κόσμος για να προφυλάξει τους ανθρώπους που βρίσκονταν εντός της εκκλησίας, με τους μουσουλμάνους να έχουν εξαφανιστεί και να αναζητούνται μέχρι στιγμής από τις αυστραλιανές αστυνομικές δυνάμεις.

  Η επιπλέον ενημέρωση για το συμβάν είναι περιορισμένη, καθώς οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός και να μην ταράξουν την τοπική κοινότητα…


   Ως φαίνεται οι δυτικές κυβερνήσεις μυαλό δεν βάζουν προφανώς όλα αυτά γίνονται βάη σχεδίου από νεοταξίτικα κέντρα που κυβερνούν τον δυτικό κοσμο τουλάχιστον και επιθυμούν οι κοινωνίες να ζουν υπό καθεστώς φόβου για να βρίσκονται πάντα υπό εκβιασμό, και να περνούν εύκολα μέτρα ασφαλείας που θα μειώνουν τις προσωπικές ελευθερίες, εξ’ού και τα «αντιρατσιστικα» σε όλον τον πλανήτη με σκοπό να «βουλώσουν» και το στόμα όποιου τα υπενθυμίζει αυτά στους πολίτες.[fb_button]

   «Σκοτώστε τους Χριστιανούς και σφάξτε τα παιδιά τους»

   12 Σχόλια

   1. Christoper Seger 4 μήνες ago
   2. Carter Pickel 4 μήνες ago
   3. Stuart Vassure 3 μήνες ago
   4. 醫學美容 熱療 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 痘疤手術 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 ION MAGNUM 4 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 黑薔薇 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   8. 好污糟 3 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 潔淨 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago