Αυτό είναι το σωστό σημείο για να ανάψει μια γυναίκα

Rate this post

sosto-simeio-na-anapsei-gynaika

Αυτό είναι το σωστό σημείο για να ανάψει μια γυναίκα

Κάτι σαν το σημείο «G», αλλά πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό…

Έρευνα μας «δείχνει» τι πρέπει να κάνουν οι άνδρες για να φέρουν σε οργασμό τις γυναίκες τους, χωρίς να κουράζονται και πάρα πολύ…

  Πώς; Με το… χούφτωμα!!!

  Αυτό μας λένε ειδικοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κάποιες γυναίκες, «ανάβουν» τόσο πολύ όταν τους χαϊδεύεις το στήθος που μπορεί να έρθουν σε οργασμό χωρίς καν να κάνουν σ3ξ.

  Ακούγεται κάπως ακραίο και περίεργο όμως το πράγμα απ’ ό,τι φαίνεται το έχουν ψάξει αρκετά. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of S3xual Medicine» αναφέρει ότι γιατροί παρατηρώντας το πως αντιδρά ο εγκέφαλος στις γυναίκες που ερεθίζονται οι ρώγες τους για πάνω από μισό λεπτό, βρήκαν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

  Το εύρημα ήταν ότι όπως το ερέθισμα του κόλπου ή της κλειτορίδας έτσι και το ερέθισμα της ρώγaς δραστηριοποιεί το ίδιο σημείο του εγκεφάλου, δηλαδή τον γενετήσιο αισθητηριακό φλοιό.

   Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό, αν δεν ασχοληθεί ο άντρας με το στήθος τους. Και μάλιστα σε μια άλλη μελέτη, στην οποία πήραν μέρος 213 γυναίκες, το 29% από αυτές δήλωσε ότι έχει φτάσει σε οργασμό μόνο με το χάιδεμα του στήθους.

   Επιπλέον λέγεται ότι το χούφτωμα σε αυτό το σημείο παίζει μεγάλο ρόλο στη διάρκεια του σ3ξ (μπορεί να αυξήσει την σ3ξουαλική επαφή μέχρι και 25%). Ομως σε αυτό το παιχνίδι δεν παίζει κανένα ρόλο το μέγεθος, αφού το μεγαλύτερο στήθος είναι περίπου 24% λιγότερο ευαίσθητο σε σχέση με το μικρότερο…

   Πηγή