Απίστευτο: τι κάνει στο σύντροφό της κάθε φορά που γυρνά σπιτι

Rate this post

Πολλοί από εμάς ρωτάμε τον/την σύντροφό μας όταν επιστρέψει σπιτι που ήταν και με ποιον… Αυτό όμως ξεπερνά κάθε φαντασία..

  [fb_button]spiti-anixneftis-psevdous-totasakiΗ Debbi έχει εμμονή με το εάν είναι πιστός ο σύντροφός της Steve, σε βαθμό που κάθε φορά που γυρνά στο σπιτι από κάπου, τον βάζει να περνά από ανιχνευτη ψευδους για να επιβεβαιώσει πως δεν την απάτησε!

  Πριν χλευάσετε την παθολογική ζήλια της 42χρονης για τον 30χρονο, να σημειωθεί πως έχει διαγνωστεί με ένα σπάνιο σύνδρομο που προκαλεί εμμονική ζήλια: το σύνδρομο του Οθέλλου.
  Η Debbi, από το Leicester, ελέγχει το κινητό του 30χρονου, τα e-mail του, τα ενημερωτικά από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς- και όχι μόνο μία φορά την ημέρα.

  Οι γιατροί ανακάλυψαν πως η Debbi πάσχει από το σύνδρομο του Οθέλλου, ψυχιατρική διαταραχή που κάνει τους πάσχοντες να πιστεύουν πως οι σύντροφοί τους τούς απατούν, ακόμα κι όταν δεν έχουν καμία ένδειξη.


   «Ανακουφίστηκα όταν έμαθα τι συμβαίνει με μένα αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο. Ακόμα κι αν ο Steve πεταχτεί για 10 λεπτά κάπου, να πάρει γάλα, απαιτώ να περάσει από ανιχνευτη ψευδους μόλις γυρίσει σπιτι», λέει η 42χρονη στη Daily Mail, «πιστεύω πως είναι πανέμορφος αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα, έχει να κάνει με το αν τον εμπιστεύομαι ή όχι. Δεν θέλω να βρίσκει σexι άλλες γυναίκες, αν έχεις μια σχέση και είσαι καλά με τον σύντροφό σου θα πρέπει να έχεις μάτια μόνο για εκείνον».

   «Είμαι διατεθειμένος να το υφίσταμαι όλο αυτό επειδή ξέρω πως είμαστε αδελφές ψυχές. Είναι για μένα σημαντική η Debbi και λίγη ζήλια δεν θα το αλλάξει αυτό», λέει ο Steve.

   Πηγή

   Απίστευτο: τι κάνει στο σύντροφό της κάθε φορά που γυρνά σπιτι

   24 Σχόλια

   1. Clarice Statham 4 μήνες ago
   2. Marcelle Hodosy 4 μήνες ago
   3. survivalist forums poncho 3 μήνες ago
   4. 羅霉樂 1 μήνα ago
   5. 醫學美容-鈣-潔顏-cosmetic-wiki 3 εβδομάδες ago
   6. Google 2 εβδομάδες ago
   7. beauty 1 εβδομάδα ago
   8. jimmy choo 1 εβδομάδα ago
   9. lego bulldozer 7 ημέρες ago
   10. beast iptv 7 ημέρες ago
   11. voyance paris 5 ημέρες ago
   12. vibrators for women 5 ημέρες ago
   13. apk download 5 ημέρες ago
   14. dildo 5 ημέρες ago
   15. Dr Kassabian 3 ημέρες ago
   16. hindi movie 2 ημέρες ago
   17. burberry 9 ώρες ago
   18. versace 10 λεπτά ago
   19. Interieur 1 λεπτό ago