Στ0ματικό: 4+1 λόγοι να της το κάνεις

Rate this post

stomatiko-s3x-logoi

Στ0ματικό: 4+1 λόγοι να της το κάνεις

Το manslife.gr σου δίνει 5 λόγους για να πέσεις χαμηλά

Όλες οι γυναίκες το θέλουν ακόμη και αν ντρέπονται να το ζητήσουν. Μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο όσο το στοματικό σ3ξ στον άντρα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν προσφέρει αντίστοιχη απόλαυση. Σε περίπτωση που ακόμα αναρωτιέσαι αν αξίζει να το δοκιμάσεις, διάβασε παρακάτω γιατί ξετρελαίνει το γυναικείο πληθυσμό.

  1. Όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω της. Είναι από τις λίγες της ευκαιρίες που δε χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα άλλο από το να αφεθεί στα…χέρια σου και όχι μόνο.

  2. Έχει αυξημένες πιθανότητες να «τελειώσει». Ο πολυπόθητος γυναικείος 0ργασμός μοιάζει πιο κοντά από ποτέ με το στ0ματικό έρωτα, αφού αν δεν την ευχαριστεί κάτι μπορεί πολύ απλά να αλλάξει τη θέση του σώματός της ώστε να πετύχει τη μεγαλύτερη ηδ0νή.

   3. Βλέπει εσένα να το απολάμβάνεις. Το να σε βλέπει να φτιάχνεσαι με το πόσο την ικανοποιείς είναι άκρως διεγερτικό, οπότε είναι σημαντικό να δείχνεις ότι το ευχαριστιέσαι όσο κι εκείνη.

   4. Δεν ασχολείται με τον να σε κάνει να «τελειώσεις». Μην ξεχνάς ότι βασικό μέλημα των γυναικών είναι η δική σου ευχαριστήση. Με το να της προσφέρεις στ0ματικό έρωτα αποδεικνύεις ότι δεν είσαι εγωιστής και της επιτρέπεις να ξεφύγει από κάθε έγνοια.

    5. Αυξάνεται η μεταξύ σας οικειότητα. Με το να σε βλέπει ανάμεσα στα πόδια της αισθάνεται πιο άνετα μαζί σου και «δένει» τη σχέση σας.

    Λοιπόν, εσένα σε πείσαμε;

    Πηγή