Σταρ ερωτικών ταινιών περιγράφουν την πιο περίεργη σκηνή τους

Rate this post

Παρακάτω, μια σειρά από πρωταγωνίστριες του εpωτικού κινηματογράφου περιγράφουν την πιο παράξενη σκηνή που έχουν γυρίσει.

Filming-pornΗ Allie Haze περιγράφει την εμπειρία της από μια ιαπωνική εpωτική ταινία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οι παραγωγοί της ταινίας ήθελαν τον πρωταγωνιστή –αν και δεν είμαι μητέρα και ούτε πρόκειται να γίνω– να θηλάζει το στήθος μου και να με αποκαλεί μαμά. Στο δεκάλεπτο βίντεο, ένας άντρας φέρεται σαν μικρό παιδί και με φωνάζει «μανούλα, μανούλα». Ήταν απίστευτα ξεκαρδιστικό και ήταν πολύ δύσκολο να προσπαθώ να κάνω τη σοβαρή…».


  Η Anikka Albrite βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα, όπως είπε, την εμπειρία που είχε με έναν δονητή που παρέπεμπε σε άλογο!

  Monica Rise: «Έκανα μια σκηνή όπου ήμουν φίλη με ένα διανοητικά ανάπηρο αγόρι, που θύμωσε με εμένα, με χτύπησε και με βiασε».

  Η April O’Neil έπαιζε την αθώα προσκοπίνα, η οποία αφού χτύπησε την πόρτα μιας νοικοκυράς, μετά έκαναν τpίο μαζί με τον… Διάβολο.

  Κάποτε σε μια ταινία σφράγισαν με… συρραπτικό τα γεvvητικά όρyανα της Rain DeGray.

  Aubrey Snow: «Ήταν μια σκηνή σε δημόσιο χώρο και ήταν άβολο. Έτρεχα σε ένα γήπεδο γκολφ γuμνή και είχε πάρα πολύ κόσμο. Το πλήθος ζητωκραύγαζε και εγώ ήμουν σε φάση «θεέ μου, θεέ μου»…».

  Η Claire Robbins περιγράφει την εμπειρία της από τη συμμετοχή της σε ιαπωνική ταινία: «Ήταν τα γενέθλιά μου και ήμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με 4-6 Ιάπωνες, που μου τραγουδούσαν τα «χρόνια πολλά», έχοντας μαζί και μια τούρτα. Αφού έσβησα τα κεράκια, βούτηξα τα πόδια μου στην τούρτα και οι άντρες άρχισαν να την τρώνε από εκεί. Όμως άρχισαν να μελανιάζουν και ένας-ένας έτρεχαν στο μπάνιο για να κάνουν εμετό…».

  Η Jade Nite περιγράφει μια σκηνή όπου της είχαν δέσει τα πόδια και τη γαργαλούσαν.

  Ο Mike Blue, όπως λέει, έχει κάνει πολλά αλλόκοτα, αλλά μια σκηνή τού έχει μείνει περισσότερο: «Ήμασταν στην Ίμπιζα και ο σκηνοθέτης είχε τη λαμπρή ιδέα να γυρίσει τη σκηνή μέσα σε μια βρομερή κουζίνα. Θα κάναμε σeξ πάνω στα άπλυτα πιάτα, στα πεταμένα μακαρόνια…».