Στο “κόκκινο” τα δίκτυα ίντερνετ λόγω του iOS 8

Rate this post

Ανάρπαστο έχει γίνει μέχρι στιγμής το νέο λογισμικό της Apple, iOS 8, καθώς όπως φαίνεται οι χρήστες των i συσκευών δεν έχασαν ευκαιρία να το εγκαταστήσουν στις συσκευές…τους.

  [fb_button]sto-kokkino-ta-diktya-logo-ios8-totasakiΜια μέρα μετά την κυκλοφορία του στα AppStore, τα δίκτυα ίντερνετ χτυπάνε «κόκκινο».

  Όπως φαίνεται οι κάτοχοι των iPhone και iPad περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος της Apple. Δεύτερη μέρα η σημερινή που το νέο iOS 8 είναι διαθέσιμο στα AppStore των χωρών και μέχρι στιγμής η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαν να το εγκαταστήσουν από την πρώτη κι όλας μέρα και το αποτέλεσμα είναι να κάνουν τα δίκτυα ίντερνετ να χτυπήσουν «κόκκινο».

  Είναι γεγονός ότι η νέα βελτιωμένη έκδοση φέρνει μαζί της πολλές σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούσαν ως τώρα τα προηγούμενα iOS και προσφέρει πολλές δυνατότητες στους χρήστες i συσκευών. Από αλλαγές στις φωτογραφικές εφαρμογές μέχρι νέες δυνατότητες ήχου και βίντεο στα imessages, το νέο λογισμικό δίνει στους χρήστες πολλούς λόγους να το εγκαταστήσουν.

  Σημειώνεται ότι στις 17 του μηνός, μόνο στις ΗΠΑ, το αρχείο αναλογούσε στο 20% όλης της κίνησης ίντερνετ. Το ποσοστό το κατέταξε στη δεύτερη θέση κάτω από την υπηρεσία παροχής ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, Netflix, μια υπηρεσία που χρησιμοποιούν εκατομμύρια Αμερικανοί για να βλέπουν ολόκληρες ταινίες σε υψηλή ανάλυση.

  Αντίστοιχα στην Γαλλία, η απήχηση του iOS 8 ήταν πολύ μεγάλη, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση «κατανάλωσης δεδομένων», ξεπερνώντας ακόμη και το Youtube.

  Πηγή

   Στο “κόκκινο” τα δίκτυα ίντερνετ λόγω του iOS 8

   7 Σχόλια

   1. Maryjane Bertel 4 μήνες ago
   2. Malik Westcoat 3 μήνες ago
   3. 醫學美容 魔力果凍 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 水庫 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 眼脻毛液 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago