ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με ένα απλό τεστ βλέπεις αν έχεις ΚΑΡΚΙΝΟ και πότε θα τον ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ!!!

Rate this post

Βρετανοί επιστήμονες έκαναν ένα σημαντικό βήμα στον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου.

  [fb_button]
  karkinosΜε τη βοήθεια ενός τεστ αίματος, μπορεί να είναι δυνατόν να ανιχνευθεί εάν ένα άτομο έχει αναπτύξει καρκίνο ή γενικά θα μπορούσε να έχει υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης της νόσου. Η εξέταση αίματος αυτή ενδέχεται να εξαλείψει την ανάγκη για ορισμένους τύπους βιοψιών, αναφέρουν οι επιστήμονες στο «The FASEB Journal».

  Η μέθοδος που αναπτύχθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο τουBradford ονομάζεται «ευαισθησία στο γονιδίωμα των λεμφοκυττάρων» ή απλούστερα δοκιμή LGS.

  Για να αναπτύξουν αυτή τη δοκιμή, οι γιατροί πήραν δείγματα αίματος από υγιή άτομα, από ασθενείς με καρκίνο, καθώς και από άτομα που είχαν υψηλότερο ποσοστό κινδύνου για εμφάνιση καρκίνου.


   Τα λεμφοκύτταρα από αυτά τα δείγματα εξετάστηκαν κάτω από το μικροσκόπιο χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τεστ με τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας. Η μελέτη απέδειξε ότι το DNA των ασθενών με καρκίνο μπορεί πιο εύκολα να υποστεί βλάβη από υπεριώδη ακτινοβολία. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν από εξετάσεις των δειγμάτων αίματος από ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και καρκίνο του παχέος εντέρου, καθώς και ασθενείς με μελανώματα.[fb_button]

   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με ένα απλό τεστ βλέπεις αν έχεις ΚΑΡΚΙΝΟ και πότε θα τον ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ!!!

   9 Σχόλια

   1. furtdso linopv 4 μήνες ago
   2. furtdsolinopv 4 μήνες ago
   3. Carl Diventura 3 μήνες ago
   4. survival 2d 2 μήνες ago
   5. chatbot 2 εβδομάδες ago
   6. Wealth Link Credit 富通信貸 2 εβδομάδες ago