Νοικιάζει το εξοχικό στην Τζια ο Θεόδωρος Πάγκαλος!!! το party χιλιάδων ευρώ των σωτήρων!

Rate this post

Μετά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ραγκούση και τρίτος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ νοικιάζει την εξοχική του κατοικία στη Τζια αναζητώντας μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων.

  [fb_button]theodoros-pagkalos-totasakiΟ πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε αίτηση στο γραφείο του ΕΟΤ Κυκλάδων και τη προηγούμενη εβδομάδα έλαβε το ειδικό σήμα λειτουργίας για να νοικιάσει το σπίτι που διαθέτει στην Τζια.

  Ο κ. Πάγκαλος που όπως ο ίδιος έχει τονίσει πως «…υποφέρει, με τα 1.800 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη, καθώς άλλα είχε υπολογίσει και αλλιώς του τα έφερε η ζωή», ζήτησε και έλαβε την περασμένη Δευτέρα το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ ώστε να μπορεί να νοικιάζει την εξοχική του κατοικία στην Τζια με τα «τέσσερα δωμάτια και τις οκτώ κλίνες» όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια.

  Ωστόσο το σπίτι του κ. Πάγκαλου στην Τζια δεν διαθέτει την πολυτέλεια και τις ανέσεις των δυο άλλων πρώην συναδέλφων του και ως εκ τούτου η τιμή του αναμένεται να είναι και πιο χαμηλή σε σχέση με τις τιμές ενοικίασης που ισχύουν για τις βίλες των κυρίων Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση.

  Την αρχή έκανε κ. Παπακωνσταντίνου με το σπίτι του στη Σέριφο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών που οδεύει προς το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου με την κατηγορία της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ με τους καταθέτες σε ελβετική τράπεζα με σκοπό να απαλλάξει στενούς του συγγενείς από τους φορολογικούς ελέγχους, είχε από τετραετίας βάλει ενοικιαστήριο σε διεθνή κτηματομεσιτική εταιρία που απευθύνεται αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες.

  To “Stone House” στη Σέριφο μια βίλα κτισμένη εξολοκλήρου όλη από πέτρα , εξού και το όνομα της, με τα πέντε υπνοδωμάτια και την εντυπωσιακή πισίνα που είχε δηλωθεί ως…δεξαμενή όμβριων υδάτων, όπως αποκάλυψε το ΘΕΜΑ στο φύλλο της περασμένης Κυριακής προσφέρεται ακόμα μέσω ξένης ιστοσελίδας σε ενοικιαστές που έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν το ποσό των 6.628 ευρώ για επτά βράδια. Η πλήρως εξοπλισμένη βίλα του κ. Παπακωνσταντίνου είχε λάβει πρόσφατα και το ειδικό σήμα από τον ΕΟΤ.

  Ακολούθησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος διέθετε την πολυτελή βίλα του στην Πάρο με την ονομασία Villa Fullmoon έναντι 14.000 ευρώ την εβδομάδα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας booking.com. Μάλιστα ο πρώην υπουργός επικαλούμενος τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δήλωνε στο ότι αναγκάστηκε να νοικιάσει το σπίτι του «για να τα βγάλει πέρα» καθώς δεν διέθετε άλλους πόρους.

  Πηγή

   Νοικιάζει το εξοχικό στην Τζια ο Θεόδωρος Πάγκαλος!!! το party χιλιάδων ευρώ των σωτήρων!

   17 Σχόλια

   1. Noel Rattley 1 έτος ago
   2. Shayne Kluka 1 έτος ago
   3. meal prepping definition 1 έτος ago
   4. ORION擊退紅血管 1 έτος ago
   5. 科學 1 έτος ago
   6. 付款方法 1 έτος ago
   7. 腿部 1 έτος ago
   8. 滋潤 1 έτος ago
   9. why not find out more 7 μήνες ago
   10. hop over to these guys 2 μήνες ago
   11. my past life 2 μήνες ago
   12. Richard Ross 1 μήνα ago
   13. Tractor Workshop Manuals 3 ημέρες ago