Η θεραπεία του ενός λεπτού. Το μυστικό που γιατρεύει σχεδόν κάθε ασθένεια

Rate this post

Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω αποτελούν απόσπασμα από το βιβλίο The One-Minute Cure: The Secret to Healing Virtually All Diseases και αναφέρεται στη θεραπευτική χρήση του Υπεροξειδίου τους Υδρογόνου ή αλλιώς γνωστό ως οξυζενέ.

  [fb_button]HydrogenPeroxide-612x292Και για να σας προλάβουμε, το κοινό οξυζενέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για θεραπευτική χρήση. Το βιβλίο αναφέρεται στο Υπεροξείδιο του Υδρογόνου με πυκνότητα 35% Food Grade (μπορείτε να το αναζητήσετε ως Η2Ο2 35% Food Grade), ενώ το κοινό οξυζενέ έχει πυκνότητα 3% και πολλά – πολλά χημικά τα οποία δεν τα θέλετε στο σώμα σας.

  Το βιβλίο και τα αποσπάσματα που θα βρείτε παρακάτω έφτασε στα χέρια μας έπειτα από μετάφραση της αναγνώστριας της Εναλλακτικής Δράσης Εύη Κομπογιάννη – Κρικώνη, την οποία την ευχαριστούμε θερμά. Ούτε λίγο ούτε πολύ συγγραφέας ισχυρίζεται ότι έχουν θεραπευτεί ή έχουν βοηθηθεί να θεραπευτούν χιλιάδες άνθρωποι από πολύ σοβαρές παθήσεις, όπως το AIDS, τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, το Πάρκινσον, το Διαβήτη, τον Καρκίνο και πληθώρα άλλων παθήσεων. Για τους Αγγλομαθείς, μπορείτε να διαβάσετε και τα ενδιαφέροντα σχόλια – κριτικές του βιβλίου που θα βρείτε στην amazon, στην παραπάνω διεύθυνση.

  Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται η θεραπευτική του δράση, οι δοσολογίες και ο τρόπος παρασκευής και διάλυσης. Αν και σκοπός μας δεν είναι η διαφήμιση του βιβλίου, εντούτοις πιστεύουμε ότι αξίζει να το διαβάσετε και να το ερευνήσετε. Και ως πραγματικοί ερευνητές, διαβάστε το βιβλίο αυτό χωρίς προκαταλήψεις και μην παραλείψετε να ερευνήσετε και τον πιθανό αντίλογο ώστε να εξάγετε σωστά συμπεράσματα.

  Οι πληροφορίες που πρόκειται να διαβάσετε σε αυτό το βιβλίο, όχι μόνο θα σας σοκάρουν, όχι μόνο θα προκαλέσουν θυμό αλλά παράλληλα θα σας συναρπάσουν. Θα σας συναρπάσουν επειδή η απλούστατη θεραπεία που παρουσιάζεται στις επόμενες σελίδες αν και μπορεί να αποτελεί σχεδόν τη μοναδική πανάκεια που έχει πέσει ποτέ στην αντίληψη σας, σκόπιμα έχει αποσιωπηθεί από εκείνους που νοιάζονται ελάχιστα για την υγεία των ανθρώπων αλλά τα μέγιστα για τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα. Θα θυμώσετε επειδή πιθανώς είχατε συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που υπέφεραν μάταια από ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί ή ακόμα και να έχουν πεθάνει, επειδή αυτές οι πληροφορίες δεν δημοσιοποιήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε. Τέλος, θα σας συναρπάσουν, επειδή η απλή αυτή θεραπεία που αποτελεί το αντικείμενο αυτού του βιβλίου ίσως να είναι αυτό που οι θερμοί υποστηρικτές της αποκαλούν «το μεγαλύτερο θεραπευτικό θαύμα όλων των εποχών».

  Ίσως, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι κάποια θεραπεία, ουσία ή παράγοντας πράγματι έχει τόσο εκτεταμένο και ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας όσον αφορά τη θεραπεία ασθενειών. Έχετε κάθε λόγο να είστε δύσπιστοι. Ίσως και να σκέφτεστε, «Πώς κάτι τόσο απλό, μπορεί πράγματι να είναι η απάντηση σε όλα τα σύνθετα προβλήματα της υγείας;»

  Είναι όμως γεγονός ότι συχνά οι πιο απλές έννοιες είναι και οι πιο ισχυρές – αν και συνήθως οι πιο περιφρονημένες. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά αιώνων έχουμε προγραμματιστεί ως κοινωνία να θεωρούμε τη θεραπεία μιας ασθένειας πολύπλοκη και δυσνόητη επιστήμη που πολύ ορθώς πρέπει να αφήνουμε στα χέρια των γιατρών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαρτόμαστε σχεδόν αποκλειστικά από τις πληροφορίες που μας παρέχουν οι γιατροί και οι αρχές υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι συνήθως αγνοούν τις εναλλακτικές θεραπευτικές επιλογές που μπορεί να είναι οι καταλληλότερες για τη θεραπεία ασθενειών από ότι οι συμβατικές ιατρικές μέθοδοι που περιλαμβάνουν φάρμακα, χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινοβολίες και λοιπά.

  Αυτό που πρόκειται να μάθετε από αυτό το βιβλίο είναι μια απλή, ανέξοδη θεραπεία, που μπορεί να χορηγήσει ο ίδιος ο ασθενής στον εαυτό του, κατ’ οίκον, σε λιγότερο από ένα λεπτό και στοιχίζει 1,5 σεντ την ημέρα. Περίπου 15.000 Ευρωπαίοι γιατροί, φυσιοπαθητικοί και ομοιοπαθητικοί έχουν χορηγήσει αυτή την εκπληκτική θεραπεία σε πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών, για την αντιμετώπιση πάνω από 50 διαφορετικών ασθενειών, αν και στις Η.Π.Α είναι σχετικά άγνωστη για λόγους που θα γίνουν σαφείς διαβάζοντας το υπόλοιπο βιβλίο.

  Το πιο σημαντικό στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα
  Για να διαλυθούν οι σύνθετες θεραπευτικές μέθοδοι που έχει δημιουργήσει ο κλάδος της ιατρικής και οι φαρμακοβιομηχανίες – και να ανακαλύψουμε το δρόμο προς την πραγματική θεραπεία – πρέπει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70%-80% νερό – και το νερό αποτελείται από 89% οξυγόνο κατά βάρος. Συνεπώς αποτελείται από οξυγόνο το 62% με 71% του σώματος και είναι το πιο άφθονο και βασικό συστατικό του.

  Το 90% όλης της βιολογικής μας ενέργειας προέρχεται από το οξυγόνο. Είναι το απαραίτητο στοιχείο που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και προκειμένου να έχει τα απαραίτητα επίπεδα ενέργειας, να λειτουργεί σωστά και να γίνεται παραγωγικότερο.

  Σκεφτείτε, για παράδειγμα, πως ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει για εβδομάδες ή και μήνες χωρίς τροφή και να ζήσει αρκετές ημέρες χωρίς νερό. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει πάνω από λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.

  Εντούτοις αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι αυτό ακριβώς το συστατικό που μας κρατά στη ζωή είναι και το μυστικό που μας κρατά μακριά από την ασθένεια. Οι γιατροί ειδικά, θα έβρισκαν τη θεωρία της θεραπείας σχεδόν όλων των ασθενειών με οξυγόνο, μάλλον απλοϊκή και χωρίς αναγνωρισμένη αξία.

  Το περίεργο όμως είναι ότι το οξυγόνο ήδη χρησιμοποιείται στην ιατρική. Η χορήγηση οξυγόνου εφαρμόζεται για να διευκολύνει προβλήματα υγείας όπως το εμφύσημα και η πνευμονία που εξασθενίζουν την ικανότητα του σώματος να εισαγάγει ικανοποιητικές ποσότητες οξυγόνου. Το υπερβαρικό (υπερσυμπιεσμένο) οξυγόνο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα, τη γάγγραινα και τη νόσο του δύτη. Το οξυγόνο επίσης χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υποβοηθούμενης υποστήριξης ζωής ή σε ασθενείς που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Ετοιμοθάνατοι ασθενείς στους οποίους χορηγούνται πρόσθετες δόσεις οξυγόνου, συχνά παραμένουν στη ζωή για μεγαλύτερο διάστημα από όσο θα ζούσαν χωρίς την παροχή του.

  Εντούτοις, επειδή το οξυγόνο σπάνια έχει χρησιμοποιηθεί από τον ιατρικό κλάδο ως πρώτη γραμμή άμυνας για την πρόληψη, πόσο μάλλον για τη θεραπεία ασθενειών, δεν έχει πάρει τη θέση που του αρμόζει ως το φάρμακο που θεραπεύει σχεδόν τα πάντα.

  Η επιστημονική και ιατρική κοινότητα ανέκαθεν γνώριζαν ότι το οξυγόνο αποτελεί τη βάση της ζωής και χωρίς αυτό οι άνθρωποι πεθαίνουν. Αυτή η θεμελιώδης αλήθεια έχει καλυφθεί ανά τους αιώνες από άσχετες θεωρίες και η σπουδαιότητα της έχει εντελώς επισκιαστεί από τον «Πύργο της Βαβέλ» που δημιούργησε ο κλάδος της ιατρικής.

  Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει χειροπιαστές αποδείξεις ότι η πρωταρχική αιτία όλων των ασθενειών συνδέεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με την ανεπάρκεια οξυγόνου. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις σύνθετες (και πανάκριβες) θεραπείες που προσφέρει η σύγχρονη ιατρική, επωφελούνται από την επίδραση του οξυγόνου πάνω στα νεκρωμένα κύτταρα. Οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες κατά του καρκίνου, για παράδειγμα, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας, παράγουν συνθήκες που ενεργοποιούνται από το οξυγόνο, σκοτώνοντας έτσι τα καρκινικά κύτταρα. Ένα άλλο φάρμακο για τον καρκίνο, η Βερτεπορφίνη, αυξάνει τα ποσοστά οξυγόνου στο εσωτερικό των καρκινικών όγκων με αποτέλεσμα να τους εξαλείφει πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με την ακτινοβολία. Η Ιντερφερόνη που χορηγείται για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, οφείλει την αποτελεσματικότητα της στο γεγονός ότι αυξάνει τα ποσοστά οξυγόνου στο σώμα. Κάποιος θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι πολλά φάρμακα στηρίζουν την αποτελεσματικότητα τους στην αρχή της οξυγόνωσης που περιγράφεται εδώ, αλλά αυτά τα φάρμακα κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες περισσότερο από την αυτοχορηγούμενη θεραπεία της δεκάρας-τη μέρα που παρουσιάζω εδώ. Επιπλέον η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνει καμία από τις δυσμενείς παρενέργειες που σχετίζονται με τοξικά φάρμακα και άλλες ριζικές ιατρικές θεραπείες.

  Παρόλο που η θεμελιώδης αρχή που κρύβεται πίσω από την οξυγονοθεραπεία του ενός λεπτού βασίζεται σε μια αλήθεια που γεννήθηκε πριν από έναν αιώνα, ανακαλύπτεται τώρα εκ νέου και βρίσκεται ξανά στη διάθεση του σύγχρονου κόσμου. Όπως συμβαίνει με κάθε νέα ανακάλυψη, πρέπει απαραιτήτως να περάσει μέσα από 3 στάδια: Πρώτα, γελοιοποιείται. Κατόπιν υφίσταται σφοδρή επίθεση. Και τελικά, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

  Η αλήθεια που περιέχεται στο βιβλίο αυτό θεωρείται ήδη αυταπόδεικτη από ανθρώπους σε πολλά μέρη του κόσμου. Πολλοί άνθρωποι διαπίστωσαν ότι μια απλή διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο σπίτι και που περιλαμβάνει μια οξυγονούχα ουσία, αντιπροσωπεύει ένα πρωτοποριακό θεραπευτικό πρότυπο. Καθώς αυτή η ασφαλής, αποτελεσματική, φυσική και ανέξοδη μέθοδος ίασης που εφαρμόζεται τόσο στα ήπια προβλήματα υγείας όσο και στις πιο εκφυλιστικές ασθένειες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, όπωςΈιτζ, καρκίνο, καρδιοπάθεια, Αλτζχάιμερ και Πάρκινσον, ανακαλύπτεται από όλο και περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνο θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων αλλά θα βοηθήσει και στην επίλυση της κρίσης που βιώνει το εθνικό σύστημα υγείας.

  Έγραψα αυτό το βιβλίο με την ελπίδα ότι αυτή η θεραπεία θα γίνει αποδεκτή από περισσότερους γιατρούς, όχι μόνο στις Η.Π.Α αλλά παντού στον κόσμο και θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο των σύγχρονων ιατρικών μεθόδων. Οραματίζομαι έναν κόσμο όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα παίρνουν τον έλεγχο της υγείας τους στα χέρια τους και θα θεραπεύονται εφαρμόζοντας αυτή τη θεραπεία. Έναν κόσμο απαλλαγμένο σχεδόν από κάθε ασθένεια.

  Madison Cavanaugh

  Στο κεφάλαιο αυτό ((1), αποκαλύπτω το μυστικό της οξυγόνωσης του σώματος σας με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκρούει κάθε ασθένεια και στην περίπτωση που ήδη νοσείτε σας δίνω έναν εύκολο τρόπο ώστε να απαλλαγείτε από τη νόσο. Η οξυγονοθεραπεία που παρουσιάζεται εδώ, στην πραγματικότητα δεν θεραπεύει την ασθένεια, αλλά δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες στο σώμα σας που κάνουν αδύνατη την παραμονή μικροοργανισμών, ιών, επιβλαβών βακτηρίων και παθογόνων. Επομένως θα δώσετε τη δυνατότητα στο σώμα σας να αυτοθεραπεύεται αποτελεσματικά.

  Η Ασθένεια είναι κερδοφόρα επιχείρηση: Η τρομερή αλήθεια
  Στατιστικό στοιχείο: Οι Αμερικανοί ξοδεύουν περισσότερα για υγειονομική περίθαλψη, ωστόσο νοσούν περισσότερο από κάθε άλλο έθνος στον κόσμο. Εμφανίζουν υψηλή συχνότητα παθήσεων όπως καρκίνο, καρδιοπάθεια, διαβήτη, ρευματική αρθρίτιδα, πνευμονοπάθειες και πλήθος άλλων ασθενειών παρόλο που όλες αυτές οι ασθένειες είναι αποτρέψιμες και ιάσιμες.

  Ωστόσο, είναι λυπηρό το γεγονός ότι παρά τις υπερβολικές δαπάνες σε θεραπευτικές αγωγές και φάρμακα, οι Αμερικανοί είναι πιο άρρωστοι από ποτέ. Κάποιος μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί γιατί τα αποκαλούμενα «θαυματουργά φάρμακα» που κατασκευάζονται και προωθούνται από τις φαρμακευτικές εταιρίες -για να μην αναφέρω ιατρικές «καινοτομίες» που χαίρουν μεγάλων επαίνων -δεν έχουν προλάβει αλλά ούτε και θεραπεύσει τις αρρώστιες σε αυτή τη χώρα.

  Η απάντηση είναι η ακόλουθη: Η ασθένεια είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση.

  Οι Αμερικανοί δαπανούν πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για υγειονομική περίθαλψη και αυτό το νούμερο αναμένεται να φτάσει τα 3 τρις μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Πάνω από το 1 τρις δολάρια που δαπανάται πηγαίνει σε φαρμακευτικά σκευάσματα.

  Με τέτοιους τζίρους, δεν υπάρχει κανένα κίνητρο από μέρους των φαρμακοβιομηχανιών για να προάγουν με οποιονδήποτε τρόπο την δημόσια υγεία. Πρόκειται για την πιο κερδοφόρα βιομηχανία στον κόσμο, που απολαμβάνει έναν μέσο όρο κέρδους της τάξης του 30.000% με 50.000% από τα φάρμακα, πέρα από το κόστος των πρώτων υλών. Συχνά οι προμήθειες τους αγγίζουν το 569.000%! Ένας λογικός μέσος επιχειρηματίας δεν θα τολμούσε να εγκαταλείψει τέτοια κέρδη και θα έκανε σχεδόν τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η αγελάδα από την οποία αρμέγει τρισεκατομμύρια δολάρια θα παραμείνει άθικτη.

  Κατά συνέπεια η φαρμακοβιομηχανία έχει δημιουργήσει ένα καρτέλ διακίνησης φαρμάκων που αποτελείται από έναν στρατό ανθρώπων που εκπροσωπούν τα συμφέροντα τους (λομπίστες) και που επηρεάζουν όχι μόνο ολόκληρη την ιατρική βιομηχανία αλλά επίσης το Αμερικάνικο Κογκρέσο και κατ’ επέκταση τις ζωές ολόκληρου του Αμερικάνικου πληθυσμού. Οι φαρμακευτικές εταιρίες δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά για να πείσουν τους γιατρούς να συνταγογραφούν στους ασθενείς τα δικά τους φάρμακα· για να πείσουν τους Αμερικανούς, μέσα από

  καταιγισμό διαφημίσεων, ότι έχουν πρόβλημα υγείας και να καταφέρουν το Κογκρέσο να περάσει νομοθεσία που θα διασφαλίζει τη συνεχή εισροή των κερδών τους.

  Αναφορικά: Μια πρόσφατη ερευνητική έκθεση που δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς εκπομπής «Εξήντα λεπτά» του καναλιού CBS, αποκάλυψε ότι: «Τα μέλη του Κογκρέσου είναι λιγότερα, με αναλογία 2 προς 1, από τους εκπροσώπους συμφερόντων (λομπίστες) της φαρμακευτικής βιομηχανίας που δαπανά περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως συνεισφέροντας σε προεκλογικές εκστρατείες και αναλαμβάνοντας τις δαπάνες των εκπροσώπων της οι οποίοι προστατεύουν τα κέρδη της». Για το λόγο αυτό, οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών δεν χάνουν σχεδόν ποτέ μια πολιτική μάχη που επηρεάζει τα κέρδη της. Στην πραγματικότητα, έχουν κατατεθεί πάνω από 1.500 νομοσχέδια στην Βουλή των Αντιπροσώπων, τα τελευταία 8 χρόνια που αφορούν φαρμακευτικά θέματα -και οι φαρμακοβιομηχανίες, σχεδόν ανεξαιρέτως, πήραν αυτό που ήθελαν.

  Η βιομηχανία των φαρμάκων έχει περισσότερα κέρδη όταν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν παρά όταν είναι υγιείς. Επομένως κατασκευάζονται φάρμακα που μόνο ανακουφίζουν από τα συμπτώματα αλλά δεν θεραπεύουν την ασθένεια. Το ενδιαφέρον είναι εστιασμένο στη διατήρηση των ασθενειών επειδή τα πολλά λεφτά έρχονται από τα φάρμακα που διατίθενται σε χρόνιες παθήσεις. Εντούτοις, η έξυπνη προπαγάνδα των φαρμακευτικών που τις κάνει να φαίνονται ως οι σωτήρες της ανθρωπότητας -σωτήρες που βρίσκουν θεραπείες και σώζουν ανθρώπινες ζωές -έχει καταφέρει με επιτυχία να μας εξαπατά ώστε να τις αντιμετωπίζουμε με δέος, ευλάβεια και σεβασμό για τη συνεισφορά τους στην παγκόσμια υγεία.

  Η ειρωνεία του πράγματος είναι ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει από αποτρέψιμες ασθένειες παρά σε όλους συνολικά τους πολέμους του κόσμου, ως συνέπεια της επιχείρησης του φαρμάκου. Αυτοί οι θάνατοι δεν προήλθαν μόνο από τη χρήση φαρμάκων (όπως οι 106.000 θάνατοι ετησίως από τις παρενέργειες των φαρμάκων) αλλά από την καταστολή πληροφοριών που ασκεί η εν λόγω βιομηχανία στις μη-φαρμακευτικές εναλλακτικές επιλογές που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τόσους θανάτους.

  Οι φαρμακευτικές εταιρίες χρησιμοποιούν τη δύναμη τους σε καθημερινή βάση καθώς και απεριόριστους οικονομικούς πόρους, ώστε να αποτρέπουν τους γιατρούς από τη συνταγογράφηση φυσικών σκευασμάτων -ενώ οι ισχυροί λομπίστες καταφέρνουν ακόμα και το Κογκρέσο να απορρίπτει εδραιωμένα στοιχεία για φυσικά θεραπευτικά σκευάσματα. Αν κάνετε μια έρευνα, θα ανακαλύψετε ότι αυτό πράγματι ισχύει. Έχουν διαμορφώσει έναν τέλειο λαβύρινθο χειραγώγησης, ελέγχου, διείσδυσης και οικονομικών κινήτρων ώστε να εξαπατούν συστηματικά εκατομμύρια ανθρώπους κάνοντας τους να πιστεύουν ότι τα φάρμακα είναι η μόνη λύση για την αρρώστια.

  Αυτή η πλάνη έχει γίνει τόσο ισχυρή μετά από τη χρόνια πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί, που έχουμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι το μόνο που έχουμε να κάνουμε όταν αρρωσταίνουμε είναι απλά να παίρνουμε ένα χάπι και θα νιώσουμε αμέσως καλύτερα. Σύμφωνα με ένα άρθρο που ανάρτησε τον Ιούνιο του 2008 στο δημοφιλές ενημερωτικό δελτίο του για τη φυσική υγεία , ο Δρ Joseph Mercola: «Όσο κι αν θέλουν να σας πείσουν οι φαρμακευτικές ότι είναι φυσιολογική η καθημερινή λήψη φαρμάκων, δεν είναι. Η λήψη φαρμάκων πρέπει να αποτελεί σπάνια εξαίρεση».

  Δεν είναι παρήγορο το γεγονός ότι ο Κρατικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) στις Η.Π.Α, που δημιουργήθηκε για την προάσπιση της δημόσια υγείας, έχει ως προτεραιότητα την προώθηση των φαρμάκων και των οικονομικών συμφερόντων των φαρμακευτικών εταιριών. Κι αυτό επειδή πολλά στελέχη της ανώτατης διοίκησης και μέλη των συμβουλευτικών επιτροπών του, δέχονται πάνω από $ 50.000 έκαστος για εταιρικές επιχορηγήσεις, συμβάσεις και αμοιβές για μελέτες σκοπιμότητας από φαρμακευτικές εταιρίες. Μόνον όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο με το φάρμακο Vioxx αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο του FDA καθώς και ο λόγος της επιείκειας του ως προς την βιομηχανία που υποτίθεται ότι επόπτευε. Το 2004, η Merck κυκλοφόρησε το Vioxx για την θεραπεία των αρθριτικών καθώς και για άλλες παθήσεις που συνοδεύονται από χρόνιο ή οξύ πόνο. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η Merck είχε σκοπίμως αποσιωπήσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής από το Vioxx. Η διεθνής ιατρική κοινότητα αποδοκίμασε τον FDA, όχι μόνο επειδή έκανε τα στραβά μάτια όσο συνέβαινε αυτό αλλά και επειδή συνεργάστηκε με τη Merck στη συγκάλυψη της αλήθειας. Ο Δρ Richard Horton εκδότης του «The Lancet» (ένα από τα πιο σεβαστά ιατρικά περιοδικά στον κόσμο) έκανε το εξής σχόλιο για την ανεύθυνη συμπεριφορά του FDA: «Αυτή η αποκάλυψη, καταδεικνύει τις απίστευτες αποτυχίες της Merck όσον αφορά τον εσωτερικό μηχανισμό που διαθέτει για την επιτήρηση των φαρμάκων μετά τη διάθεση τους, καθώς και τις θανατηφόρες αδυναμίες του μηχανισμού ελέγχου και επιτήρησης του κρατικού οργανισμού φαρμάκων και τροφίμων». Το Vioxx έκτοτε σταμάτησε να διατίθεται στην αγορά.

  Αυτή η απλή και ανέξοδη θεραπεία που εξαλείφει την ασθένεια απειλεί το φαρμακευτικό καρτέλ των τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όπως αναλύσαμε και προηγουμένως, όταν κάτι απειλήσει τα βασικά κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας (συμπεριλαμβανομένης μιας επικείμενης νομοθεσίας), θα κατασταλεί, θα ασκηθούν πιέσεις εναντίων του ή θα του αποδοθούν μομφές με στόχο την γελοιοποίηση, θα απαγορευτεί και θα χάσει την αξιοπιστία του.

  Και ενώ η συγγραφή αυτού του βιβλίου βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν παρθεί ήδη μέτρα, στο παρασκήνιο, για την απόσυρση του υπεροξειδίου του υδρογόνου από την αγορά, επειδή αποτελεί απειλή για τα έσοδα της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Οι φαρμακευτικές εταιρίες αναζητούν νόμιμους τρόπους για να δυσφημίσουν το κατάλληλο για βρώση υπεροξείδιο του υδρογόνου, αποκαλώντας το επικίνδυνο, παρόλο που έχει αναγνωριστεί ως γενικά ασφαλές από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων.

  Όσον αφορά το θέμα αυτό, θεωρώ άκρως εγκληματική την απόκρυψη των πληροφοριών που αφορούν στα θεραπευτικά οφέλη του κατάλληλου για πόση υπεροξειδίου του υδρογόνου – ειδικά αφού η διάδοση αυτών, όχι μόνο θα έσωζε ανθρώπινες ζωές αλλά επίσης θα βελτίωνε την ίδια την ποιότητα ζωής.

  Οι λόγοι για τους οποίους η θεραπευτική χρήση του βρώσιμου (Food Grade) υπεροξειδίου του υδρογόνου (Η2Ο2) αποτελεί την πιο εκπληκτική θεραπεία που έχει εμφανιστεί στον ορίζοντα της υγείας και της θεραπείας, είναι επταπλοί:

  1) Η θεραπευτική χρήση του πόσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι μια συστημική θεραπεία (δηλ. επηρεάζει την ολότητα του σώματος, παρά ένα συγκεκριμένο όργανο ή μέρος του). Συνεπώς δημιουργεί ένα περιβάλλον στο σώμα που το καθιστά ικανό να αυτοθεραπεύεται σχεδόν από όλες τις ασθένειες που προκαλούνται από ιούς, επιβλαβή βακτήρια, τοξίνες, παθογόνους μικροοργανισμούς και παθογόνα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ των άλλων: καρκίνο, *· ι Έιτζ, Αλτζχάιμερ και Πάρκινσον, διαβήτη, ρευματοειδή αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρδιακές παθήσεις, έλκος, άσθμα και πολλοί άλλοι τύποι ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης.

  2) Σε αντίθεση με άλλες αποκαλούμενες «θεραπείες» που τείνουν να επικεντρώνονται υπερβολικά σε μικρές λεπτομέρειες βιοχημείας, η οξυγονοθεραπεία μέσω του βρώσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου διασφαλίζει την παροχή του πιο άφθονου και απαραίτητου στοιχείου του ανθρώπινου σώματος. Το σώμα μπορεί να χρειάζεται μια σειρά διαφορετικών στοιχείων και θρεπτικών συστατικών όπως το συνένζυμο (^ 10 (ουβικινόνη), το μαγνήσιο, Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και λοιπά, ωστόσο, μόνο το οξυγόνο είναι τόσο ζωτικής σημασίας που μια ανεπαρκή παροχή του αναγκάζει το σώμα να αναπτύσσει ασθένειες, ενώ η απουσία του προκαλεί το θάνατο μέσα σε λίγα λεπτά. Το οξυγόνο καθιστά δυνατή την ύπαρξη ζωής και για το λόγο αυτό αποτελεί έγχυση «ζωτικής δύναμης».

  3) Διάφορα έντυπα και περιοδικά που διακηρύσσουν τα θεραπευτικά οφέλη άλλων προϊόντων υγιεινής διατροφής συνήθως παράγονται από άτομα που έχουν οικονομικές απολαβές από την πώληση αυτών των προϊόντων (τα οποία συνήθως αποφέρουν μεγάλο ποσοστό κέρδους). Συνεπώς η ακρίβεια και η αξιοπιστία τέτοιων πληροφοριών είναι αμφίβολη. Αντίθετα, οι πληροφορίες που περιέχει το βιβλίο αυτό (όπως και η περισσότερη βιβλιογραφία που πιθανώς βρείτε σε σχέση με τα θεραπευτικά οφέλη του βρώσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου) δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Το βρώσιμο Η2Ο2 είναι ένα χημικό το οποίο έχει πολύ μικρό ποσοστό κέρδους και είναι ευρέως διαθέσιμο, γεγονός που καθιστά ανέφικτη την υπερτιμολόγησή του από κερδοσκόπους. Το βρώσιμο υπεροξείδιο του υδρογόνου κοστίζει μόνο 1 !/2 σεντ ημερησίως για την προτεινόμενη δοσολογία και η χορήγηση του διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό. Άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν κατασκευάσει μηχανήματα που παράγουν νερό κορεσμένο σε οξυγόνο, το οποίο υποθετικά παρέχει μια πλούσια πηγή επιπλέον οξυγόνου σε μια εξαιρετικά απορροφήσιμη μορφή – αλλά θα πληρώσετε μια μικρή περιουσία (έως και $3.980 ) και στην καλύτερη περίπτωση θα έχετε τα ίδια οφέλη με εκείνα που θα είχατε με το ελάχιστο κόστος που συνεπάγεται η χρήση του υπεροξειδίου του υδρογόνου.

  4) Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται μόνο σε ένα ορισμένο ποσοστό του πληθυσμού, η οξυγονοθεραπεία μέσω του βρώσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου έχει παγκόσμια εφαρμογή (με εξαίρεση τους ανθρώπους που έχουν υποστεί μεταμόσχευση οργάνου). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στα κατοικίδια.

  5) Οι συμβατικές θεραπείες συνήθως βλάπτουν τα κύτταρα του σώματος κατά την διαδικασία της «θεραπείας» της ασθένειας. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα και οι ιατρικές αγωγές όπως η χημειοθεραπεία, αποτελούν παραδείγματα τέτοιων θεραπειών οι οποίες όχι μόνο βλάπτουν τα υγιή κύτταρα αλλά καταστέλλουν και το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος τη στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο. Η χρήση του Η2Ο2, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες στο σώμα, οι οποίες σκοτώνουν ιούς, βλαβερά βακτήρια, τοξίνες, παθογόνα και μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την ζωτικότητα των κυττάρων που είναι απολύτως υγιή. Λόγω των αυξημένων ποσοστών οξυγόνου που επιφέρει το Η2Ο2, ενισχύεται και το ανοσοποιητικό σύστημα καθιστώντας το σώμα ικανό να απαλλαγεί από την ασθένεια και να αποθεραπευθεί.

  6) Πολλές αποκαλούμενες «θεραπείες» είναι απλώς μεταμφιεσμένες τάσεις και μανίες που ευδοκιμούν στο χώρο της υγείας. Έχοντας γίνει μάρτυρας πολλών τέτοιων τάσεων και μανιών που έχουν ανακηρυχθεί πανηγυρικά θαυματουργές, ενώ λίγο αργότερα έρχονται άλλες μελέτες να τις αναιρέσουν (τις οποίες επίσης υποκινεί το κέρδος), αποφάσισα να θεωρώ αξιόπιστες μόνο εκείνες που έχουν αντέξει στο χρόνο. Η επιτυχής θεραπευτική χρήση του υπεροξειδίου του υδρογόνου εφαρμόζεται εδώ και πάνω από 170 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, παρόλο που η χρήση του υφίσταται εκτεταμένη καταστολή (εδώ) στις Η.Π.Α.


   7) Η εφαρμογή θεραπειών που βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία που καλύπτουν μόνο ένα μικρό κομμάτι της βιοχημείας του ανθρώπινου οργανισμού, είναι παρόμοια με το να μαγειρεύεις στα τυφλά. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν ανεπιθύμητες παρενέργειες (π.χ όταν υπερβεί κανείς τη δοσολογία της βιταμίνης ^, μπορεί να επιβαρύνει αδικαιολόγητα το συκώτι του, ή όταν κανείς καταναλώνει κολλοειδή άργυρο για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να εκδηλώσει υπερμελάγχρωση του δέρματος. Η οξυγονοθεραπεία αντίθετα, λαμβάνει υπόψη τα χημικά συστατικά του ανθρώπινου οργανισμού και την μεταξύ τους αλληλεπίδραση μέσα στα πλαίσια των βιοχημικών παραμέτρων του σώματος. Εφόσον το υπεροξείδιο του υδρογόνου διαλύεται μέσα σε αποσταγμένο νερό, έχει την προτεινόμενη πυκνότητα και λαμβάνεται με άδειο στομάχι μεγιστοποιούνται τα συστατικά που φέρει για την καταπολέμηση της ασθένειας και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες σχεδόν εκμηδενίζονται.

   Μετάφραση: Εύη Κομπογιάννη – Κρικώνη πηγη

   Η θεραπεία του ενός λεπτού. Το μυστικό που γιατρεύει σχεδόν κάθε ασθένεια

   635 Σχόλια

   1. Leeanne Tuplano 1 έτος ago
   2. Alberto Geralds 1 έτος ago
   3. Maynard Walthall 1 έτος ago
   4. minuteman hostas starter 1 έτος ago
   5. 乾燥 1 έτος ago
   6. 雪映 1 έτος ago
   7. page 11 μήνες ago
   8. fashion 90s 11 μήνες ago
   9. Kitchen Remodeling 11 μήνες ago
   10. Health & Fitness 11 μήνες ago
   11. House & Home Improvement 11 μήνες ago
   12. House & Home Improvement 11 μήνες ago
   13. Health & Fitness 11 μήνες ago
   14. Home Improvement 11 μήνες ago
   15. House & Home Improvement 11 μήνες ago
   16. Jobs & Career 11 μήνες ago
   17. Jobs & Career 11 μήνες ago
   18. Web Design 11 μήνες ago
   19. News 11 μήνες ago
   20. 3 prong spear fishing tips 11 μήνες ago
   21. News 11 μήνες ago
   22. Fashion 11 μήνες ago
   23. Emerging Technology 11 μήνες ago
   24. Technology and Website 11 μήνες ago
   25. Home Improvement Idea 11 μήνες ago
   26. News 11 μήνες ago
   27. small business ideas 11 μήνες ago
   28. cheap plane tickets 11 μήνες ago
   29. Pets 11 μήνες ago
   30. Web Design 11 μήνες ago
   31. Shopping And Fashion 11 μήνες ago
   32. dmca 11 μήνες ago
   33. shoes online shopping 11 μήνες ago
   34. dmca 11 μήνες ago
   35. Nail Salons In Scottsdale 11 μήνες ago
   36. health hair care 10 μήνες ago
   37. Health 10 μήνες ago
   38. online casino game 10 μήνες ago
   39. Health And Fitness 10 μήνες ago
   40. san antonio seo company 10 μήνες ago
   41. film streaming 10 μήνες ago
   42. Fashion 10 μήνες ago
   43. adult 10 μήνες ago
   44. stream complet 10 μήνες ago
   45. Technology 10 μήνες ago
   46. Travel 10 μήνες ago
   47. Technology 10 μήνες ago
   48. Technology 10 μήνες ago
   49. Dmca 10 μήνες ago
   50. Musicians 10 μήνες ago
   51. Dmca 10 μήνες ago
   52. Investigation 10 μήνες ago
   53. Dmca 10 μήνες ago
   54. Travel 10 μήνες ago
   55. Health 10 μήνες ago
   56. Dmca 10 μήνες ago
   57. Games Online 10 μήνες ago
   58. voir film gratuit 10 μήνες ago
   59. film streaming vk 10 μήνες ago
   60. watch online 10 μήνες ago
   61. diabetic diet 10 μήνες ago
   62. streaming vf 10 μήνες ago
   63. News 10 μήνες ago
   64. Fashion and Style 10 μήνες ago
   65. film streaming 10 μήνες ago
   66. Website & Web Design 10 μήνες ago
   67. Website & Web Design 10 μήνες ago
   68. Website & Web Design 10 μήνες ago
   69. vacation packages 10 μήνες ago
   70. film gratuit 10 μήνες ago
   71. w88vn.com 10 μήνες ago
   72. film gratuit 10 μήνες ago
   73. W88 Thailand 10 μήνες ago
   74. computer & technology 10 μήνες ago
   75. jual barang promosi murah 10 μήνες ago
   76. Home Improvement 10 μήνες ago
   77. John Deere Technical Manuals 10 μήνες ago
   78. throw 10 μήνες ago
   79. anal 10 μήνες ago
   80. health asthma 10 μήνες ago
   81. Bangkok 10 μήνες ago
   82. articles about art 10 μήνες ago
   83. Link Building Business 10 μήνες ago
   84. health eye care 10 μήνες ago
   85. Fashion 10 μήνες ago
   86. pc article 10 μήνες ago
   87. cat adoption 10 μήνες ago
   88. Technology in Business 10 μήνες ago
   89. health quit smoking 10 μήνες ago
   90. Home Improvement 10 μήνες ago
   91. Home Improvement 10 μήνες ago
   92. Home Improvement 10 μήνες ago
   93. News 10 μήνες ago
   94. Home Improvement 10 μήνες ago
   95. Click Here 10 μήνες ago
   96. Home Improvement 10 μήνες ago
   97. www..w88club 10 μήνες ago
   98. music downloads 247 10 μήνες ago
   99. Home Improvement 10 μήνες ago
   100. tee 10 μήνες ago
   101. Web Design 10 μήνες ago
   102. Indian Kanoon 10 μήνες ago
   103. Legra 10 μήνες ago
   104. Home Improvement 10 μήνες ago
   105. Home Improvement 10 μήνες ago
   106. Travel & Tour 10 μήνες ago
   107. Art Entertainment 10 μήνες ago
   108. travel inspiration 10 μήνες ago
   109. Travel 10 μήνες ago
   110. Health 10 μήνες ago
   111. News 10 μήνες ago
   112. health insurance 10 μήνες ago
   113. cheerleading sports 10 μήνες ago
   114. Home Improvement 10 μήνες ago
   115. Home Improvement 10 μήνες ago
   116. investment plan 10 μήνες ago
   117. Home Improvement 10 μήνες ago
   118. Business and Finance 10 μήνες ago
   119. click here 10 μήνες ago
   120. Travel 10 μήνες ago
   121. Shopping 10 μήνες ago
   122. Real Estate 10 μήνες ago
   123. Law 10 μήνες ago
   124. active stem 10 μήνες ago
   125. Business 10 μήνες ago
   126. Business 10 μήνες ago
   127. Top Nail Salons Scottsdale AZ 10 μήνες ago
   128. Web Design 10 μήνες ago
   129. Health 10 μήνες ago
   130. Fashion 10 μήνες ago
   131. cheerleading community 10 μήνες ago
   132. satta matka 10 μήνες ago
   133. Home Improvement 10 μήνες ago
   134. sc bar career classifieds 10 μήνες ago
   135. www.utoptens.com 10 μήνες ago
   136. Business 10 μήνες ago
   137. womens health 10 μήνες ago
   138. Career And Jobs 10 μήνες ago
   139. Pets 10 μήνες ago
   140. holistic medicine 10 μήνες ago
   141. business logo 10 μήνες ago
   142. Web Design 10 μήνες ago
   143. Dating 9 μήνες ago
   144. Home Improvement 9 μήνες ago
   145. Porn 9 μήνες ago
   146. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   147. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   148. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   149. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   150. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   151. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   152. Home Improvement 9 μήνες ago
   153. Home Improvement 9 μήνες ago
   154. Law 9 μήνες ago
   155. Health 9 μήνες ago
   156. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   157. Business & Finance 9 μήνες ago
   158. Fashion & Shopping 9 μήνες ago
   159. Education 9 μήνες ago
   160. Education 9 μήνες ago
   161. Home Improvement 9 μήνες ago
   162. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   163. Home Improvement 9 μήνες ago
   164. Health And Fitness 9 μήνες ago
   165. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   166. Business & Finance 9 μήνες ago
   167. Technnology 9 μήνες ago
   168. Business & Finance 9 μήνες ago
   169. Home Improvement 9 μήνες ago
   170. Education 9 μήνες ago
   171. Education 9 μήνες ago
   172. Technnology 9 μήνες ago
   173. Business & Finance 9 μήνες ago
   174. Technology 9 μήνες ago
   175. Business & Finance 9 μήνες ago
   176. 6 month timeshare 9 μήνες ago
   177. Home Improvement 9 μήνες ago
   178. Real Estate 9 μήνες ago
   179. Automotive 9 μήνες ago
   180. Automotive 9 μήνες ago
   181. Shopping And Fashion 9 μήνες ago
   182. Travel & Leisure 9 μήνες ago
   183. Automotive 9 μήνες ago
   184. Technnology 9 μήνες ago
   185. Business & Finance 9 μήνες ago
   186. Business & Finance 9 μήνες ago
   187. Health & Fitness 9 μήνες ago
   188. Education 9 μήνες ago
   189. Business & Finance 9 μήνες ago
   190. Health & Fitness 9 μήνες ago
   191. Business & Finance 9 μήνες ago
   192. Business & Finance 9 μήνες ago
   193. fantasy sports network 9 μήνες ago
   194. Advocate 9 μήνες ago
   195. Dieta Disociata 9 μήνες ago
   196. foreclosure homes 9 μήνες ago
   197. bola 9 μήνες ago
   198. Home Business 9 μήνες ago
   199. design 9 μήνες ago
   200. Cammy Policastro 9 μήνες ago
   201. Elias Lyford 9 μήνες ago
   202. medical school 9 μήνες ago
   203. health care 9 μήνες ago
   204. Health & Fitness 9 μήνες ago
   205. Health & Fitness 9 μήνες ago
   206. John Deere Technical Manuals 9 μήνες ago
   207. Starting a Business 8 μήνες ago
   208. Business & Finance 8 μήνες ago
   209. music and audio 8 μήνες ago
   210. advantages of art 8 μήνες ago
   211. fashion boutiques 8 μήνες ago
   212. health news 8 μήνες ago
   213. university 8 μήνες ago
   214. automaker 8 μήνες ago
   215. Health 8 μήνες ago
   216. programming definition 8 μήνες ago
   217. australia trip 8 μήνες ago
   218. yoga 8 μήνες ago
   219. ecommerce website 8 μήνες ago
   220. Hacking Tools 8 μήνες ago
   221. Car & Automotive 8 μήνες ago
   222. Car & Automotive 8 μήνες ago
   223. rbs your career login 8 μήνες ago
   224. Car & Automotive 8 μήνες ago
   225. Baby & Parenting 8 μήνες ago
   226. Wedding 8 μήνες ago
   227. Vacation Resorts 8 μήνες ago
   228. Cruises 8 μήνες ago
   229. desktop computer 8 μήνες ago
   230. Job & Career 8 μήνες ago
   231. art and craft ideas in paper 8 μήνες ago
   232. Latest Fashion 8 μήνες ago
   233. cell phone tech resume 8 μήνες ago
   234. packing for hiking 8 μήνες ago
   235. band music song mp3 8 μήνες ago
   236. Fashion and Shopping 8 μήνες ago
   237. Tour & Travel 8 μήνες ago
   238. Education 7 μήνες ago
   239. Tour & Travel 7 μήνες ago
   240. Finance 7 μήνες ago
   241. Fashion 7 μήνες ago
   242. better health 7 μήνες ago
   243. Education 7 μήνες ago
   244. Health Care 7 μήνες ago
   245. kitchen remodel cost 7 μήνες ago
   246. latest technology 7 μήνες ago
   247. internet marketing firm 7 μήνες ago
   248. health 7 μήνες ago
   249. Ascension Health 7 μήνες ago
   250. free legal advice 7 μήνες ago
   251. agen judi bola 7 μήνες ago
   252. Google 7 μήνες ago
   253. Yoga Near Me 7 μήνες ago
   254. dominoqq 7 μήνες ago
   255. couples dual pleasure ring 7 μήνες ago
   256. VIP Desert Safari 7 μήνες ago
   257. landscape design atlanta ga 7 μήνες ago
   258. drywall repair 7 μήνες ago
   259. penis extender sleeve 7 μήνες ago
   260. penis extensions 7 μήνες ago
   261. hipnoterapi jakarta 7 μήνες ago
   262. click to investigate 7 μήνες ago
   263. Google 7 μήνες ago
   264. evolved wild orchid vibrator 6 μήνες ago
   265. Porn City XXX 6 μήνες ago
   266. real feel dildo 6 μήνες ago
   267. Check Here 6 μήνες ago
   268. minecraft 6 μήνες ago
   269. mia pron khalifa 6 μήνες ago
   270. best anal toys 6 μήνες ago
   271. Expensive 6 μήνες ago
   272. anal plug 6 μήνες ago
   273. 188bet 6 μήνες ago
   274. minecraft 6 μήνες ago
   275. pc apps for windows 10 6 μήνες ago
   276. pc app 6 μήνες ago
   277. app download for windows 10 6 μήνες ago
   278. situs poker88 terpercaya 6 μήνες ago
   279. apps download for pc 6 μήνες ago
   280. penis enlargement 6 μήνες ago
   281. apps for pc download 6 μήνες ago
   282. webcamsex 6 μήνες ago
   283. cars for sale in houston tx 6 μήνες ago
   284. sexo ao vivo 6 μήνες ago
   285. silicone anal plugs 6 μήνες ago
   286. realistic vagina sex toy 6 μήνες ago
   287. situs judi online 6 μήνες ago
   288. app for pc download 6 μήνες ago
   289. free app download 6 μήνες ago
   290. free games download for pc 6 μήνες ago
   291. pc apps for windows 10 6 μήνες ago
   292. kunjungi website 6 μήνες ago
   293. cursos gratuitos 6 μήνες ago
   294. gay sex 6 μήνες ago
   295. peak wand massager 6 μήνες ago
   296. Tay đỡ màn hình 6 μήνες ago
   297. rak besi 6 μήνες ago
   298. warm dildo 5 μήνες ago
   299. real skin dildo 5 μήνες ago
   300. best male masturbator 5 μήνες ago
   301. Pest control Greensboro 5 μήνες ago
   302. minecraft download mojang 5 μήνες ago
   303. powerful vibrator 5 μήνες ago
   304. gay sex toys 5 μήνες ago
   305. pegging toys 5 μήνες ago
   306. g 5 μήνες ago
   307. how to get a bigger penis 5 μήνες ago
   308. kegel balls 5 μήνες ago
   309. anal cleaning bag 5 μήνες ago
   310. minecraft free download 5 μήνες ago
   311. Porn Land 5 μήνες ago
   312. small business loans 5 μήνες ago
   313. Scrap car removal 5 μήνες ago
   314. жах 5 μήνες ago
   315. men enlargement pump 5 μήνες ago
   316. silicone anal plug 5 μήνες ago
   317. splorch review 5 μήνες ago
   318. best kegel balls 5 μήνες ago
   319. blockchain marketing 5 μήνες ago
   320. bullet sex toy 5 μήνες ago
   321. double penetration dildo 5 μήνες ago
   322. huge dildo review 5 μήνες ago
   323. social media west palm beach 5 μήνες ago
   324. bullet vibrator review 5 μήνες ago
   325. g gasm rabbit 5 μήνες ago
   326. dilator 5 μήνες ago
   327. best male masturbator 5 μήνες ago
   328. jelly anal plug 5 μήνες ago
   329. bondage toys for gays 5 μήνες ago
   330. porn land 5 μήνες ago
   331. gamefly free trial 5 μήνες ago
   332. butterfly strap on 5 μήνες ago
   333. jesse jane double stroker 5 μήνες ago
   334. gamefly free trial 5 μήνες ago
   335. www.skipbinhireau.com 5 μήνες ago
   336. gamefly free trial 5 μήνες ago
   337. realistic dildo 4 μήνες ago
   338. gamefly free trial 4 μήνες ago
   339. bullet sex toy 4 μήνες ago
   340. best male sex toys 4 μήνες ago
   341. gamefly free trial 4 μήνες ago
   342. using dildo 4 μήνες ago
   343. cool vibrators 4 μήνες ago
   344. bdsm gear 4 μήνες ago
   345. bondage toys 4 μήνες ago
   346. bullet vibrator review 4 μήνες ago
   347. brisbane web developers 4 μήνες ago
   348. Christine Reidhead, Author 4 μήνες ago
   349. porn 4 μήνες ago
   350. giant dildo orgasm 4 μήνες ago
   351. sexy stocking 4 μήνες ago
   352. 15% minoxidil 4 μήνες ago
   353. viagra 4 μήνες ago
   354. fatboy hundeseng 4 μήνες ago
   355. Julia Ann 4 μήνες ago
   356. visit site 4 μήνες ago
   357. bdjobs govt 4 μήνες ago
   358. Download Software For Free 4 μήνες ago
   359. Pakistani Suits 4 μήνες ago
   360. sexboer 4 μήνες ago
   361. porno files 4 μήνες ago
   362. geile sex filmpjes 4 μήνες ago
   363. gratis films 4 μήνες ago
   364. pornofilmpjes 4 μήνες ago
   365. plumber waterbury ct 4 μήνες ago
   366. formuler 8 iptv 4 μήνες ago
   367. liteblue usps gov 4 μήνες ago
   368. how to make homemade dildo 4 μήνες ago
   369. porn 4 μήνες ago
   370. hitachi magic wand review 4 μήνες ago
   371. rechargeable finger vibrator 4 μήνες ago
   372. virtual visa card 4 μήνες ago
   373. silicone rabbit vibrator 4 μήνες ago
   374. деклассировать 4 μήνες ago
   375. russian translation hello 4 μήνες ago
   376. last minute deal 4 μήνες ago
   377. russian translation google 4 μήνες ago
   378. Max Results Pump 4 μήνες ago
   379. plenty of fish dating site 4 μήνες ago
   380. sex toy haul 4 μήνες ago
   381. مساج بالقاهرة 4 μήνες ago
   382. one walmart 4 μήνες ago
   383. Bluechew reviews 4 μήνες ago
   384. desi sex videos 4 μήνες ago
   385. Don Juravin 4 μήνες ago
   386. orm hos hund symptomer 4 μήνες ago
   387. type 1 diabetes 4 μήνες ago
   388. beautiful Arab women 4 μήνες ago
   389. messagerie outlook 4 μήνες ago
   390. bondage kit 4 μήνες ago
   391. IMT Business School 4 μήνες ago
   392. bondage toys for couples 4 μήνες ago
   393. bdsm bondage 4 μήνες ago
   394. bjs hours 4 μήνες ago
   395. lube for anal sex 4 μήνες ago
   396. my first willy 4 μήνες ago
   397. bullet vibrator 4 μήνες ago
   398. qqpokeronline 4 μήνες ago
   399. poker pakai uang asli 4 μήνες ago
   400. city to city ride 4 μήνες ago
   401. silicone rabbit vibrator 4 μήνες ago
   402. tax free 3 μήνες ago
   403. Gmail sign in 3 μήνες ago
   404. Godaddy Email 3 μήνες ago
   405. Godaddy Email 3 μήνες ago
   406. hasta yatağı 3 μήνες ago
   407. 15% minoxidil 3 μήνες ago
   408. سکس خارجی 3 μήνες ago
   409. quest bars cheap 3 μήνες ago
   410. Sites 3 μήνες ago
   411. seo consulting chicago 3 μήνες ago
   412. gay mesh underwear 3 μήνες ago
   413. realistic pocket masturbator 3 μήνες ago
   414. döner lieferservice hamburg 3 μήνες ago
   415. cock ring 3 μήνες ago
   416. pocket pussy 3 μήνες ago
   417. ایرانی پورن 3 μήνες ago
   418. mide 676 3 μήνες ago
   419. plenty of fish dating site 3 μήνες ago
   420. free porn 3 μήνες ago
   421. reference 3 μήνες ago
   422. mp3 download 3 μήνες ago
   423. cheap gay toys 3 μήνες ago
   424. prostate toy 3 μήνες ago
   425. Baccarat Strategies 3 μήνες ago
   426. onewalmart.com 3 μήνες ago
   427. hosting 3 μήνες ago
   428. louvered sliding doors 3 μήνες ago
   429. Business proposal 3 μήνες ago
   430. www hotmail.com 3 μήνες ago
   431. top 5 rabbit vibrators 3 μήνες ago
   432. glass butt plug 3 μήνες ago
   433. silicone rabbit vibrator 3 μήνες ago
   434. son cums mommy 3 μήνες ago
   435. Shatta Wale Music 3 μήνες ago
   436. plenty of fish dating site 3 μήνες ago
   437. anal douche 3 μήνες ago
   438. natalielise 3 μήνες ago
   439. 192.168 1 254 3 μήνες ago
   440. NHDTB-305 3 μήνες ago
   441. plenty of fish dating site 3 μήνες ago
   442. hollow strap on 3 μήνες ago
   443. sex irani 3 μήνες ago
   444. money exchanger 3 μήνες ago
   445. 5 inch dildo 3 μήνες ago
   446. vibrating butt plug 3 μήνες ago
   447. guitar solo lick 3 μήνες ago
   448. dating site 3 μήνες ago
   449. plenty of fish 3 μήνες ago
   450. app download for pc 3 μήνες ago
   451. free download for windows 3 μήνες ago
   452. pc games for windows xp 3 μήνες ago
   453. onetime visa and Mastercard 3 μήνες ago
   454. free download for windows 7 3 μήνες ago
   455. virtual number provider 3 μήνες ago
   456. games for pc download 3 μήνες ago
   457. apps download for windows 10 3 μήνες ago
   458. pc software full download 3 μήνες ago
   459. pc games free download 3 μήνες ago
   460. mario kart cartridges 3 μήνες ago
   461. free download for pc windows 3 μήνες ago
   462. Boston Car Service 3 μήνες ago
   463. Eweka 3 μήνες ago
   464. apply for college grants 2 μήνες ago
   465. tree removal saskatoon 2 μήνες ago
   466. Technology 2 μήνες ago
   467. paypal card 2 μήνες ago
   468. Technology Computer 2 μήνες ago
   469. walmartone schedule 2 μήνες ago
   470. Buy exotic carts 2 μήνες ago
   471. العاب سيارات 2 μήνες ago
   472. exotic carts official 2 μήνες ago
   473. 710 kingpen 2 μήνες ago
   474. buy stiiizy pods online 2 μήνες ago
   475. Indian Criminal Lawyer 2 μήνες ago
   476. Dank Vapes Cartridges 2 μήνες ago
   477. THC vape juice 2 μήνες ago
   478. THC vape oil 2 μήνες ago
   479. event planning in kenya 2 μήνες ago
   480. Modafinil Buy 2 μήνες ago
   481. online business 2 μήνες ago
   482. Blackjack System Table 2 μήνες ago
   483. Tramadol Sale 2 μήνες ago
   484. ABP 898 2 μήνες ago
   485. mygiftcardsite balance check 2 μήνες ago
   486. Cool t shirts 2 μήνες ago
   487. Sexy girl clothing 2 μήνες ago
   488. 618media.com 2 μήνες ago
   489. http://thefrenchsupply.com 2 μήνες ago
   490. Banks Cleaning Sydney 2 μήνες ago
   491. blog 2 μήνες ago
   492. male sex toy review 2 μήνες ago
   493. Tech 2 μήνες ago
   494. buy xanax online 2 μήνες ago
   495. MyWegmansConnect 2 μήνες ago
   496. Dank Vapes Official 2 μήνες ago
   497. free listings New Zealand 2 μήνες ago
   498. kingpen 2 μήνες ago
   499. jockstraps for gay 2 μήνες ago
   500. sex restraint toys 2 μήνες ago
   501. nipple toys for gays 2 μήνες ago
   502. navigate to these guys 2 μήνες ago
   503. supreme dab cartridges 2 μήνες ago
   504. IPX 364 2 μήνες ago
   505. Judi Slot Online 2 μήνες ago
   506. gold investment companies 2 μήνες ago
   507. سكس مترجم 2020 2 μήνες ago
   508. douching for anal sex 2 μήνες ago
   509. gay anal sex 2 μήνες ago
   510. SEO Vancouver 2 μήνες ago
   511. SEO Vancouver 2 μήνες ago
   512. SEO Vancouver 2 μήνες ago
   513. PPPD 788 2 μήνες ago
   514. bandar slot online 2 μήνες ago
   515. adam and eve adult products 2 μήνες ago
   516. couples sex toys 2 μήνες ago
   517. best bullet vibe 2 μήνες ago
   518. apps download for windows 10 2 μήνες ago
   519. free games download for pc 2 μήνες ago
   520. pc games free download 2 μήνες ago
   521. past life regression 2 μήνες ago
   522. rabbit vibrator 2 μήνες ago
   523. quest bars cheap 2 μήνες ago
   524. quest bars cheap 2 μήνες ago
   525. nipple suckers 2 μήνες ago
   526. Ebook 2 μήνες ago
   527. hotmail login 2 μήνες ago
   528. penis plug 2 μήνες ago
   529. best thrusting vibrator 2 μήνες ago
   530. mywegmansconnect portal 2 μήνες ago
   531. Vape cartridge 2 μήνες ago
   532. Buy vape mods online 2 μήνες ago
   533. cat crap anti fog spray 2 μήνες ago
   534. pc games for windows 7 2 μήνες ago
   535. free download for windows pc 2 μήνες ago
   536. realistic vagina stroker 2 μήνες ago
   537. g spot vibrator 2 μήνες ago
   538. vibrating strap on dildo 2 μήνες ago
   539. free download for windows pc 2 μήνες ago
   540. events in der nähe 2 μήνες ago
   541. branding logo 2 μήνες ago
   542. Web designing 2 μήνες ago
   543. second income investing 2 μήνες ago
   544. MIAA-159 2 μήνες ago
   545. Weed shop 2 μήνες ago
   546. minecraft games 2 μήνες ago
   547. girl using vibrator 2 μήνες ago
   548. app download for windows 7 2 μήνες ago
   549. 420 vape juice 1 μήνα ago
   550. minecraft games 1 μήνα ago
   551. app download for pc 1 μήνα ago
   552. free app for laptop 1 μήνα ago
   553. apps download for pc 1 μήνα ago
   554. Vape shop near me 1 μήνα ago
   555. minecraft games 1 μήνα ago
   556. Cash For Cars Calgary 1 μήνα ago
   557. Zack Voris 1 μήνα ago
   558. flexy spy 1 μήνα ago
   559. ABP-906 1 μήνα ago
   560. usps liteblue 1 μήνα ago
   561. quest bars cheap 1 μήνα ago
   562. quest bars cheap 1 μήνα ago
   563. quest bars cheap 1 μήνα ago
   564. Xanax for sale 1 μήνα ago
   565. credit card 1 μήνα ago
   566. vaginal hair removal 1 μήνα ago
   567. dual stimulators 1 μήνα ago
   568. free app download 1 μήνα ago
   569. fake money for sale 1 μήνα ago
   570. minecraft games 1 μήνα ago
   571. minecraft games 4 εβδομάδες ago
   572. quest bars cheap 3 εβδομάδες ago
   573. Whitney Anstey 1 εβδομάδα ago
   574. Alanna Gagliardotto 5 ημέρες ago