Τι δεν πρέπει να κάνετε μαζί της κατά την πράξη!

Rate this post

ti-den-prepei-na-kanete-mazi-tis

Τι δεν πρέπει να κάνετε μαζί της κατά την πράξη!

Μία γυναίκα με εμπειρία, μία π0ρν0στάp δηλαδή, συμβουλεύει όλους τους άνδρες σχετικά με το τι πρέπει να προσέχουν όταν κάνουν έρωτα με την σύντροφό τους…

  Την ώρα που σκέφτεσαι… χωρίς μυαλό, τη στιγμή που τη γδύνεις και είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς ότι δεν κάνει σ3ξ για τη δική σου ευχαρίστηση και πως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, παρά μόνο αν συμφωνεί κι’ εκείνη.

  Η διάσημη π0ρν0στάp Tasha Reign, αφού εξηγεί ότι κανείς δεν πρέπει να καταπιέζει τη σ3ξουαλικότητά του, δίνει τη λίστα με αυτά που πρέπει να προσέχει ένας άντρας!

  – Μην ξεκινήσεις να κάνεις σ3ξ, χωρίς προηγουμένως να κάνεις ντους. Να θυμάσαι ότι η καθαριότητα δείχνει ότι την σέβεσαι.

  – Μην της τραβάς τα μαλλιά και μην της δώσεις χαστούκια οπουδήποτε στο κορμί της, χωρίς τη συναίνεσή της.

  – Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις τη βιντεοκάμερα χωρίς να το ξέρει. Αλλωστε, μία s3x tap3, «ανάβει» τα… αίματα όταν μπορείς να τη δεις μαζί της.

   – Μην της κάνεις σ3ξ, χωρίς προηγουμένως να έχεις αφιερώσει χρόνο στα προκαταρκτικά. Εκτός και αν αυτό θέλει.

   – Μην… τελειώσεις στο πρόσωπό της χωρίς προηγουμένως να σου δώσει την άδεια να το κάνεις.

   – Ποτέ μην της ζητήσεις στ0ματικό έρωτα, αν δεν είσαι έτοιμος ανταποδώσεις.

   – Ποτέ μην την αναγκάσεις να της κάνεις σκληρό σ3ξ και ποτέ μην της ζητήσεις να το κάνετε χωρίς προφυλακτικό.

   – Μην… πας με κάποια από τις φίλες της. Κάποια στιγμή θα το μάθει και θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα, ενώ κι’ εκείνη θα πληγωθεί πολύ.

   – Μην της πεις ότι την αγαπάς μόνο για να την… πηδ@@εις! Πες της την αλήθεια για να μπορείτε να περνάτε καλά και να μην δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες.

    – Μην της αναφέρεις κάποια ατέλεια που θα δεις στο κορμί της και μην της πεις ότι δεν κάνει κάτι καλά. Απλώς προσπάθησε να την καθοδηγήσεις, ώστε να το κάνει καλύτερα.

    – Κράτα μέσα στους τέσσερις τοίχους ότι κάνεις μαζί της και μην καυχιέσαι στους φίλους σου, ότι της κάνεις ετούτο και το άλλο. Κάποια στιγμή μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

    Ελπίζω όλα αυτά να τα σκεφτείς και να καταλάβεις ότι, ειδικά όταν τα λέει μία π0ρν0στάp, θα πρέπει να σε προβληματίσουν πολύ!!

    Πηγή