Το απωθημένο της Μελέτη στο σeξ!

Rate this post

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις ελάχιστες παρουσιάστριες που δε μασάνε τα λόγια τους και οι συνεντεύξεις της μόνο βαρετές δεν είναι.

  [fb_button]meleti4Έτσι και στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό You μίλησε για όλα. Ακόμη και για την πρόσφατη δήλωση του στενού της συνεργάτη, Θέμη Μάλλη ότι στη νέα εκπομπή της στο Ε, μπορεί να δοκιμάσει ακόμη και ναρκωτικά!

  «Στόχος της εκπομπής είναι να γίνομαι και βιωματικά μέρος της έρευνας. Αληθεύει, αλλά δεν κάνω κάτι το οποίο θα σοκάρει, μόνο τους ακρο-συντηρητικούς και τους ενοχικούς θα μπορούσε. Δεν κάνω κάτι παράνομο με βάση τα δεδομένα της χώρας στην οποία φιλοξενούμαι» εξήγησε η Ελεoνώρα, η οποία για τις ανάγκες του συγκεκριμένου γυρίσματος βρέθηκε στην Ολλανδία.

  Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάνει ναρκωτικά. «Η αλήθεια είναι ότι δεν καπνίζω καν. Είμαι εξαιρετικά παρθένος οργανισμός, πολύ αθλητική. Δεν είχα ποτέ την περιέργεια να κάνω διάφορα. Θέλω να το δείτε γιατί θα καταλάβετε πολλά» τονίζει.

  Λίγο παρακάτω, η Μελέτη αποκάλυψε ότι μεγάλο της απωθημένο, είναι το one night stand! «Το έχω απωθημένο! Δυστυχώς, και λέω “δυστυχώς”, γιατί το θαυμάζω αυτό. Δεν είμαι από τα κορίτσια που θα απολαύσουν το φλερτ, το σeξ και το παιχνίδι τόσο απενεχοποιημένα και τόσο χαλαρά. Ήμουν ανέκαθεν έτσι, και πολλές φορές στις στιγμές βαθιάς ενδοσκόπησης, με ενοχλεί αυτή η πτυχή του εαυτού μου», παραδέχεται.


   Και καταλήγει: «Θέλω να είμαι πιο ανοιχτή. Δεν είμαι ούτε στο φλερτ, ούτε στις νέες γνωριμίες. Φοβάμαι μη φτάσω 50 και γίνω σαν καμιά τύπισσα που βγαίνει στα μπαρ και φεύγει με τεκνά».

   Πηγή: περιοδικό YOU

   Το απωθημένο της Μελέτη στο σeξ!

   10 Σχόλια

   1. Letitia Sacarello 4 μήνες ago
   2. Lorrie Javaux 3 μήνες ago
   3. ark survival wiki 2 μήνες ago
   4. 醫學美容 飄眉 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 水感 4 εβδομάδες ago
   6. 玻尿酸打太多 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 護髮 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 點綴 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago