Αυτό είναι το πιο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ και ΠΑΧΟΥΛΟ μοντέλο στον κόσμο! [photos]

Rate this post

Η Tess Holliday αρνήθηκε να αφήσει την συνεχή κριτική και τα σκληρά ιδεώδη για τη γυναικεία ομορφιά να πνίξουν το όνειρό της και ευχαριστεί τον Θεό γι’αυτό…

tromaktiko55 Jan. 27 14.25 (1)Η 29χρονη γεννήθηκε στην πολιτεία του Μισισιπή και είναι γνωστή και ως Tess Munster, «Τες το τέρας».

Είναι το πρώτο μοντέλο για πολύ παχουλές που κατόρθωσε να εξασφαλίσει ένα γιγαντιαίο συμβόλαιο σε πρακτορείο μοντέλων και έγινε έμπνευση για πολλές γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.

«Νιώθω σαν να έφυγε το έδαφος από τα πόδια μου» δήλωσε η ενδιαφερόμενη μετά τη συμφωνία της με το πρακτορείο MiLK Model Management. «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο».
«Είμαστε το μόνο πρακτορείο που έχει ένα μοντέλο με τις δικές της διαστάσεις. Είναι μακράν η πιό παχουλή» δήλωσε η Anna Shillinglaw, ιδιοκτήτρια του MiLk Model Management.
Πώς εντόπισε το πρακτορείο την Τες; Στο instagram, φυσικά!


  fat2_2 fat1_2

  «Αρχισα να την κάνω following και είδα πόσους followers είχε. Πολύ περισσότερους από ένα κανονικό μοντέλο» είπε.

  Η Τες ξεκίνησε την καμπάνια της για το σώμα της πριν από 4 χρόνια και γρήγορα έγινε viral. Το #effyourbeautystandards έφτασε στους 624,000 followers στο Facebook και στους 308,000 followers στο Instagram.

  tess05 tess04

   fat3_1

   Η Τες χρησιμοποιώντας αυτό το hashtag ανέβαζε φωτογραφίες της επιδεικνύοντας τις καμπύλες της. Σχεδιαστές ρούχων και σχολιαστές λάτρεψαν το στυλ της και το ακομπλεξάριστο ύφος της.

   4 Σχόλια

   1. Onita Raghunandan 2 μήνες ago
   2. Odell Searight 1 μήνα ago
   3. Gail Ferrett 1 μήνα ago
   4. survival frog products 2 ημέρες ago