Τουρκικές σειρές διεκδικούν την γαζέλα της Θεσσαλονίκης

Rate this post

Η εξωτική ομορφιά της δεν εντυπωσιάζει μόνο τους λάτρεις του ωραίου στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 αλλά και τους παραγωγούς τουρκικών σήριαλ.

  [fb_button]

  tourkika-totasakiΌταν η Σαββίνα Ρομανού διέσχιζε τους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού για να φτάσει στο πλατό της εκπομπής «Free Fall».τα βλέμματα ανδρών και γυναικών καρφώνονταν πάνω της.

  Αυτό συνέβη και όταν βρέθηκε στους χώρους του μεγαλύτερου τουρκικού πρακτορείου μοντέλων Look models instanbul . Οι υπεύθυνοι του πρακτορείου και οι παραγωγοί σήριαλ που ήταν εκεί την άρπαξαν κυριολεκτικά και της υπέγραψαν ένα από τα καλύτερα συμβόλαια συνεργασίας.

  Η πρώτη πρόταση έγινε για φωτογράφηση με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί πρωταγωνιστή και γνωστό στην Ελλάδα από το σήριαλ «Kismet» του ΑΝΤΕΝΝΑ ΤV. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε άμεσα για μεγάλη εταιρία παραγωγής ρούχων. Η δεύτερη πρόταση αφορούσε την συμμετοχή της στο σήριαλ «souleiman, o megaloprepis» αλλά μπλοκαρίστηκε από το πρακτορείο με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο λόγω μη εταιρικής συνεργασίας με την παραγωγό εταιρία.

  Η τρίτη πρόταση αφορά ένα νέο τουρκικό σήριαλ που θα γυρίζεται σε Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη και η παραγωγή του οποίου ξεκινάει πιθανότατα τον Οκτώμβριο . Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνωμοσίας. Η Σαββίνα την περίοδο αυτή είναι στην Κωνσταντινούπολη και καίει καρδιές στις πασαρέλες.Οι Τούρκοι την αποκαλούν γαζέλα της Θεσσαλονίκης και οι προτάσεις για την παρουσία της σε πάρτι μεγιστάνων πέφτουν βροχή ενώ το Look models instanbul είναι αυτό που με πολύ αυστηρά κριτήρια επιλέγει τις εμφανίσεις της.

  «Είμαι πολύ χαρούμενη για τις εξελίξεις –δηλώνει στο Thousandnews.gr –όλα ήταν θέμα συγκυριών .Ήταν κάτι που κυνήγησα από την αρχή και βρήκα την άκρη. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι έχω πολύ δρόμο αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω»

  Τι θα κάνεις μόλις έρθεις στην Ελλάδα;

  «Θα πάμε για βουτιές στην Καλλιθέα Χαλκιδικής»

  Την Σαββίνα Ρομανού ανακάλυψε ο Κώστας Μάντζιος παρουσιαστής και παραγωγός της τηλεοπτικής εκπομπής «Free Fall» της ΤV 100. Το τουρκικό πρακτορείο μοντέλων ήδη έχει στη διάθεση του αποσπάσματα από την εκπομπή «Free Fall».στην οποία εμφανίζεται η Σαββίνα καθώς και αποσπάσματα από παλαιότερες εμφανίσεις της στην εκπομπή «ΑΠ ΟΛΑ» της ΤV ΒΕΡΓΙΝΑ κάτι που ,μάλλον τις έδωσαν και το εισιτήριο για τις τουρκικές τηλεοπτικές παραγωγές.

  Η Θεσσαλονικιά ξεκίνησε το μόντελινγκ από τα 16,αφού την ανέλαβε το πρακτορείο top class international. Δεν πέρασε πολύς καιρός από όταν ξεκίνησε και την επέλεξαν για μούσα τους μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας όπως ο Μιχάλης Ασλάνης ενώ στην πορεία της βρέθηκε ο Κώστας Μάντζιος.

  Πηγή

   Τουρκικές σειρές διεκδικούν την γαζέλα της Θεσσαλονίκης

   14 Σχόλια

   1. Perry Mofford 1 έτος ago
   2. Trinidad Deighton 1 έτος ago
   3. Elidia Gutzmer 1 έτος ago
   4. 山根太高 1 έτος ago
   5. 康寶來 1 έτος ago
   6. pop over to these guys 2 μήνες ago
   7. my past lives 2 μήνες ago
   8. John Deere Service Manuals 1 εβδομάδα ago