Τραγικός θάνατος για πατέρα δυο παιδιών – Πήγε να φορτώσει κρεμμύδια και έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων

Rate this post

Άσχημο παιγνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 45χρονο πατέρα…

  [fb_button]tragikos-thanatos-patera-totasakiΟ άτυχος άνδρας έφτασε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ σε αγροτική περιοχή στο Τάχι Θηβών με το φορτηγό για να φορτώσει κρεμμύδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπαίνοντας με την όπισθεν στο χωράφι κατάλαβε ότι η πίσω ρόδα του αυτοκινήτου κάπου βούλιαξε.

  Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο για να δει τι συμβαίνει μέσα στο σκοτάδι, βρέθηκε ξαφνικά στο κενό. Ο 45χρονος έπεσε σε «κρυφό» πηγάδι που υπήρχε στο σημείο και φυσικά μέσα στο σκοτάδι δεν φαινόταν.

  Όσοι βρίσκονταν στο χωράφι εκείνη την ώρα, έτρεξαν ακούγοντας την κραυγή του άτυχου άνδρα, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο πάγωσαν αφού κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

  Αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική από τη Θήβα και στη συνέχεια η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού το πηγάδι είχε βάθος 30 μέτρων και η ανάσυρση του 45χρονου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

  Τελικά μετά από πολύωρη επιχείρηση, στις 3.00΄ τα ξημερώματα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν νεκρό τον 45χρονο πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος ήταν από την Κυλλήνη και δούλευε ως οδηγός για το μεροκάματο.

  Πηγή

   Τραγικός θάνατος για πατέρα δυο παιδιών – Πήγε να φορτώσει κρεμμύδια και έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων

   11 Σχόλια

   1. Burma Carriveau 4 μήνες ago
   2. Charlyn Gaetano 4 μήνες ago
   3. Keri Arimas 4 μήνες ago
   4. obituary survived by 3 μήνες ago
   5. Teosyal® Redensity II 熊猫針 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容-聲波-針灸-cosmetic-wiki 3 εβδομάδες ago