Τρία θαυματουργά βότανα για καλύτερη στuση

Rate this post

H υγιεινή διατροφή, η συστηματική γυμναστική και η αντιμετώπιση του καθημερινού στρες είναι τρία απαραίτητα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρει κάθε άντρας για να «προστατεύσει» τη στuση του.

  [fb_button]
  botana

  Το φαρμακείο της φύσης διαθέτει όμως τρία ακόμη ισχυρά «όπλα» που εκτοξεύουν την ερωτiκή ζωή του άντρα. Δείτε ποια είναι αυτά.
  1herb1. Γιοχίμπ (Yohimbe)

  Το βότανο προέρχεται από το φλοιό του αειθαλούς αφρικανικού δέντρου Pausinystalia yohimbe. Ενισχύει τη ροή αίματος και τα νευρικά σήματα προς τα γεννητiκά όργανα. Δε συνιστάται για άντρες που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για νεφροπάθειες.

  Medion  DIGITAL CAMERA
  2. Γκίγκο Μπιλόμπα (Ginkgo biloba)

  Πρόκειται για το εκχύλισμα των φύλλων του φυτού γκίγκο, το οποίο ευδοκιμεί στην Κίνα. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της κακής κυκλοφορίας και της κόπωσης. Σουηδοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ενεργά συστατικά στα φύλλα του φυτού συμβάλλουν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και παράλληλα διευκολύνουν τη ροή του αίματος.

  3herb


   3. Τζίνσενγκ

   Εξαιρετικά δημοφιλές στην Κίνα, το τζίνσενγκ θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες, καθώς «απορροφά» την κορτιζόλη, ευρύτερα γνωστή ως «η ορμόνη του στρες», και την αδρεναλίνη. Κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα έδειξε ότι το βότανο παρατείνει σημαντική τη στύση και καθυστερεί την εκσπερμάτiση.

   πηγη

   [fb_button]

   Τρία θαυματουργά βότανα για καλύτερη στuση

   11 Σχόλια

   1. Jannet Rutko 4 μήνες ago
   2. Marcelino Gaibler 3 μήνες ago
   3. Vince Mountjoy 3 μήνες ago
   4. doomsday preppers guide 2 μήνες ago
   5. 醫學美容 CO2 Laser 祛痣祛疣 4 εβδομάδες ago
   6. 卸妝水 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 雪膚屋 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago