Τρομακτικό UFO Καταγράφεται από Κάμερα Ασφαλείας στο Νυχτερινό Ουρανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Rate this post

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πραγματικά υπάρχουν εξωγήινοι ή αν τα λεγόμενα ΑΤΙΑ -UFO, που τόσοι πολλοί ισχυρίζονται ότι βλέπουν, είναι στην πραγματικότητα τα διαστημόπλοια τους, αλλά ένα πράγμα που είναι σίγουρο, ότι αν είναι εκεί έξω, η πρόοδος της σύγχρονης τεχνολογίας, θα μας βοηθήσει να το βρούμε.

  [fb_button]tromaktiko-ufo-totasakiΚαι σύμφωνα με το βίντεο που ελήφθη στο Μισισίπι από το ζευγάρι των Rainer και Edith Shattles, μπορεί να το έχουν ήδη βρει.

  Η Huffington Post αναφέρει ότι τη νύχτα της 16ης Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, μια κάμερα ασφαλείας στην ιδιοκτησία 610 στρεμμάτων των Shattle συνέλαβε κάτι πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο ελάφι, όταν ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο προσέγγισε σε απόσταση και έμεινε στην όραση της κάμερας για αρκετά λεπτά. Το βίντεο δείχνει το φωτισμένο αντικείμενο να αιωρείται ξεκάθαρα πάνω το έδαφος και μετά λάμπουν τα φώτα του σε ένα ελάφι και συμμετέχει σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα βλέμμα προς τα κάτω και πετάει πίσω στο νυχτερινό ουρανό.

  Όσο περισσότερο κοιτούσαμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσαμε ότι ήταν κάτι που ήταν στον αέρα, ήταν κάτι που δεν είχα δει ποτέ πριν», δήλωσε ο Rainer. «Λοιπόν, αν είναι εξωγήινοι, δεν είμαι σίγουρος γι ‘αυτό. Αλλά είναι σίγουρα ένα UFO. Τώρα, αν πρόκειται για ένα drone της κυβέρνησης ή κάτι άλλο, θα ήθελα, αν μη τι άλλο, κάποιος της κυβέρνησης να βγει και να πει,»Ναι, αυτό είναι δικό μας

  Ενώ μερικοί έχουν υποστηρίξει ότι το «UFO» είναι απλώς ένα φορτηγό λαθροκυνηγών ελαφιών, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν δρόμοι στην περιοχή και σημάδια ελαστικών βρέθηκαν στο χώμα.

  Λοιπόν, τι ακριβώς συνέλαβε η κάμερα τους; Δείτε το βίντεο παρακάτω και να αποφασίστε μόνοι σας!

  Πηγή

   Τρομακτικό UFO Καταγράφεται από Κάμερα Ασφαλείας στο Νυχτερινό Ουρανό (ΒΙΝΤΕΟ)

   5 Σχόλια

   1. Marsha Figueiredo 3 μήνες ago
   2. minecraft 2 εβδομάδες ago
   3. minecraft 1 εβδομάδα ago
   4. minecraft 1 εβδομάδα ago