Τον ξεφτίλισε! Η ατάκα – σπόντα του Τσίπρα στον Βενιζέλο για την BMW των 700.000 ευρώ [video]

Rate this post

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με καθυστέρηση 43 λεπτών για την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης…

tromaktiko3026Κατά την διάρκεια της ομιλίας του,σύμφωνα με το Koolnews.gr, προανήγγειλε την πώληση του ενός εκ των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών, όπως επίσης και την πώληση των κυβερνητικών αυτοκινήτων που όπως είπε: «κοστίζουν προκλητικά ποσά άνω των 700.000 ευρώ».


  «Καρφί» στον Βενιζέλο

  H συγκεκριμένη αναφορά δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς ήταν ξεκάθαρο υπονοούμενο προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο που μετακινούνταν με την υπερπολυτελή BMW που κοστίζει πάνω από 700.000 ευρώ.

  «Άμεσα αποσυμφρορούμε την δημόσια διοίκηση από τις στρατιές συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων των υπουργών. Καταργούμε σπατάλες προκλητικές. Μειώνουμε σχεδόν κατά το ήμισυ τον στόλο των 700 περίπου αυτοκινήτων στα υπουργεία. Δίνουμε εντολή να πουληθούν κυβερνητικά αυτοκίνητα που κοστίζουν προκλητικά ποσά άνω των 700.000 ευρώ, την στιγμή που ο μέσος Έλληνας πολίτης υποφέρει», είπε ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
  «Δίνουμε εντολή να πουληθεί αρχικά το ένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από μας. Από την ίδια την κυβέρνηση». Ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι θα προτείνει την κατάργηση το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου, «διότι δεν πιστεύω ότι οι βουλευτές μας στερούνται της οικονομικής δυνατότητας να μετακινούνται με τα δικά τους έξοδα».   πηγη

   10 Σχόλια

   1. Priscilla Vazzana 4 μήνες ago
   2. Rolanda Nicoles 4 μήνες ago
   3. Vickey Ahrends 3 μήνες ago
   4. minuteman library digital 2 μήνες ago
   5. 達人 1 μήνα ago
   6. 醫學美容 微整型 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   7. Dysport 小V臉 3 εβδομάδες ago