ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΟ

Rate this post

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για το τριήμερο του Αλέξη Τσίπρα στην Λίμνη Κόμο στην Ιταλία…

  [fb_button]tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-1για το «Φόρουμ του Κόμο», έπειτα από την πρόσκληση που του απηύθυνε το ιταλικό ίδρυμα European House – Ambrosetti.

  Το βέβαιο είναι πως ήταν επιβεβλημένο να παραστεί και δεν θα επιβαρυνθεί το κράτος οικονομικά καθώς είναι προσκεκλημένος .

  Άλλωστε δεν είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φιλοξενείται σε πολυτελές ξενοδοχείο .

  Σε αντίστοιχα πηγαίνουν, και έχουν πάει και στο παρελθόν, πολλοί πολιτικοί και μάλιστα εμείς πληρώσαμε τον λογαριασμό χωρίς να το .. ξέρουμε
  Δείτε γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσε για πολυτέλεια και χλιδές στο ξενοδοχείο που θα μείνει ο Αντιπρόεδρος του Σύριζα .

  Αυτό είναι το υπέρ πολυτελέστατο ξενοδοχείο :

  Πηγή

  tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-2

   tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-3 tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-4 tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-5 tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-6 tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-7 tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-8 tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-9 tsipras-polyteles-ksenodoxeio-totasaki-10

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΟ

   One Response

   1. Inez Bettencourt 2 ώρες ago