Βρετανία: Σμαραγδένιο πράσινο φως πάνω από το Χίνκλεϊ!

Rate this post

Μάρτυρες μιας παράξενης δέσμης πράσινου φωτός να «σχίζει» το βρετανικό ουρανό πάνω από το Χίνκλεϊ, έγιναν δύο άντρες που δε συνδέονται μεταξύ τους.

  [fb_button]

  ufo-articles-vretania-prasino-fos-totasakiΠρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία στα πρόσφατα UFO articles στο διαδίκτυο..

  Ήταν αρκετά σκοτεινά, αλλά μπορούσες να δεις τα αστέρια. Ξαφνικά ένα πράσινο φως εμφανίστηκε από το πουθενά, κατέβηκε προς τα κάτω και μέσα σε τρία περίπου δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε, ανέφερε ο 61χρονος Norman Willis, ο οποίος κοίταξε έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου του λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

  Λίγο νωρίτερα ένας δεύτερος μάρτυρας εντόπισε επίσης κάτι ασυνήθιστο στον ουρανό της πόλης.
  Στις 21:40 περίπου έτυχε να παρατηρήσω στον ουρανό ένα πολύ φωτεινό στατικό μπλε / λευκό φως το οποίο αρχικά φαινόταν να αιωρείται, ωστόσο στη συνέχεια, πέφτοντας αργά προς το έδαφος μετατράπηκε σε ένα σμαραγδένιο πράσινο, μέχρι να εξαφανιστεί πίσω από τα δέντρα, υποστήριξε


   Από την πλευρά του, ο τοπικός ερευνητής UFO, Graham Hill, ο οποίος ερευνά ήδη το περιστατικό, καθιστά σαφές ότι εκείνη την ώρα δεν πετούσαν ελικόπτερα της αστυνομίας ή της υπηρεσίας αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών πάνω από την περιοχή.

   Το αντιμετωπίζουμε ως ένα περίεργο γεγονός, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες και μαρτυρίες από κάποιον που ίσως είδε επίσης κάτι παράξενο εκείνη τη νύχτα , υπογράμμισε.

   Περισσότερα UFO articles και μεταφυσικά..

   Βρετανία: Σμαραγδένιο πράσινο φως πάνω από το Χίνκλεϊ!

   9 Σχόλια

   1. Domenic Loader 3 μήνες ago
   2. Darryl Guerero 3 μήνες ago
   3. survival gear wholesale 2 μήνες ago
   4. 醫學美容 FineScan療程 3 εβδομάδες ago
   5. 紫外光 3 εβδομάδες ago
   6. Wealth Link Credit 富通信貸 2 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 鼻型調塑 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 雷射 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago