ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε μαζικός τάφος… στην περιοχή που αγνοούνταν 43 φοιτητές!

Rate this post

Ένας μαζικός τάφος εντοπίστηκε…στις παρυφές της πόλης Ιγκουάλα της πολιτείας Γκερέρο στο νότιο Μεξικό, ενώ τις τελευταίες μέρες 43 φοιτητές αγνοούνται στην ίδια περιοχή, έπειτα από σφοδρότατες συγκρούσεις με την αστυνομία.

[fb_button]tafosΟι φοιτητές συμμετείχαν σε διαδηλώσεις κατά του νέου εκπαιδευτικού συστήματος, στις οποίες σημειώθηκαν σφοδρότατες συγκρούσεις και έξι άτομα σκοτώθηκαν στις συμπλοκές. Έκτοτε αγνοούνταν.


  Η τοπική αστυνομία προσπάθησε να καταστείλει τα επεισόδια με βίαιο τρόπο και ήδη οι πολιτειακές αρχές έχουν συλλάβει 22 αστυνομικούς, με την κατηγορία της δολοφονίας δύο φοιτητών κατά τις συγκρούσεις.

  Αρχικά αγνοούνταν 57 φοιτητές, με τους 14 να δίνουν σημεία ζωής. Άλλοι φέρονται να κρύβονται για να γλιτώσουν από την αστυνομική βία και άλλοι να έχουν καταφέρει να επιστρέψουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με μαρτυρίες.

  «Μέσα στις επόμενες ώρες θα καθορίσουμε τον αριθμό των πτωμάτων και τα αίτια του θανάτου τους», δήλωσε ο Χόρχε Βαλντέζ εκπρόσωπος της γενικής εισαγγελίας προσθέτοντας ότι πολλά από τα πτώματα έχουν ήδη εκταφεί.

  051014085358_8824


   Να σημειώσουμε ότι πολλοί ομαδικοί τάφοι έχουν βρεθεί σε ολόκληρο το Μεξικό τα τελευταία χρόνια. Συνολικά, από το 2007, 100.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη βία των συμμοριών των ναρκωτικών.[fb_button]

   πηγη

   ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε μαζικός τάφος… στην περιοχή που αγνοούνταν 43 φοιτητές!

   11 Σχόλια

   1. Keisha Wempa 4 μήνες ago
   2. Sandy Ribero 3 μήνες ago
   3. preppers food youtube 2 μήνες ago
   4. 隆鼻感染 4 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 矜貴 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 ORION擊退紅血管 2 εβδομάδες ago