ΧΑΜΟΣ στην Εύβοια με τον ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ γάμο! Η απίστευτη υπόθεση που κατέληξε σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ για τη νύφη!!!

Rate this post

Οι συγγενείς της γυναίκας ανιδρούσαν από τη στιγμή που τον γνώρισαν – Εκείνη επέμεινε και η εξέλιξη της υπόθεσης έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία…

  [fb_button]
  nufi-evoiaΜία απίστευτη υπόθεση οικονομικής εκμετάλλευσης αποκαλύφθηκε σε χωριό της Χαλκίδας και έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Η τεράστια περιουσία που διέθετε η 70χρονη, ήταν το… λαχείο που κυνήγησε ο 48χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος παντρεύτηκε την ηλικιωμένη στο δημαρχείο και στην συνέχεια έβαλε σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιο του.

  Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν πέντε μήνες στο Βασιλικό και από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς της ηλικιωμένης είχαν αντίρρηση για αυτή την σχέση, διαισθανόμενοι προφανώς την σκοπιμότητα από την πλευρά του γαμπρού.

  Η 70χρονη επέμεινε και μάλιστα τον παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ο οποίος κατέληξε σε εφιάλτη για την ίδια.


   Όπως καταγγέλουν οι συγγενείς της νύφης, στο eviazoom.gr, ο 48χρονος άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό και μεταβίβασε στο όνομα του, τρία οικόπεδα και δύο σπίτια, ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο που του είχε κάνει δώρο η ηλικιωμένη. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα και είναι θέμα ωρών να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του 48χρονου.

   ΧΑΜΟΣ στην Εύβοια με τον ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ γάμο! Η απίστευτη υπόθεση που κατέληξε σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ για τη νύφη!!!

   8 Σχόλια

   1. Arla Coltrin 4 μήνες ago
   2. Alise Byrne 3 μήνες ago
   3. kitchen prep meaning 2 μήνες ago
   4. 醫學美容 背部 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 醫美專家 3 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 除毛 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago