Χειρομαντεία: Δες ποια μυστικά της ζωής σου κρύβει το χέρι σου!

Rate this post

Αν θες να μάθεις το μέλλον σου στην αγάπη, πιθανόν η απάντηση να βρίσκεται πολύ κοντά σου, και συγκεκριμένα, στις παλάμες σου.

  [fb_button]www.totasaki.grΗ χειρομαντεία έχει τους δικούς της τρόπους να αποκαλύπτει τι σε περιμένει στον έρωτα. Στα σοβαρά ή και σαν ένα παιχνίδι, σε εσένα ή στους άλλους, εύκολα μπορείς να αποκαλύψεις μερικά ερωτικά μυστικά.

  Η χειρομαντεία είναι μια παμπάλαια τεχνική για να δει κανείς το μέλλον και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Φυσικά έχει τη δική της ιδιαίτερη σοφία και χρειάζεται μαθητεία αλλά και ταλέντο για να την ασκεί κανείς. Όμως, μερικά βασικά στοιχεία της μπορεί να τα μάθει και να τα χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, ακόμα και σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι, που όμως μπορεί να αποκαλύψει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την προσωπικότητα και τις τάσεις ενός ανθρώπου. Και σε ό,τι αφορά ένα θέμα που ενδιαφέρει τους πάντες, τον έρωτα, οι παλάμες μας έχουν πολλά να δείξουν. Να λοιπόν μερικά βασικά για να τις αποκρυπτογραφήσεις.

  Η παλάμη λέει πολλά!

  Ζήτημα πρώτο: Ποιο είναι το χέρι που θα κοιτάξεις, το δεξί ή το αριστερό; Η απάντηση είναι, και τα δύο. Πολλές φορές θα διαπιστώσεις ότι στο ίδιο άτομο οι παλάμες παρουσιάζουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Και αυτό γιατί η καθεμιά δείχνει διαφορετικά πράγματα, οπότε θα πρέπει να συνδυάσεις τις πληροφορίες. Στους δεξιόχειρες, η αριστερή παλάμη δείχνει τα χαρακτηριστικά με τα οποία γεννήθηκε κανείς και τις δυνατότητές του, ενώ η δεξιά τις αλλαγές που μπορεί να έρθουν στη ζωή του ή να τις προκαλέσει ο ίδιος. Φαίνεται πως τίποτα δεν είναι οριστικά και αμετάκλητα γραφτό. Επίσης η αριστερή παλάμη συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν και η δεξιά με το μέλλον.

  www.totasaki.gr

  Στους αριστερόχειρες ανθρώπους αυτές οι συνδέσεις είναι αντίστροφες. Κοιτάς δηλαδή την αριστερή παλάμη για τα χαρακτηριστικά και τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στη διάρκεια της ζωής και τη δεξιά για όσα είναι έμφυτα στο άτομο. Αν κάποιος εμφανίζει μεγάλες διαφορές στα δυο χέρια, σημαίνει ότι έχει κάνει ή θα κάνει μεγάλη πορεία προσωπικής εξέλιξης στη ζωή του.

  Δεν είναι όμως μόνο οι γραμμές σημαντικές για το διάβασμα του χεριού. Το μέγεθος και το σχήμα της παλάμης δίνουν πολλά στοιχεία για την προσωπικότητα. Αν κάποιος έχει μεγάλα χέρια σε σχέση με το σώμα του, συνήθως είναι άτομο που περισσότερο σκέφτεται παρά ενεργεί. Κάποιος με μικρά χέρια, πάντα αναλογικά με το σώμα του, είναι άνθρωπος περισσότερο της δράσης, που δεν… πολυψειρίζει τα πράγματα.

  Ορισμένες παλάμες είναι τετράγωνες και άλλες επιμήκεις. Τετράγωνη θεωρείται μια παλάμη που έχει το ίδιο μήκος με πλάτος, σε αντίθεση με τη μακριά παλάμη, που έχει μεγαλύτερο μήκος από πλάτος. Επίσης, άλλα άτομα έχουν μακριά δάχτυλα και άλλα κοντά. Πώς καθορίζεται αυτό; Το κριτήριο αν κάποιος έχει μακριά δάχτυλα είναι το μεσαίο δάχτυλο να ξεπερνά σε μήκος τα τρία τέταρτα της παλάμης. Κοντά θεωρούνται τα δάχτυλα, αν το μεσαίο είναι μικρότερο σε μήκος από τα τρία τέταρτα της παλάμης.

  Ο αντίχειρας μπορεί να δώσει ενδιαφέρουσες ενδείξεις για την προσωπικότητα. Αν έχει ευκινησία, δείχνει άτομο ευέλικτο και ευπροσάρμοστο. Αν είναι δύσκαμπτος, προδίδει έναν κάπως στενοκέφαλο και πεισματάρη χαρακτήρα. Αν ο αντίχειρας λεπταίνει στη βάση του, το άτομο χαρακτηρίζεται από τακτ και διπλωματικότητα. Ο μακρύς αντίχειρας δείχνει πίστη στον έρωτα και δυνατό χαρακτήρα.

  Χέρια Αέρα, Γης, Φωτιάς και Νερού.

  Με βάση όλα αυτά, τα χέρια χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, αντίστοιχες με τα τέσσερα στοιχεία της αστρολογίας: χέρια Αέρα, Γης, Φωτιάς και Νερού.
  Το χέρι του Αέρα χαρακτηρίζεται από τετράγωνη παλάμη με μακριά δάχτυλα και λεπτές, καθαρές γραμμές. Τα άτομα με τέτοια χέρια είναι διανοούμενα, κοινωνικά και αεικίνητα και κυνηγούν διαρκώς την εναλλαγή στη ζωή τους. Στον έρωτα θεωρούν σημαντικό να έχουν πνευματική επαφή με τον σύντροφό τους.
  Το χέρι της Γης χαρακτηρίζεται από τετράγωνη παλάμη με κοντά δάχτυλα και έντονες, βαθιές γραμμές. Οι άνθρωποι που έχουν αυτά τα χέρια είναι πρακτικοί, προσγειωμένοι και γεμάτοι ζωντάνια. Συχνά αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Στον έρωτα είναι άμεσοι και δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης.
  Το χέρι της Φωτιάς έχει μακριά παλάμη με κοντά δάχτυλα και πολλές, έντονες γραμμές. Τα άτομα με τέτοια χέρια είναι άνθρωποι της δράσης που δεν διστάζουν να ρισκάρουν. Στον έρωτα έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να παίρνουν την πρωτοβουλία.
  Το χέρι του Νερού χαρακτηρίζεται από μακριά παλάμη με μακριά δάχτυλα, και έχει πολλές λεπτές γραμμές που δεν είναι πάντα ευκρινείς. Τα άτομα με αυτό το είδος χεριών είναι δημιουργικά και συναισθηματικά. Στον έρωτα είναι ευαίσθητα, ευάλωτα, κάπως αφελή και δίνουν μεγάλη σημασία στο να φροντίζουν τον άλλο και να τους φροντίζει.
  Οι γραμμές του πεπρωμένου.

  Στην παλάμη υπάρχουν οι βασικές και οι δευτερεύουσες γραμμές, συν πολλές ακόμα μικρότερες γραμμούλες. Αν κάποιος, εκτός από τις βασικές γραμμές έχει την παλάμη του «χαραγμένη» με αρκετές άλλες γραμμές, πιθανόν έχει μια σύνθετη προσωπικότητα, ευαίσθητη και ευάλωτη στις εξωτερικές επιδράσεις. Όσο πιο λίγες είναι οι γραμμές στην παλάμη, τόσο πιο απλά και άμεσα ζει τη ζωή του το άτομο.

  Οι βασικές γραμμές είναι της Καρδιάς, του Κεφαλιού και της Ζωής.

  Η γραμμή της Καρδιάς είναι η πρώτη έντονη οριζόντια γραμμή κάτω από τα δάχτυλα. Συνδέεται με τα συναισθήματα, οπότε έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τα ερωτικά ζητήματα. Όσο πιο κοντά στα δάχτυλα είναι, τόσο περισσότερο το άτομο χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και μια τάση για ζηλοτυπία. Αν διασχίζει σε ευθεία ολόκληρη την παλάμη δείχνει ένα χαρακτήρα που ελέγχει τα συναισθήματά του. Αν πλησιάζοντας τον δείκτη καμπυλώνει και ανεβαίνει, φανερώνει κάποιον που είναι τρυφερός και ζεστός στις σχέσεις του. Όταν τη διασχίζουν κάθετες γραμμούλες που σχηματίζουν σταυρουδάκια ή η πορεία της είναι διακεκομμένη, μπορεί να σημαίνει περιόδους θλίψης και μοναξιάς στη ζωή. Αν μοιάζει να αποτελείται από κρικάκια σαν αλυσίδα, ίσως δείχνει ένα άτομο που ζει παράλληλους έρωτες και δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό στα αισθήματά του.

  Η γραμμή του Κεφαλιού είναι η δεύτερη έντονη οριζόντια γραμμή της παλάμης και δείχνει τον τύπο της νοημοσύνης που έχει κάποιος.

  Η γραμμή της Ζωής ξεκινά ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη και αγκαλιάζει με μια καμπύλη τη βάση του αντίχειρα, με κατεύθυνση προς τον καρπό. Είναι αρκετά… παρεξηγημένη, καθώς παλιά πίστευαν ότι το βάθος και το μήκος της έδειχνε πόσο θα ζήσει κανείς. Αυτό που δείχνει στην ουσία είναι η ζωτικότητα του ανθρώπου και το κατά πόσον διάφορα γεγονότα μπορεί να την κάμψουν. Αν είναι μακριά και βαθιά, φανερώνει μια ζωή γεμάτη υγεία και ζωντάνια. Αν είναι ρηχή και κοντή, δίνει μια ένδειξη ότι το άτομο μπορεί στη ζωή του να αφεθεί και να ελέγχεται από τους άλλους. Αν είναι κοντή αλλά έντονη, δείχνει και πάλι μια όμορφη ζωή και την ικανότητα του ατόμου να ξεπερνά κάθε είδους προβλήματα υγείας. Αν συνοδεύεται και από άλλες γραμμές, σημαίνει ότι θα έχει κανείς ενισχυμένη ζωτικότητα. Αν έχει μικρή καμπύλη και πλησιάζει προς τον αντίχειρα, φανερώνει έναν επιφυλακτικό χαρακτήρα.

  Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις, αν η γραμμή της Ζωής είναι μεγάλη και αφήνει απόσταση από τη βάση του αντίχειρα, δείχνει έναν άνθρωπο δοτικό στον έρωτα. Όσο πιο κοντά στον αντίχειρα βρίσκεται, τόσο λιγότερο από τον χρόνο και την ενέργειά του αφιερώνει αυτό το άτομο στον άλλο.

  Αν η γραμμή του Κεφαλιού ενώνεται με τη γραμμή της Ζωής στην αρχή της, δείχνει άνθρωπο μάλλον επιφυλακτικό και φοβισμένο. Όσο πιο μεγάλη απόσταση έχουν μεταξύ τους αυτές οι δυο γραμμές, τόσο πιο άνετος είναι κανείς, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να ρισκάρει.

  Γάμος και σeξουαλικότητa

  Μια «δευτερεύουσα» γραμμή που έχει σημασία για τις σχέσεις είναι η γραμμή του Γάμου. Αυτή είναι μια κοντή γραμμούλα ανάμεσα στη γραμμή της Καρδιάς και τη βάση του μικρού δακτύλου, στην κόψη της παλάμης. Πολλές φορές είναι παραπάνω από μία. Συχνά, για να τις διακρίνει κανείς πρέπει να κλείσει ελαφρά την παλάμη του. Αυτές οι γραμμές, αν είναι λεπτές, δείχνουν ερωτικούς δεσμούς που όμως δεν ήταν σοβαροί. Μια βαθιά καθαρή γραμμή δείχνει μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση ή γάμο. Αν υπάρχουν περισσότερες από μια έντονες γραμμές, δείχνουν ισάριθμους σοβαρούς έρωτες ή και γάμους. Όσο για τη χρονολογική τους σειρά, εκείνη που είναι χαμηλότερα δείχνει τη σχέση που έρχεται νωρίτερα στη ζωή.


   Στη χειρομαντεία σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης τα «μαξιλαράκια» της παλάμης που ονομάζονται Όρη. Εκείνο που έχει σημασία για τις ερωτικές υποθέσεις είναι το Όρος της Αφροδίτης, που βρίσκεται στη βάση του αντίχειρα και περικλείεται από τη γραμμή της Ζωής. Αν είναι σαρκώδες και σφριγηλό δείχνει μια έντονη σεξουαλικότητα. Αν είναι λιπόσαρκο και πλαδαρό, φανερώνει χαμηλή σεξουαλική ενέργεια.

   Οι έντονες οριζόντιες γραμμές πάνω στο Όρος της Αφροδίτης, φανερώνουν άτομο που γοητεύει ιδιαίτερα τους άλλους. Αν υπάρχουν λεπτές οριζόντιες και κάθετες γραμμούλες που σχηματίζουν κάτι σαν δικτυωτό, το πρόσωπό αυτό μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκο στα ερωτικά του, ασταθές και γενικά να απογοητεύει τους άλλους. Ένας σχηματισμός σαν τριγωνάκι πάνω στο Όρος της Αφροδίτης δείχνει άτομο με τάση για εξωσυζυγικές περιπέτειες, ενώ ένα σχήμα μισοφέγγαρου φανερώνει μια ακαταμάχητη γοητεία.

   Τώρα λοιπόν που τα έμαθες όλα αυτά, μπορείς από δω και μπρος να κοιτάζεις μια καινούργια γνωριμία που σου τράβηξε το ενδιαφέρον όχι στα μάτια (ή οπουδήποτε αλλού) αλλά κατευθείαν στα χέρια!

   Χειρομαντεία: Δες ποια μυστικά της ζωής σου κρύβει το χέρι σου!

   251 Σχόλια

   1. Joellen Lohrman 4 μήνες ago
   2. Elmer Schomburg 4 μήνες ago
   3. Strap on 3 μήνες ago
   4. CCTV packages 3 μήνες ago
   5. best adam and eve rabbit 3 μήνες ago
   6. penis rings 3 μήνες ago
   7. Бетсити 3 μήνες ago
   8. adult to toy to suck boobs 3 μήνες ago
   9. penis sleeve 3 μήνες ago
   10. penis sleeve 3 μήνες ago
   11. garmin fenix 5 bands 3 μήνες ago
   12. google safe seo backlinks 3 μήνες ago
   13. Rental House Cleaning 3 μήνες ago
   14. Howtobuycoin 3 μήνες ago
   15. dmca 3 μήνες ago
   16. howtobuycoin.com 3 μήνες ago
   17. Cheat Free Loan Bank 3 μήνες ago
   18. End Of Lease Cleaning 3 μήνες ago
   19. Escort in Toronto 3 μήνες ago
   20. ark survival of the fittest 3 μήνες ago
   21. www.xclub-69.com 3 μήνες ago
   22. Online Dating 3 μήνες ago
   23. c++ training 3 μήνες ago
   24. Google 3 μήνες ago
   25. Rental Cleaning 3 μήνες ago
   26. invest in gold currency 3 μήνες ago
   27. Empire Flooring 3 μήνες ago
   28. best finger vibe for women 3 μήνες ago
   29. beginner sex toys 2 μήνες ago
   30. website here 2 μήνες ago
   31. ben wa ball 2 μήνες ago
   32. partypoker 2 μήνες ago
   33. tema sui mass media 2 μήνες ago
   34. guest blogging guidelines 2 μήνες ago
   35. http://www.hunnitbrand.com 2 μήνες ago
   36. AWS 2 μήνες ago
   37. Hot Tours "GALA" 2 μήνες ago
   38. http://www.naukrilinked.com 2 μήνες ago
   39. sexawy 2 μήνες ago
   40. farming simulator 2019 mods 2 μήνες ago
   41. FS 19 mods 2 μήνες ago
   42. porn stories 2 μήνες ago
   43. pain relief leg massager 2 μήνες ago
   44. Disability Attorney Phoenix 2 μήνες ago
   45. Stepfamily Porn Online 2 μήνες ago
   46. Stepfamily Porn Online 2 μήνες ago
   47. hotels near srq 2 μήνες ago
   48. Stepfamily Porn Online 2 μήνες ago
   49. http://happy8vip.com 2 μήνες ago
   50. سكس مترجم 2 μήνες ago
   51. Dolce and Gabbana 2 μήνες ago
   52. Jimmy Choo 2 μήνες ago
   53. happy birthday greetings 2 μήνες ago
   54. Givenchy 2 μήνες ago
   55. swan wand review 2 μήνες ago
   56. Mobile app development 2 μήνες ago
   57. clit sucking sex toys 2 μήνες ago
   58. Check here 2 μήνες ago
   59. David Caputo 2 μήνες ago
   60. lego kopen 2 μήνες ago
   61. Burberry parfum 2 μήνες ago
   62. hookah palm beach 2 μήνες ago
   63. Burberry parfum 2 μήνες ago
   64. Google 2 μήνες ago
   65. کلیپ سکسی 2 μήνες ago
   66. W88Thai 2 μήνες ago
   67. erotic 2 μήνες ago
   68. tongue vibrators 2 μήνες ago
   69. youtube to mp3 2 μήνες ago
   70. فیلم 2 μήνες ago
   71. ww88 2 μήνες ago
   72. handbags black leather 2 μήνες ago
   73. Pure Shilajit 2 μήνες ago
   74. best sex toys 2 μήνες ago
   75. www.concreteudyog.com/ 2 μήνες ago
   76. male sex toys 2 μήνες ago
   77. male sex toys 2 μήνες ago
   78. www.seobengaluru.com 2 μήνες ago
   79. How to use penis pumps 2 μήνες ago
   80. Male masturbators 2 μήνες ago
   81. minecraft 2 μήνες ago
   82. Penis pump review 2 μήνες ago
   83. minecraft 1 μήνα ago
   84. minecraft 1 μήνα ago
   85. SMT reflow oven 1 μήνα ago
   86. 一般網店 1 μήνα ago
   87. pc apps for windows 10 1 μήνα ago
   88. 2nd hand lab equipment 1 μήνα ago
   89. 天后針 1 μήνα ago
   90. eBay accounts for sale 1 μήνα ago
   91. custom usb flash drive 1 μήνα ago
   92. How to use penis pumps 1 μήνα ago
   93. USB Flash Drive Factory 1 μήνα ago
   94. pvc banners manchester 1 μήνα ago
   95. smt reflow oven 1 μήνα ago
   96. suba suba 1 μήνα ago
   97. leaflet delivery 1 μήνα ago
   98. w88 thai 1 μήνα ago
   99. visit website 1 μήνα ago
   100. for more info 1 μήνα ago
   101. click here 1 μήνα ago
   102. dmca 1 μήνα ago
   103. hop over to this website 1 μήνα ago
   104. Paus4D 1 μήνα ago
   105. link 188bet 1 μήνα ago
   106. Sell your own house 1 μήνα ago
   107. Result 1 μήνα ago
   108. american express 1 μήνα ago
   109. Mansion88 1 μήνα ago
   110. click here 1 μήνα ago
   111. for more information 1 μήνα ago
   112. 23 oktjabrja prazdnik 1 μήνα ago
   113. Cialis in South Africa 1 μήνα ago
   114. Children Learning Reading 1 μήνα ago
   115. t shirt printing 1 μήνα ago
   116. strip club barcelona 1 μήνα ago
   117. hybrid mail 1 μήνα ago
   118. UsefulTunde.com 1 μήνα ago
   119. La Manga Club Property 1 μήνα ago
   120. Costa del Sol Property 1 μήνα ago
   121. sex toy kits for maximum wet pleasure 4 εβδομάδες ago
   122. sex toys collection 4 εβδομάδες ago
   123. poker online 4 εβδομάδες ago
   124. Google 4 εβδομάδες ago
   125. intelleral review 4 εβδομάδες ago
   126. 15 Minute Manifestation Download 4 εβδομάδες ago
   127. moving helpers DC 4 εβδομάδες ago
   128. http://bandartogelindonesia.com/ 4 εβδομάδες ago
   129. plantation shutters near me london 4 εβδομάδες ago
   130. Small Business SEO 4 εβδομάδες ago
   131. for more information 4 εβδομάδες ago
   132. People Per Hour 4 εβδομάδες ago
   133. HomeSnag 4 εβδομάδες ago
   134. softwarekabaap.com 4 εβδομάδες ago
   135. 5d diamond painting 4 εβδομάδες ago
   136. eve thruster rabbit dildo 4 εβδομάδες ago
   137. magic wand rechargeable 4 εβδομάδες ago
   138. 47hypes 4 εβδομάδες ago
   139. Deedeesblog.com 4 εβδομάδες ago
   140. adam and eve best vibrators 4 εβδομάδες ago
   141. peak wand massager 4 εβδομάδες ago
   142. plus size dress 4 εβδομάδες ago
   143. Agen Bola Sbobet 3 εβδομάδες ago
   144. TV wall installers in Maryland 3 εβδομάδες ago
   145. Agen Bola Sbobet 3 εβδομάδες ago
   146. Jamaica online shopping website 3 εβδομάδες ago
   147. Easy Cellar 3 εβδομάδες ago
   148. will we run out of reclaimed wood 3 εβδομάδες ago
   149. united assemblers 3 εβδομάδες ago
   150. this website 3 εβδομάδες ago
   151. https://apcalis-sx.net/tadapox.html 3 εβδομάδες ago
   152. take a look at 3 εβδομάδες ago
   153. BandarSport 3 εβδομάδες ago
   154. SEO Northern Beaches 3 εβδομάδες ago
   155. poker rooms 3 εβδομάδες ago
   156. Pure Shilajit 3 εβδομάδες ago
   157. farming simulator 19 mods 3 εβδομάδες ago
   158. dong ho op 3 εβδομάδες ago
   159. la terra riassunto scienze 3 εβδομάδες ago
   160. DIY Ideeën 3 εβδομάδες ago
   161. linked here 2 εβδομάδες ago
   162. click here now 2 εβδομάδες ago
   163. for more information 2 εβδομάδες ago
   164. LASU News 2 εβδομάδες ago
   165. سكس حيحان 2 εβδομάδες ago
   166. Milwaukee One Key 2 εβδομάδες ago
   167. TV Recycling 2 εβδομάδες ago
   168. click here 2 εβδομάδες ago
   169. visit website 2 εβδομάδες ago
   170. Open a tax office 2 εβδομάδες ago
   171. Mp3 download 2 εβδομάδες ago
   172. otvaracie hodiny 2 εβδομάδες ago
   173. latest govt job alerts - gjv 2 εβδομάδες ago
   174. pc app free download 2 εβδομάδες ago
   175. pc games free download for windows 10 2 εβδομάδες ago
   176. Online Jobs for Moms at Home for Free 2 εβδομάδες ago
   177. work from home jobs for moms 2 εβδομάδες ago
   178. Axe men Parfum 2 εβδομάδες ago
   179. Du lich viet 2 εβδομάδες ago
   180. vibrators 2 εβδομάδες ago
   181. NagaPoker 2 εβδομάδες ago
   182. wand vibrator 2 εβδομάδες ago
   183. Office Furniture Dallas 2 εβδομάδες ago
   184. Domains 2 εβδομάδες ago
   185. Truck accident attorneys 1 εβδομάδα ago
   186. news 1 εβδομάδα ago
   187. farming simulator 19 mods 1 εβδομάδα ago
   188. Used Soil Analyzers 1 εβδομάδα ago
   189. jimmy choo 1 εβδομάδα ago
   190. dolce and gabbana 1 εβδομάδα ago
   191. lego city 60124 1 εβδομάδα ago
   192. iptv channels 1 εβδομάδα ago
   193. boxer puppies for sale in pa 1 εβδομάδα ago
   194. placa mãe am3 ht2000 1 εβδομάδα ago
   195. vibrators for women 7 ημέρες ago
   196. buy tramadol online 6 ημέρες ago
   197. dong 6 ημέρες ago
   198. click here 6 ημέρες ago
   199. smm panel 6 ημέρες ago
   200. to read more 6 ημέρες ago
   201. bObsweep Standard reviews 6 ημέρες ago
   202. for more information 6 ημέρες ago
   203. to read more 6 ημέρες ago
   204. daily news 6 ημέρες ago
   205. business review 5 ημέρες ago
   206. Dr Kassabian 5 ημέρες ago
   207. watch the nun hindi online 5 ημέρες ago
   208. freelance graphic design 4 ημέρες ago
   209. burberry 2 ημέρες ago
   210. versace 2 ημέρες ago
   211. www.cryptocurrencyexperts.org 2 ημέρες ago
   212. Google 1 ημέρα ago
   213. www.seobengaluru.com 1 ημέρα ago