Το χέλι κατάπιε τον καρχαρία και το μετάνιωσε [video]

Rate this post

  650D9DA308E7520530AA0B638ED204B0Μια μεγάλη μάχη στο βυθό – Δείτε το βίντεο

  Ένα χέλι ξεπετάγεται από τους βράχους και ορμά σε έναν μικρό καρχαρία. Τον δαγκώνει και τον κρατά και όταν εκείνος πάει να του ξεφύγει τον παγιδεύει μέσα στα βράχια.

  Φαίνεται όμως πως η… μητέρα του δεν είπε ποτέ στο χέλι ότι πρέπει να μασάει καλά το φαγητό του πριν το καταπιεί. Τα δύο τους έδωσαν μεγάλη μάχη στο βυθό και το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μερικά λεπτά μετά φαίνεται να τον έχει καταπιεί και να έχει κολλήσει στην ουρά. Μόνο αυτή προεξέχει από το στόμα του χελιού.

  Η μάχη συνεχίζεται, αλλά αυτή τη φορά από πλευράς του θύτη. Πασχίζει να καταφέρει να φάει ολόκληρο το θήραμα του. Μάταια όμως. Το… γεύμα του αντιστέκεται. Φαίνεται να έχει κολλήσει στο στομάχι του και το γεγονός ότι το χέλι δεν έχει δόντια, δεν το βοηθούσε καθόλου. Τελικά, το κυρίως πιάτο αφαιρέθηκε από το μενού. Το χέλι βλέποντας ότι δεν μπορούσε τελικά να καταπιεί ολόκληρο τον καρχαρία τον έβγαλε από το στομάχι του. Το μετάνιωσε και τον έφτυσε και ο καρχαρίας έφυγε όσο γρηγορότερα μπορούσε μετά την περιπέτεια του.

   [fb_button]

   πηγη

   Το χέλι κατάπιε τον καρχαρία και το μετάνιωσε

   8 Σχόλια

   1. furtdso linopv 4 μήνες ago
   2. furtdso linopv 4 μήνες ago
   3. Lacy Fauci 3 μήνες ago
   4. doomsday prepping guide 2 μήνες ago
   5. 狐臭治療價錢 4 εβδομάδες ago