ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΟΚ για Λιάγκα – Σκορδά: Σκάει διαζύγιο βόμβα

Rate this post

Πίσω από τα χαμόγελα δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο θέλουν να δείξουν προς τα έξω…

  [fb_button]1784_liagkas_skorda_05062010_0_0Έκαναν την πρώτη τους σύσκεψη και θέλησαν να δείξουν σε όλους ότι είναι μες στην καλή χαρά. Μάλιστα ανέβασαν και φωτογραφίες στο διαδίκτυο θέλοντας να πείσουν τους… καλοθελητές ότι όλα είναι υπέροχα ανάμεσά τους.

  Είναι όμως αυτή η αλήθεια;

  Γιατί οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι ο Γιώργος και η Φαίη έχουν πολλά νεύρα τελευταία και μάλιστα δεν αποκλείεται να σκάσει από στιγμή σε στιγμή διαζύγιο που θα προκαλέσει σεισμό.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «YES!» το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις σχέσεις της Σάσας Σταμάτη με τον Άρη Καβατζίκη.

  Η Σάσα δεν είναι από τους ανθρώπους που χαλιναγωγείται εύκολα και θεωρεί ότι ο Καβατζίκης θα προσπαθεί να της βάζει φρένο όταν εκείνη παίρνει τη γνωστή της… φόρα. Οι δυο τους δεν δείχνουν να έχουν κολλήσει, όπως δεν έχει κολλήσει και η Σάσα με τη Μαίρη Συνατσάκη.


   Οι σχέσεις τους ανέκαθεν δεν ήταν οι καλύτερες και την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, αποφάσισαν να κάνουν -έστω και με τα χίλια ζόρια- ανακωχή. Τώρα όμως; Βέβαια όλοι υποστηρίζουν δημόσια ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

   Ο Λιάγκας θέλει να τελειώσει οποιαδήποτε παρεξήγηση πριν βγει η εκπομπή στον αέρα και μάλιστα είναι κατηγορηματικός σε αυτό. Δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω και δεν θα διστάσει ακόμη και να προχωρήσει σε διαζύγιο με κάποιον από την παρέα. Η Φαίη από την πλευρά της επιχειρεί να ρίξει τους τόνους, αλλά ο σύζυγός της είναι αδιαπραγμάτευτος και μάλιστα έχει στείλει το τελεσίγραφό του προς πάσα κατεύθυνση.

   πηγη

   ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΟΚ για Λιάγκα – Σκορδά: Σκάει διαζύγιο βόμβα