«Χρυσή» διαθήκη για την Εκκλησία: Δείτε τι άφησε επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο!

Rate this post

Τεράστια περιουσία κληροδότησε στην Εκκλησία ένας επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, ο οποίος…δεν είχε παιδιά, ή άλλους κληρονόμους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά, αλλά και ακίνητα.

  [fb_button]

  xrisi-diathiki-gia-tin-ekklisia-totasaki

  Ο επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο μήνες, στα 90 του χρόνια. Ο ίδιος, πριν από πέντε χρόνια αποφάσισε να συντάξει τη διαθήκη του και να κληροδοτήσει μετά από το θάνατό του όλη την περιουσία του στη Μητρόπολη.

  Το ακριβές ύψος της περιουσίας το γνωρίζουν λίγοι.

  Ομως, πληροφορίες της εφημερίδας «Ρεθυμνιώτικα Νέα», κάνουν λόγο για πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά που βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και περισσότερα από έξι ακίνητα.


   Ο Ρεθυμνιώτης που κατά τις πληροφορίες, ήταν για πάρα πολλά χρόνια επιχειρηματίας στην Παλιά Πόλη, δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, αλλά δεν είχε ούτε αδέλφια.

   Οταν σταμάτησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ζούσε μόνος, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει έντονα το θρησκευτικό του συναίσθημα και σχέσεις με την Εκκλησία, η οποία επέβλεπε τη φροντίδα του τα τελευταία δύο χρόνια, κατά τα οποία ήταν άρρωστος και ανήμπορος.

   Πηγή

   «Χρυσή» διαθήκη για την Εκκλησία: Δείτε τι άφησε επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο!

   11 Σχόλια

   1. Marcus Boslet 1 έτος ago
   2. Albertina Saleeby 1 έτος ago
   3. preppers guide to hurricanes 12 μήνες ago
   4. 植村秀 10 μήνες ago
   5. 無針導入 10 μήνες ago
   6. 保濕美白 10 μήνες ago
   7. this link 5 μήνες ago
   8. Learn More 4 ημέρες ago