Η Ζέτα Θεοδωροπούλου Έχει Τα Επικότερα Οπίσθια Που Έχεις Δει

Rate this post

Και η απάντηση στο αιώνιο δίλημμα έρχεται μέσα από αυτές τις φωτογραφίες.

  [fb_button]zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-1Θα σου εξηγήσω αμέσως για ποιο λόγο στο αιώνιο δίλημμα «στήθος ή οπίσθια» κλείνω τα μάτια μου, φαντάζομαι να πλησιάζει το χέρι μου στο πίσω μέρος ενός υπέροχου κορμιού και να αγγίζει ενα ολοστόγγυλο υπερθέμα, και ψηφίζω δαγκωτό οπίσθια. Και μιας και είπαμε για ολοστρόγγυλα οπίσθια, ας ντύσουμε φωτογραφικά αυτό το θέμα με φωτογραφίες της Ζέτας Θεοδωροπούλου. Από πίσω.

   

  Πάμε τώρα στους λόγους:

  Πρώτον, γιατί τα οπίσθια θέλουν κόπο για να γίνουν, θέλουν προσπάθεια. Δείχνουν τον χαρακτήρα της κατόχου. Δείχνουν ότι έχυσε ιδρώτα για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Θαυμάζοντας ένα ωραίο ζευγάρι, εκτός από το αυτό καθαυτό το αντικείμενο, επιβραβεύεις και την προσπάθεια.

  Και είναι σημαντικό να χειροκροτούμε ένα υπερθέαμα.

  Δεύτερον, τα οπίσθια δεν είναι σαν το μπούστο, που ουρλιάζει από απελπισία να τραβήξει την προσοχή. Τα οπίσθια είναι εκεί, αλλά αν θες να τα θαυμάσεις, πρέπει zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-2να χαμηλώσεις το βλέμμα σου. Το μπούστο ακόμα και αν δεν θες θα το κοιτάξεις. Είτε σ’ αρέσει είτε όχι. Το στήθος, με λίγα λόγια, θα σε κάνει ρεζίλι από μόνο του επειδή το βλέμμα σου πήγε εκει. Ενώ για τα οπίσθια, ήθελες και έγινες ρεζίλι. Σε κατάλαβε όλο το μαγαζί ότι τα κοίταξες. Πήρες όλη την ευθύνη.

  Τρίτον, το καλοκαιρι είναι η εποχή τους. Το στήθος πρωταγωνιστεί όποια εποχή γουσταίρνει. Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι. Θα βγει, θα εμφανιστεί. Τα οπίσθια όμως… Οπίσθια σε κοινή θέα σημαίνει ότι είμαστε σε θερινούς μήνες. Ότι τα τζιτζίκια ουρλιάζουν από χαρά και τα μάτια των ανδρών γουρλώνουν σαν βατράχων.
  Αυτή την εποχή διάλεξε και η Ζέτα και άρχισε να ανεβάζει ασύστολα φωτογραφίες στο instagram με τα θεσπέσια οπίσθια της.

  Το αφιέρωμα στα οπίσθια της Ζέτας είχε προαποφασιστεί. Ήταν ένα τετελεσμένο γεγονός.
  Όπως τετελεσμένοι νιώθουμε κι εμείς κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφίες από αυτό το ολοστρόγγυλο θαύμα της φύσης.

  Αλλά ας αφήσουμε για λίγο τις εικόνες να μιλήσουν:

   

  zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-3 zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-4 zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-5 zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-6 zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-7 zeta-theodoropoulou-opisthia-totasaki-8

  Πηγή

   Η Ζέτα Θεοδωροπούλου Έχει Τα Επικότερα Οπίσθια Που Έχεις Δει

   2 Σχόλια

   1. Indira Seacord 2 εβδομάδες ago
   2. Mohammad Rainbow 17 ώρες ago